Ayaklarım mahvoldu :(

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
ayaklarım mahvoldu
kızlar giydiğim her ayakkabı(spor hariç) ayaklarıma arkadan vuruyor ve su topluyor bugünde yeni aldığım babetleri giydim ayaklarım mahvoldu hemde yara bandı yapıştırmama rağmen çok kötü acıyor...artık eve neredeyse topallıyarak geldim vuran ayakkabılara napabilirim ayakkabılar küçük değil sıkmıyorda ama vuruyor.arkasını dikiş yerini falanda elimle ezdim ama yok çare olmuyor başka ne yapabilirim:26:

birde ayak baş parmağımda ve bileğin alt tarafında kahverengi leke var neler yaptıysam geçmiyor,ayaklarıma çok bakarım kremler,vazelinler vs. neler neler yaptım ama geçmiyor bir önerisi olan var mı nasıl geçer bu lekeler?

canım eğer mahsuru yoksa spor giy bir süre ama işe falan gidiyor imkanın olmuyorsa giydiğin ayakkabının vurduğu yer,arkası yani pamuk kop ve bez bant ile içten bantla.hem vurmaz hemde pamuk acıtmaz rahat edersin.
ben vurucağını anladığım zaman öyle yapıyorum

canım eğer mahsuru yoksa spor giy bir süre ama işe falan gidiyor imkanın olmuyorsa giydiğin ayakkabının vurduğu yer,arkası yani pamuk kop ve bez bant ile içten bantla.hem vurmaz hemde pamuk acıtmaz rahat edersin.
ben vurucağını anladığım zaman öyle yapıyorum

lekeler içinde ne yaptım geçmedi diyorsun canım çok rahatsız oldu isen doktora git elbet vardır bi nedeni...uğraşmanın anlamı yok değil mi,yorma kendini

spor giyme imkanım var canım öğrenciyim ben çalışmıyorum pamukta koyuyorum ama ne zamana kadar böyle gidicek ki... yok mu bunun kesin çözümü,etek yada elbise giydiğimde pamuk,yara bandı falan görünüyor çok kötü duruyor ...

içten yaparsan görünmez canım bende dene bi çünkü bende öyle yapıyorum sorun olmuyor.topuğun geldiği yer yani arkanın iç duvarı

içten yaparsan görünmez canım bende dene bi çünkü bende öyle yapıyorum sorun olmuyor.topuğun geldiği yer yani arkanın iç duvarı

tamam canım giderim :)

bende aynısını yaşıyorum yazın derisi yumuşak sandalet giyiyorum (babet giymem bikere ağzım yandı) bide ayağıma pudra sürüyorum, kışında çorapsız asla.

bende aynısını yaşıyorum yazın derisi yumuşak sandalet giyiyorum (babet giymem bikere ağzım yandı) bide ayağıma pudra sürüyorum, kışında çorapsız asla.

bende babetleri çok seviyorum canım çok hoş duruyor,sandalete göre ayak daha bir derli toplu duruyor ama çok acıtıyor ya

ayaklarındaki kahverengilikler için limon kullanabilirsin. zeytinyağına biraz şeker ve limon ekleyip karıştırsan sonra da ayaklarına yedirip beklesen biraz, sonra da yıkasan hem yumuşar hem ölü deriyi atmış olursun, limon da lekelerin rengini açmaya yarar. Vuruk yaraları geçince de deniz tuzu alıp onunla ayaklara banyo yaparsın, mineralleri iyi gelir. İnşallah kurtulursun şu ayakkabının vurma derdinden.

sağol canım verdiğin bilgileri kullanıcam

Ayakkabı tamircisine gidip vuran ayakkabılarınızın arka kısmını ezdirip yumuşatabilirsiniz. İkincisi ayakkabı mağazalarında ayakkabı dünyası, diechman da o vuran kısma yapıştırılan bir ürün var. yumuşacık. ayakkabıya yapıştırıyorsunuz ve yumuşacık oluyor. Benim aklıma gelen bunlar

çok sağolun onu araştırıcam

gratis'te görmüştüm bir kere sanırım. silikon gibi, acaba tabanlıklar gibi sökülüp başka ayakkabıya da takılabiliyor mu, kullanan var mı? hoş ayakkabı böyle giyilemediğine göre sökülmese de olur, orası da ayrı

Bir fikrim yok tamirciye götürüp sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…