• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımıza Özel..!

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
33.093
100.348
1.123
45
Merhaba kızlar;
bu forumda bir arkadaşda duyduğum kadarıyla elma sirkesi-soğuk su ayaklarda sertleşmeye iyi geliyormuş. Ben de bir baktım; evde de zayıflamak için alıp ama içemediğim elma sirkesi öylece duruyor. Hadi bir deneyeyim ne kaybederim ki dedim...Ayrıca ufak ufak nasırlarım da var maalesef :(

Yaptıklarımı aşama aşama anlatıyorum;

Soğuk suyun içine bir miktar elma sirkesi koyup ayaklarımı yarım saat suyun içinde beklettim. Daha sonra çıkarıp kurulayıp topuk törpüsüyle törpüledim. Yine suya sokup çıkardım. Tekrar kuruladım. İyi gibi gözüküyordu ama yeterli değildi ayrıca sirkenin kokusu çok kötü!!! Ne yapmalıyım diye düşündüm.O arada tırnaklarımı güzelce kestim.

Sonra;yine soğuk su; bu defa içine ellerimizi yıkadığımız sıvı sabun koyup köpürttüm. Yine ayaklarımı koyup beklettim çıkınca yine törpüledim.

Kuruladıktan sonra nemlendirici krem!!!!

Biraz uzun oldu ama inanın kızlar ayaklarım yumuşacık oldu. Nasırlarım bile geçti..

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

denemek lazim canim benimde ayak parmagimin tam kivrilma yerinde minnacik bisey var sertlik bakiyim denicem dedigini :asigim:

bu konu açılalı çok olmuş ama ayak bakımına bende önem gösteriyom bu elma sirkesi olayını deniycem evde...
soguk suya elma sirkesi koyup bekletiyoruzz :):))
gelsin güsellll ayaklarrrrr kaydirigubbakcemile3

vee ben kesinlikle bunun öncesinde bir ayak pielingi tavsiye ediyorum eminim dahaa iyi olacaktır...

canım evet bende okudum ve yaptım benim ayaklarımdakiler hiç geçmezdi ne kadar törpülesem de fakat ben sıcak suya elma sirkesi koydum 15 dk durdum ardından törpiledim 2 gün oldu ayaklarım harika hemen çıkardı valla süper yazan arkadaştan allah razı olsun

evet oncedende cok ıyı geldıgını duymustum kızlar ama hıc denemedım.bgn hemen denemeyı dusunuyorum .gelısmelerı paylasırım..

suyu ılık olarak kullandım cokta memnunum tawsıye ederım kızlarkaydirigubbakcemile5

Back