• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımın baş parmağı

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
kızlar benim şöyle bir sorunum var ayaklarımın baş parmağının üzerinde kir gibi görünen siyah lekeler var ne yaptıysam çıkaramadım sizden önerilerinizi bekliyorum...

Dediğiniz şeyin sebebi tamamen ayakkabı seçimiznizle alakalı çünkü bende de var artık onlardan son aldığım ayakkabıdan sonra :S
size önerim limonu kesin içine tuz döküp o siyah yerleri bir süre ovalayın. Limon asitli olduğundan , tuzla pealing etkisi yaptığından derinizin rengi bir süre sonra açılacaktır. Üşenmeyin aklınıza gelen hr gün geçirene kadar yapın. Etkisini görürsünüz :)

kızlar benim şöyle bir sorunum var ayaklarımın baş parmağının üzerinde kir gibi görünen siyah lekeler var ne yaptıysam çıkaramadım sizden önerilerinizi bekliyorum...

Ben bu durum için cildiyeye gittim önemli bişe değil bol bol nemlendir ve kesele geçer dedi. Ama tabiki onla uğraşamıyorum :1:

öylemi canım bnm geçermi yani bu sevimsiz görüntü öyleyse bi umut var demekki :)

Öyle dedi ama ne derece doğru bilmiyorum ki önemsiz görüp adam gibi açıklama yapmadı sınir oldum. Gliserin vardı bizim evde ondan damlatıyorum bi iki damla bazen çok yumuşuyo orası azcık siliniyor ama sonra yine eski haline dönüyor.

Öyle dedi ama ne derece doğru bilmiyorum ki önemsiz görüp adam gibi açıklama yapmadı sınir oldum. Gliserin vardı bizim evde ondan damlatıyorum bi iki damla bazen çok yumuşuyo orası azcık siliniyor ama sonra yine eski haline dönüyor.

aslında öle felaket bi görüntü yok eminim seninkide öyledir ama işte biz bildiğimizden rahatsız oluyorum sanırım :)

Eczaneden alacağın karbonatı biraz ıslatıp peeling yapabilirsin.
Karbonatlı suda ayak banyosu da olabilir.
Mecitefendi aynısefa kremini her akşam tırnak ve tırnak dibine sürersen tırnakların sağlıklı uzar.

Eczaneden alacağın karbonatı biraz ıslatıp peeling yapabilirsin.
Karbonatlı suda ayak banyosu da olabilir.
Mecitefendi aynısefa kremini her akşam tırnak ve tırnak dibine sürersen tırnakların sağlıklı uzar.

cnm tırnağımda sorun yok çok şükür ama karbonatı yapabilirim belki iyi olur ayrıca neden eczane normal evde pastalara kullandığımız karbonat olmazmı???

cnm tırnağımda sorun yok çok şükür ama karbonatı yapabilirim belki iyi olur ayrıca neden eczane normal evde pastalara kullandığımız karbonat olmazmı???

Olmuyormuş,eczaneden almak lazımmış.
Karbonatın faydalarını araştırırken okudum ben de...Özellikle eczaneden diye belirtilmiş.
Yani tedavi amaçlı olunca eczane deniyor.

Olmuyormuş,eczaneden almak lazımmış.
Karbonatın faydalarını araştırırken okudum ben de...Özellikle eczaneden diye belirtilmiş.
Yani tedavi amaçlı olunca eczane deniyor.

anladım cnm çok teşekkürler ilgilendiğin için yapicim inşallah:)

Back