MERHABA GÜZEL ANNELER bu konuda ben de sizinle aynı sorunları yaşadım oğlum hiç uyumazdı ayakta saatlerce sallayarak anca 30 dk o da durduğum an gene başlardı ağlamay çünkü KOLİKTİ!!!!ne yapfacağımı şaşırmıştım.duvara 2 kancayla çingene beşiği kurarak 2 ay rahat ettim.ama 2 aydan sonra dönmek istemesi tehlikeli kıldı bu durumu.yine kaygı aldı başımı nasl uyutcam diye.Bir tanıdığım oğlum 4 buçuk aylıkken kendi kendine uyutma eğimi için tam zamanı hatta geç bile kaldığımı söyledi:İNANMADIM!!!gezmeden eve geldiğimde düşündüm taşındım NE KAYBEDERİM dedim çok çok daha ağlar zaten ağlıyor tahammül edemezmisin çook çok sen de uyumazsın dedim kendi kendi kendimeeee.
Ertesi gün olduuu oğlum uyumak istiyor gene sinirim üstümde çünkü hiç susmadan ağlıyordu herzman koydum yatağına yüzüne de gece boyunca giydiğim atletimi örttüm çıktım odadan ağlarken.VEEE OĞLUM ÇOK DA AĞLAMADAN UYUDUU KENDİ KENDİNEEEEEE!!!!İNANAMADIM!!!!atletimi koklayarak sarılarak ve elleriyle oynayarak uyuyodu oğlum 4 buçuk ay boyunca uyumayan oğlum sorunsuzca uyuyordu AĞLADIM inanırmısınız!!!!böyle başladı maceraMIZ..diğer uyku vakti gelince yatırıyordum baktım zorlanıyor ağlıyor aldım hiç vicdansızca ağlatmadım sarıldım pışpışladım ama asla odasında çıkarmadan sakinleştirdim ve tekrar yatırdım kabul edene kadar bunu yaptım AMA ASLŞA TEKRAR SALLAMADIM!!!evet emek istiyor bazen kabul etmesi çom zor oldu hatta uykusu olduğunda 2 saat bile uyumadığı oldu ama sallamadım sakinleştikçe yatırdım yanağımı dayadım atletimi burnuna dayadım.ve şuan geldiğimiz noktadan çok memnunum.allah yardımcınız olsun ama lütfen azmedin. gezmelerdenm fedakarlık ettim çıkmadım evden kendi kendine uyumuayı huy edinene kadar ama BAşardım!!!SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ SİNİRLENMEYİN GERİLMEYİN SABREDİN ELBET ALIŞACAK BU BİR PSİKOLOJİK SAVAŞ GÜZEL ANNELER BEBEĞİNİZ SONUÇTA HİÇBİRİNİ BİLEREK YAPMIYOR VE 0-3 YAŞ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ EDİNDİRMEMİZ GEREK EN ÖNEMLİ ŞEY UYKU bazı çocuk uyumayı bilmez bizim anneler olarak görevimiz öğretmek...lütfen sabırlı olalım...deneyin tekrar tekrar deneyin sonunda yapacaksınız.
haaa bu arada akıl veren çok olur DİNLEMEYİNİİİİİ!!! anneniz bilesizin ne çektiğinizi anlamaz!!doğru olduğuna inandığınız şeyi araştırın uzmanlardan ve doğruysa çocuğunuza edindirin o sizin çocuğunuz!!!heşey sizin elinizde....
BAŞARILAR diliyorum bu hayat yolunda size bir foto da ekleyeceğim battaniyesiyle uyuyan oğlumun fotosu ama maşaallah demeyi ve nazar duası okumayı unutmayın
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)