- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Aylakkadin
Beta kapandi arkadaslar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarilamadan mapus damına girdim çıktım:)Beta kapandı mıben ne giyeceğim nerden alacağım artık ayakkabılarımı
senin derdin artık benim de derdim oldu.. gel sarılalım
Takipte kalayım bende..:)
Ah bileydim ziyarete gelirdim parmaklıklar arasından sarılıverirdik:))Sarilamadan mapus damına girdim çıktım:)
Çok bekledim :)Ah bileydim ziyarete gelirdim parmaklıklar arasından sarılıverirdik:))
Bizde gidicez kızım için Şahin beye kaç liraya yaptı acaba operasyonuEvet 2020 de kim bu işlemi yaptırdı bilmiyorum ama ben 2 gün önce dr Sahin Nami beyin yanındaydım ve işlemi yaptırdım. Senelerdir neden gitmediysem diye aşırı pişmanım yıllarca ağlaya ağlaya pedikür yaptırdım son olarak iltihap yapması batığın yeter dedirtti bana ve ertelediğim durumu bir anda karar verip uygulattım. Her iki ayak baş parmağıma yapıldı işlem Doktor bey aşırı ilgili ve seni yürüyerek çıkartacagız buradan hiç endişen olmasın dedi ve arabaya yürüyerek gittim asla hiç bir şey hissetmedim anestezi için iğne yapıyorlar lokal anestezi her iki parmagıma toplamda 8 iğne yapıldı tek ayağıma 4 tane. Hiç bir acı hissetmeden işlem bitti bugun başka bir hastaneye pansumana gittim durumu gayet güzel gözüküyor. Önümüzdeki hafta dikişler alınacak. Bugun hafif bir baskı hissediyorum o kadar parmaklarımda. Asla hiç bir ağrı sızı bir şey hissetmedim ben deli gibi 3 gün boyunca acı çekeceğim sanıyordum ama asla asla asla. Bu arada antibiyotik içiyorum ağrı keisicim var yazdılar ve dün yürümedim hiç bugünde bir pansumana giderken yürüdüm üstüne 2 gün basma yeter dedi De.Şahin bey. Bugün pansumanda gördüm tırnagım küçülmüş resmen yanlardan alındıgı için ve bir daha tırnak batması yaşamayacağımı düşünce aşırı mutlu hissediyorum çünkü bir allah bilir o çektiğim acııyu pedikürde. İşin kısası kim bu acıyı çekiyorsa asla asla asla beklemesin yemin ederim acı yokmuş. Dikişler alınsın resimde atarım her halini sizlere
iki ayak(2 taraf toplam 4 taraf) 1400 olması lazım ya da 1600 olması lazım hastanesi degişmiş buldunuz mu doktoru bana mesaj geldi geçen günBizde gidicez kızım için Şahin beye kaç liraya yaptı acaba operasyonu
Buldum evet avicenna esenlere geçmiş. Tek ayak 900 dedi bana haftaya gidicez galiba daha indirim yaparmi acaba. Birde nasıl tamamen iyilestimi ayaginiziki ayak(2 taraf toplam 4 taraf) 1400 olması lazım ya da 1600 olması lazım hastanesi degişmiş buldunuz mu doktoru bana mesaj geldi geçen gün
İndirim sanmam yapacagını aynen iyiki yaptırmışım senelerce acı çektim. Asla pişman olmazsınız inanın.Buldum evet avicenna esenlere geçmiş. Tek ayak 900 dedi bana haftaya gidicez galiba daha indirim yaparmi acaba. Birde nasıl tamamen iyilestimi ayaginiz
Evet indirim olmadi ama garanti vermesi bile yetiyor bir yerde. Eşim 3 kez çektirdi hepsinde batik çıktı. Kızım iyileşsin eşimde Şahin beye gidecekİndirim sanmam yapacagını aynen iyiki yaptırmışım senelerce acı çektim. Asla pişman olmazsınız inanın.
