• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarım mahvoldu :(

ya aynen! spor ayakkabı sşında her ayakkabı deşiyo ayağımı. kaç defa tamire verdim arkasını yanını filan ezdirdim ama yok.. bende babet giyceeim zaman ten rengi byük kocman içi pamuklu bantlardan alıp yapştrıorm üst üste. o zaman sorun olmuyo pek:1:

ya aynen! spor ayakkabı sşında her ayakkabı deşiyo ayağımı. kaç defa tamire verdim arkasını yanını filan ezdirdim ama yok.. bende babet giyceeim zaman ten rengi byük kocman içi pamuklu bantlardan alıp yapştrıorm üst üste. o zaman sorun olmuyo pek:1:

buda bir çözüm ........:1:

ayaklarım mahvoldu:43::43:
kızlar giydiğim her ayakkabı(spor hariç) ayaklarıma arkadan vuruyor ve su topluyor bugünde yeni aldığım babetleri giydim ayaklarım mahvoldu hemde yara bandı yapıştırmama rağmen çok kötü acıyor...artık eve neredeyse topallıyarak geldim:59: vuran ayakkabılara napabilirim ayakkabılar küçük değil sıkmıyorda ama vuruyor.arkasını dikiş yerini falanda elimle ezdim ama yok çare olmuyor başka ne yapabilirim:26:

birde ayak baş parmağımda ve bileğin alt tarafında kahverengi leke var neler yaptıysam geçmiyor,ayaklarıma çok bakarım kremler,vazelinler vs. neler neler yaptım ama geçmiyor bir önerisi olan var mı nasıl geçer bu lekeler?

Bana da aynısı oluyor malesef.. Çok yumuşak babetler oluyor ancak onlar vurmuyor. O bileğin alt tarafındaki kahve lekeden bende de var ve baş parmağımda. Tamamen aynı probleme sahibiz :(

benim de ayaklar sorunlu. her ayakkabı vuruyor. o yüzden önlemimi alıyorum. eğer kalıbı da darsa, mutlaka ayakkabıcıya veriyorum. onun makinası var, ayakkabıyı genişletiyor. pahalı bir şey de değil. sonra rahat rahat giyiyorum.
bu arada eczanelerde suya dayanıklı silikon bantlar var. yara bandı gibi. o da çok iyi ama biraz pahalı. gene de önemli ünlerde işe yarıyor ve 3 gün ayakta kalıyor.

diğer çözümüm pahalı ayakkabılar... ben hiçbir zaman ucuz giyemiyorum.. gerçek deri ve tabanı da kalın ( taban çökmesi de var) ayakkabılar giyiyorum. ayak anatomisine uygun hatta ayak kavisine oturan ayakkabılarda rahat ediyorum. düz ayakkabılar giymem çok zor. zaten ayakta sorun olunca standart ayakkabılara girmiyor, ondan da vuruyor işte..

benim de ayaklar sorunlu. her ayakkabı vuruyor. o yüzden önlemimi alıyorum. eğer kalıbı da darsa, mutlaka ayakkabıcıya veriyorum. onun makinası var, ayakkabıyı genişletiyor. pahalı bir şey de değil. sonra rahat rahat giyiyorum.
bu arada eczanelerde suya dayanıklı silikon bantlar var. yara bandı gibi. o da çok iyi ama biraz pahalı. gene de önemli ünlerde işe yarıyor ve 3 gün ayakta kalıyor.

diğer çözümüm pahalı ayakkabılar... ben hiçbir zaman ucuz giyemiyorum.. gerçek deri ve tabanı da kalın ( taban çökmesi de var) ayakkabılar giyiyorum. ayak anatomisine uygun hatta ayak kavisine oturan ayakkabılarda rahat ediyorum. düz ayakkabılar giymem çok zor. zaten ayakta sorun olunca standart ayakkabılara girmiyor, ondan da vuruyor işte..

Pahalı ayakkabı olayına katılıyorum, arkadaş haklı..

Benim de yazın tatile gittiğimde sandalet almayı unuttuğum için pazardan ucuza aldığım bir sandalet vardı, çok rahattı :) 50 lira üstü para verdiğim sandaletlerden daha rahattı. Önemli olan demek ki derisinin (gerçi sunî oluyor ucuz olunca) yumuşak olması, kenarının sert olmaması lazım. Sert bandı olmamalı. Ayakkabılar da hep ayağımı vurur benim. Topuklu, topuksuz, abiye, düz... Ben de watsonstan aldığım şeffaf jel şeklinde koruyucuları kullanıyorum ya da yara bandı yapıştırıyorum giymeden önce ayakkabıyı. Parmaklarımı da vuruyor ayakkabı hatta su topluyor, oraya da bant yapıştırıyorum...

Back