- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 38
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
Metabolik bir neden de olabilir ama bir tür periferik nöropati gibi duruyor.onda da yok,nasıl ya nöroloji daha da aklım karisti ne olabilir sence
Evet B12 eksikliğinden de olabilir. Yazacaktım ama her şeye baktırdım deyince herhalde aile hekimi ona da bakmıştır diye düşündüm.benim b12 vitamini eksikliğim var. Bilmiyorum baktırdın mı ama o da ciddi ayak yanması yapıyor. Benim aklıma da ilk şeker gelmişti ama ondanmış
Geçmiş olsun bu arada
tekrar baktırmanı tavsiye ederim. b grubu vitaminler çook önemlidir.Evet B12 eksikliğinden de olabilir. Yazacaktım ama her şeye baktırdım deyince herhalde aile hekimi ona da bakmıştır diye düşündüm.
ya bnm de öyle üstten üşüyorum mesela ama ayaklarmn altı yanıyo ddgn gbi bnde gece uyanıp tatlı bişylr arıyrm yemege acba şekerden kaynaklı mıdrkızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
genellikle tatlı yediğim zamanlar (ki çok çok aşırı yerim gece uykudan kalacak kadar) ayaklarımın altı yanıyor
cesaretimi topladım tahlil yaptırdım kolestrol kan sayımı tiroid şeker tam sayım yani. çoook şükür ki hiç birşey çıkmadı ama rahatsız edecek kadar yanıyor
benim gibi olan ve bir fikri olan var mı
bndede b12 ekskligi var hatta bugün doktr igne verdibenim b12 vitamini eksikliğim var. Bilmiyorum baktırdın mı ama o da ciddi ayak yanması yapıyor. Benim aklıma da ilk şeker gelmişti ama ondanmış
Geçmiş olsun bu arada