• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakta kitle

Derin4238

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
246
48
18
34
Merhaba kızlar ayağımın üzerinde uzun zamandır ağrı vardı daha sonra küçük bir şişlik meydana gelince doktora gittim ultrason da kitle olduğu ortaya çıktı. Doktor ilaçlı mr istedı. Çok tedırgınım bu durumu yaşayan var mı kötü huylu çıkarsa diye çok korkuyorum açıkçası

Merhaba kızlar ayağımın üzerinde uzun zamandır ağrı vardı daha sonra küçük bir şişlik meydana gelince doktora gittim ultrason da kitle olduğu ortaya çıktı. Doktor ilaçlı mr istedı. Çok tedırgınım bu durumu yaşayan var mı kötü huylu çıkarsa diye çok korkuyorum açıkçası
Başka şikayetletiniz varmi

çevre dokulara zarar vermemiş ama yine de ıyı huylu mu değil mi bakmam gerekiyor dedi. Ağrı da var o yüzden tedırgınım açıkçası
Ağrılı kitleler çoğunlukla zararsız oluyor ayrıca doktor emin olmak amacıyla istemiş belliki. Kötü düşünmeyin emarı biran önce çektirin daha çok strese girmeyin. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Back