- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ben watsonda görmüştüm şeffaf şekilde işinize yarar umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aynen! spor ayakkabı sşında her ayakkabı deşiyo ayağımı. kaç defa tamire verdim arkasını yanını filan ezdirdim ama yok.. bende babet giyceeim zaman ten rengi byük kocman içi pamuklu bantlardan alıp yapştrıorm üst üste. o zaman sorun olmuyo pek
ayaklarım mahvoldu
kızlar giydiğim her ayakkabı(spor hariç) ayaklarıma arkadan vuruyor ve su topluyor bugünde yeni aldığım babetleri giydim ayaklarım mahvoldu hemde yara bandı yapıştırmama rağmen çok kötü acıyor...artık eve neredeyse topallıyarak geldim vuran ayakkabılara napabilirim ayakkabılar küçük değil sıkmıyorda ama vuruyor.arkasını dikiş yerini falanda elimle ezdim ama yok çare olmuyor başka ne yapabilirim:26:
birde ayak baş parmağımda ve bileğin alt tarafında kahverengi leke var neler yaptıysam geçmiyor,ayaklarıma çok bakarım kremler,vazelinler vs. neler neler yaptım ama geçmiyor bir önerisi olan var mı nasıl geçer bu lekeler?
benim de ayaklar sorunlu. her ayakkabı vuruyor. o yüzden önlemimi alıyorum. eğer kalıbı da darsa, mutlaka ayakkabıcıya veriyorum. onun makinası var, ayakkabıyı genişletiyor. pahalı bir şey de değil. sonra rahat rahat giyiyorum.
bu arada eczanelerde suya dayanıklı silikon bantlar var. yara bandı gibi. o da çok iyi ama biraz pahalı. gene de önemli ünlerde işe yarıyor ve 3 gün ayakta kalıyor.
diğer çözümüm pahalı ayakkabılar... ben hiçbir zaman ucuz giyemiyorum.. gerçek deri ve tabanı da kalın ( taban çökmesi de var) ayakkabılar giyiyorum. ayak anatomisine uygun hatta ayak kavisine oturan ayakkabılarda rahat ediyorum. düz ayakkabılar giymem çok zor. zaten ayakta sorun olunca standart ayakkabılara girmiyor, ondan da vuruyor işte..