- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
canım eğer mahsuru yoksa spor giy bir süre ama işe falan gidiyor imkanın olmuyorsa giydiğin ayakkabının vurduğu yer,arkası yani pamuk kop ve bez bant ile içten bantla.hem vurmaz hemde pamuk acıtmaz rahat edersin.
ben vurucağını anladığım zaman öyle yapıyorum
offf ben de çorapsız ayakkabı giyemiyorum. açık kapalı babet sandalet hepsi vuruyor
spor giyme imkanım var canım öğrenciyim ben çalışmıyorum pamukta koyuyorum ama ne zamana kadar böyle gidicek ki... yok mu bunun kesin çözümü,etek yada elbise giydiğimde pamuk,yara bandı falan görünüyor çok kötü duruyor ...
spor giyme imkanım var canım öğrenciyim ben çalışmıyorum pamukta koyuyorum ama ne zamana kadar böyle gidicek ki... yok mu bunun kesin çözümü,etek yada elbise giydiğimde pamuk,yara bandı falan görünüyor çok kötü duruyor ...
canım eğer mahsuru yoksa spor giy bir süre ama işe falan gidiyor imkanın olmuyorsa giydiğin ayakkabının vurduğu yer,arkası yani pamuk kop ve bez bant ile içten bantla.hem vurmaz hemde pamuk acıtmaz rahat edersin.
ben vurucağını anladığım zaman öyle yapıyorum
lekeler içinde ne yaptım geçmedi diyorsun canım çok rahatsız oldu isen doktora git elbet vardır bi nedeni...uğraşmanın anlamı yok değil mi,yorma kendini
içten yaparsan görünmez canım bende dene bi çünkü bende öyle yapıyorum sorun olmuyor.topuğun geldiği yer yani arkanın iç duvarı
canım bu arada sitede kesinti oluştu iletimi gönderirken kusura bakma arka arkaya oldu hepsi
bende aynısını yaşıyorum yazın derisi yumuşak sandalet giyiyorum (babet giymem bikere ağzım yandı) bide ayağıma pudra sürüyorum, kışında çorapsız asla.
ayaklarındaki kahverengilikler için limon kullanabilirsin. zeytinyağına biraz şeker ve limon ekleyip karıştırsan sonra da ayaklarına yedirip beklesen biraz, sonra da yıkasan hem yumuşar hem ölü deriyi atmış olursun, limon da lekelerin rengini açmaya yarar. Vuruk yaraları geçince de deniz tuzu alıp onunla ayaklara banyo yaparsın, mineralleri iyi gelir. İnşallah kurtulursun şu ayakkabının vurma derdinden.
Ayakkabı tamircisine gidip vuran ayakkabılarınızın arka kısmını ezdirip yumuşatabilirsiniz. İkincisi ayakkabı mağazalarında ayakkabı dünyası, diechman da o vuran kısma yapıştırılan bir ürün var. yumuşacık. ayakkabıya yapıştırıyorsunuz ve yumuşacık oluyor. Benim aklıma gelen bunlar
Ayakkabı tamircisine gidip vuran ayakkabılarınızın arka kısmını ezdirip yumuşatabilirsiniz. İkincisi ayakkabı mağazalarında ayakkabı dünyası, diechman da o vuran kısma yapıştırılan bir ürün var. yumuşacık. ayakkabıya yapıştırıyorsunuz ve yumuşacık oluyor. Benim aklıma gelen bunlar
gratis'te görmüştüm bir kere sanırım. silikon gibi, acaba tabanlıklar gibi sökülüp başka ayakkabıya da takılabiliyor mu, kullanan var mı? hoş ayakkabı böyle giyilemediğine göre sökülmese de olur, orası da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?