• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakta kist oluşumu lütfen bakar mısınız

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
34
Merhaba arkadaşlar bir ay önce ayağımın altında nohut büyüklüğünde bir şey çıktı ilk başta ağrı yoktu ama 10 gündür ayak bileğimde ve bacağımda ağrı var. Emar çekildi subkondral kist imajı mevcuttur, yazıyor. Ayak altında kist oluşumu olan varsa ulaşabilir mi lütfen. Doktor bugün emar sonucuna baktı iyi huylu kist dedi. Ama merkezde farklı bir doktora yönlendirdi. Böyle bişey başına gelen var mı

Kimse cevap vermemiş ben bir arkadaşımın başına geleni yazayim, sizin gibi bir kist yaşadı aynı bölgede...aydinda devlet hastanesinde alındı biyopsi temiz geldi ancak ağrısı sanki ameliyat hiç olmamış gibi bir süre devam etti hatta herkese danisiyordu yanlış ameliyat mı oldum acaba diye ...geçen yıl baharda oldu bu işler sindi gayet iyi tekrar da etmedi hatta bugün bir kahve içtik beraber bu konuyu konuşmayalı Bile epey olmuş geçmiş demek ki ;) size de acil şifalar diliyorum sevgiler Aydindan

Kimse cevap vermemiş ben bir arkadaşımın başına geleni yazayim, sizin gibi bir kist yaşadı aynı bölgede...aydinda devlet hastanesinde alındı biyopsi temiz geldi ancak ağrısı sanki ameliyat hiç olmamış gibi bir süre devam etti hatta herkese danisiyordu yanlış ameliyat mı oldum acaba diye ...geçen yıl baharda oldu bu işler sindi gayet iyi tekrar da etmedi hatta bugün bir kahve içtik beraber bu konuyu konuşmayalı Bile epey olmuş geçmiş demek ki :KK66: size de acil şifalar diliyorum sevgiler Aydindan
Cevap verdiğiniz için teşekkür edeim 🌺 benim doktor ameliyata gerek duymadı sinirlerin olduğu bölge olduğu için önermedi. Nasıl geçecek ne olacak ben de bilmiyorum. Farklı bir doktora yine gideceğim. Arkadaşınıza da çok geçmiş olsun. 🌺

Back