Çektirmek sorunu çzmüyor hiç çektirmedim pedikürle idare ettim sonrası sağ olsun dr bey. 3 ay oldu şaka gibi ama asla batma yok ayaklarımın pedikürede ihtiyacı yoktur canım yanıyordu sonra sadece tırnak kestirmeye başladım artık özgürüm. Eşiniz de beklemesin gitsin hemenEvet indirim olmadi ama garanti vermesi bile yetiyor bir yerde. Eşim 3 kez çektirdi hepsinde batik çıktı. Kızım iyileşsin eşimde Şahin beye gidecek
Yandaki tırnak yataklarını çıkardı daha uzayamaz zaten kızım kurtuldu çok şükür. Eşimde gidecek en yakın zamanda henüz uzamadi son çektirdiği tırnak. Ağrısı acısı sürdüğümüz kremler ilaçlar zahmeti verdiğimiz parayı zaten geçti çoktan. Kökten çözdük inşallah. Herkes gönül rahatligiyla gitsin tavsiye ederizÇektirmek sorunu çzmüyor hiç çektirmedim pedikürle idare ettim sonrası sağ olsun dr bey. 3 ay oldu şaka gibi ama asla batma yok ayaklarımın pedikürede ihtiyacı yoktur canım yanıyordu sonra sadece tırnak kestirmeye başladım artık özgürüm. Eşiniz de beklemesin gitsin hemen
Ben izleyemedim valla kızımda bakmamış iğneler yetti kızıma gördü ya :) ama benim şimdi şöyle bir sorunum var yeni başladı enfeksiyon muhtemelen ... üst kısım var ya dikiş yapılan olan sol ayağımın sağ tarafı orada kımızı şişlik var ve acıyor Şahin beye dedim nadir olarak kist yapar dedi sorun çıkartmaz dedi isterseniz gelin bakalım sıkıntı yaşarsanız dedi ama bu kist değil orada iltihap var ondan acıyor randevu aldım genel cerrahiden 2 gündür antibiyotikli krem sürüyorum. Tırnak batmamda sıkıntı yok ama.Yandaki tırnak yataklarını çıkardı daha uzayamaz zaten kızım kurtuldu çok şükür. Eşimde gidecek en yakın zamanda henüz uzamadi son çektirdiği tırnak. Ağrısı acısı sürdüğümüz kremler ilaçlar zahmeti verdiğimiz parayı zaten geçti çoktan. Kökten çözdük inşallah. Herkes gönül rahatligiyla gitsin tavsiye ederiz
Belki deri kaynasirken iltihap olmuştur. Batikon kullanın uzun bir süre dedi doktor. Erken mi bıraktınız siz.kac ay oldu tırnak cekileliBen izleyemedim valla kızımda bakmamış iğneler yetti kızıma gördü ya :) ama benim şimdi şöyle bir sorunum var yeni başladı enfeksiyon muhtemelen ... üst kısım var ya dikiş yapılan olan sol ayağımın sağ tarafı orada kımızı şişlik var ve acıyor Şahin beye dedim nadir olarak kist yapar dedi sorun çıkartmaz dedi isterseniz gelin bakalım sıkıntı yaşarsanız dedi ama bu kist değil orada iltihap var ondan acıyor randevu aldım genel cerrahiden 2 gündür antibiyotikli krem sürüyorum. Tırnak batmamda sıkıntı yok ama.
Bana demedi var evde batikon sürerim ama canım yanıyor bayagı hatta dedim ki ayagımdan derdim bir bitmedi :)Belki deri kaynasirken iltihap olmuştur. Batikon kullanın uzun bir süre dedi doktor. Erken mi bıraktınız siz.kac ay oldu tırnak cekileli
Dikisi dün aldı batikonu çok severiz kullanın uzun bir süre dedi. Şimdi bende korktum inşallah sizinkide geçer en yakın zamandaBana demedi var evde batikon sürerim ama canım yanıyor bayagı hatta dedim ki ayagımdan derdim bir bitmedi :)
Halk dilinde dolama( apse) denen şey olmuş genelde tırnak bölgesinde oluşan operasyon pedikür tırnak çekmesi gibi durumlarda olurmuş, Şahin beye resim attım iğne ile patlattım batiqon sürdüm ve 500 mg antibiyotik içeceğim 5 gün. Sabah akşam iltihabı boşaltın dedi. İğneyle delince bayağı bir iltihap aktı. Ağrım bitti en azından. Bakalım bu da geçerse ki geçecek gibi inşallah sorun kalmayacak.Dikisi dün aldı batikonu çok severiz kullanın uzun bir süre dedi. Şimdi bende korktum inşallah sizinkide geçer en yakın zamanda
Çok geçmiş olsun umarım geçer en yakın zamandaHalk dilinde dolama( apse) denen şey olmuş genelde tırnak bölgesinde oluşan operasyon pedikür tırnak çekmesi gibi durumlarda olurmuş, Şahin beye resim attım iğne ile patlattım batiqon sürdüm ve 500 mg antibiyotik içeceğim 5 gün. Sabah akşam iltihabı boşaltın dedi. İğneyle delince bayağı bir iltihap aktı. Ağrım bitti en azından. Bakalım bu da geçerse ki geçecek gibi inşallah sorun kalmayacak.
inşallah kızının ne durumda iyileşmiştir bayagı ?Çok geçmiş olsun umarım geçer en yakın zamanda
Ayakkabı giyiyor sargiyi henüz çıkarmadık çünkü ıslak görünüyor pansuman yapıp sarıyoruz. Çok şükür 2 senedir neler cektikinşallah kızının ne durumda iyileşmiştir bayagı ?