- Konu Sahibi Aylakkadin
Ben yıllardır aynı markayı kullandığım için gönül rahatlığıyla aliyorumayakkabı internetten alınır mı
heleki ayak sorunluysa çok büyük risk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıllardır aynı markayı kullandığım için gönül rahatlığıyla aliyorumayakkabı internetten alınır mı
heleki ayak sorunluysa çok büyük risk
Beta en sevdiğim ana kapandı. Iste sorun orda başladı canimBetada rahat ettim ben..
Canım beta bayılıyordum ama şubeleri kapattiBeta söylendimi bilmem ama benimkilerde kendini bi halt zanneden kaprisli ayaklardır.
Sporda skechers
Klasik de Beta
Nasıl yani tüm şubelerini mi kapattı batiyormu ne oluyo yılların markasıCanım beta bayılıyordum ama şubeleri kapatti
Canım yazdan beri nerde arasam kapatmıştı. Umarım tekrar açılırNasıl yani tüm şubelerini mi kapattı batiyormu ne oluyo yılların markasıdaha geçen gördüm ama
Canım beta bayılıyordum ama şubeleri kapatti
Beta kapandı mıBeta en sevdiğim ana kapandı. Iste sorun orda başladı canim
Ayni dert bendede var malesf 8 sene once bi ayakkabi aldim atmaya kiyamiyorum tek giyebildigim ayakkabi o yenisini aliyorum 1 kere giyiyorum ve baskasina veriyorum tirnaklarim beni mahvediyor bnde surekli terlikle geziyorumO zaman en meşhur 2 marka varya spor olanlar,onlardan vezgeçmiceksiniz
Benimde tırnaklarım batıyor elimden gelse kışın bile terlik giyecem![]()
Bu kış renkli çoraplar üstüne sandalet modaymış kışı da öyle bitirmeyi düşünüyorumAyni dert bendede var malesf 8 sene once bi ayakkabi aldim atmaya kiyamiyorum tek giyebildigim ayakkabi o yenisini aliyorum 1 kere giyiyorum ve baskasina veriyorum tirnaklarim beni mahvediyor bnde surekli terlikle geziyorum
Bu kış renkli çoraplar üstüne sandalet modaymış kışı da öyle bitirmeyi düşünüyorum![]()