Ayakları Buz Gibi

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
5179103009_2_2_1.jpg

Bu da dert mi demeyin. Ama insan anne oldu mu dert ediyor, endişeleniyor evladı için.
Bugün kızıma bu botları aldım, sığır derisiymis içi de gördüğünüz gibi yün ve Zara markasına güvenerek 110 TL bayilip aldım. Giydirdim dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saat kadar yol yürüdük eve geldik heyecanla ayaklarını soyup baktım ayaklar buz gibi!:KK43:
Hani içi sımsıcak tutan var idi. Şurada kaç ay giyecek seneye ayakları kaç numara büyümüş olcak kim bilir.
Hanımlar soruyorum siz napiyorsunuz bu gibi durumlarda. Öyle ya herkes pahalı ayakkabı alamıyor millet napiyor. Bizde öyle her ay pahalı marka yerlerden alışveriş yapmıyoruz. Yeri geliyor hep ona öncelik verip kizimiza alıyoruz.

Tabi o ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım haklısınız pekmez iyi gelir derler. Ama dışarısı da baya soğuk yani.

Ben toddler marka alıyorum yıllardır ve çok da memnunum.. nadiren de olsa sıcaktan oğlumun ayakları çorapları terli olarak çıkıyo ayakkabıdan.. ve ayakları sıcacık hep..

Onun dışında çift çorap içi puf puf botlar da giysem ayaklarım buz gibi benim de.. kan değerim normal olduğu zamanlarda bile böyle.. ayakkabıdan dolayı değildir belki.. bi de ayakların üşümüyo mu diye sordunuz mu hiç? Cevap verebilecek yaşta mı?

Ben toddler marka alıyorum yıllardır ve çok da memnunum.. nadiren de olsa sıcaktan oğlumun ayakları çorapları terli olarak çıkıyo ayakkabıdan.. ve ayakları sıcacık hep..

Onun dışında çift çorap içi puf puf botlar da giysem ayaklarım buz gibi benim de.. kan değerim normal olduğu zamanlarda bile böyle.. ayakkabıdan dolayı değildir belki.. bi de ayakların üşümüyo mu diye sordunuz mu hiç? Cevap verebilecek yaşta mı?
Güldüm. Şu an gözümde canlandı da konuşması. Konuşuyor ablası ama abuduk gubuduk diyor. 22 aylık ama konusamiyor hala. Benim de ayağımda deri ayakkabı var tek çorap giyiyorum ama ayaklarım sıcak.

Güldüm. Şu an gözümde canlandı da konuşması. Konuşuyor ablası ama abuduk gubuduk diyor. 22 aylık ama konusamiyor hala. Benim de ayağımda deri ayakkabı var tek çorap giyiyorum ama ayaklarım sıcak.
Kan değerlerine bibaktırın o zaman.. keçiboynuzu pekmezi hem çok lezzetli hem de kan yapıcı özelliği yüksek.. tahin pekmez de verebilirsiniz.. pancar haşlayıp yedirebilirsiniz.. aklıma ilk bunlar geldi..

Bu arada en güzel zamanları.. ne tatlıdır şimdi o maşallah.. Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. benim oğlum da 2 yaşında tek tük konuşurdu 2.5 yaşından sonra konuşmaya başladı.. çocuğum öğrenmiş biriktirmiş kelimeleri bi döküldü tam döküldü :)))

Kan değerlerine bibaktırın o zaman.. keçiboynuzu pekmezi hem çok lezzetli hem de kan yapıcı özelliği yüksek.. tahin pekmez de verebilirsiniz.. pancar haşlayıp yedirebilirsiniz.. aklıma ilk bunlar geldi..

Bu arada en güzel zamanları.. ne tatlıdır şimdi o maşallah.. Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. benim oğlum da 2 yaşında tek tük konuşurdu 2.5 yaşından sonra konuşmaya başladı.. çocuğum öğrenmiş biriktirmiş kelimeleri bi döküldü tam döküldü :)))
Allah razı olsun çok sağolun.. Hiç aklima gelmedi kansızlık filan bide emmedi hiç beni biraz da onun etkisi var herhalde çünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..

Allah razı olsun çok sağolun.. Hiç aklima gelmedi kansızlık filan bide emmedi hiç beni biraz da onun etkisi var herhalde çünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..
Onu yapmayan bebek yok.. ağızlarına gelen yeri kemiriyolar :)) oğlum da 6 ay emdi sonra zaten sütüm kesildi.. bi normal üstüne de havlu çorap giydirin bidahakine bakalım farkedicek mi? Veya şu ayakkabı tabanına konulan keçeler var ben onlardan fayda görmüştüm.. bi de onu deneyin isterseniz

Onu yapmayan bebek yok.. ağızlarına gelen yeri kemiriyolar :)) oğlum da 6 ay emdi sonra zaten sütüm kesildi.. bi normal üstüne de havlu çorap giydirin bidahakine bakalım farkedicek mi? Veya şu ayakkabı tabanına konulan keçeler var ben onlardan fayda görmüştüm.. bi de onu deneyin isterseniz
Su kirtasiyede satılan keceden mi ondan var bende. Yoksa ayakkabı tamiri yapan yerde mi oluyor?

Bu tip içi kürklü ayakkabı almıyorum kızıma hiç. Ben genelde içi dışı deri ve anatomik taban denilen türde tercih ediyorum. İlk adım ayakkabıları da dahil olmak üzere Sanbe'den alıyordum,gayette memnundum.En son minimenden almıstım botlarını,içi dışı deri,ortopedik gayet sıcak çıkıyor ayakları,terlemede olmuyor. Bu tip ayakkabıların terlettiğini düşünüyorum,terleyip soğuyunca buz gibi olmasi kaçınılmaz zaten.
Normal zamanlarda elleri,ayakları soğuk olmuyorsa ayakkabıdan olması muhtemel. Az para vermemişsiniz,termal çorap alabilirsiniz,terletmeyen tarzda,onunla giydirebilirsiniz.
Sağlıkla büyütün.

Valla benimde bu yaşımda ayaklarım ısınmıyor bebis ne yapsın ben yun patik giyerek durumu biraz daha hafifletiyorum tabi oğluma da giydiriyorum

Size tavsiyem işi ayakkabı, bot yapmak olan markalardan alın bebişe ayakkabıları, botları. Zara gibi fason çalışan ama sırf marka olduğu için pahalı olan mağazalardan almayın. Ayakkabı ciddi iştir, ayak sağlığı, iskelet sağlığı için çok önemli.

aynen bende todler alıyorum kızıma ..botun içi yünlü ve ayakları nerdeyse terlemiş oluyor fiyat olarak ta makul

bebekken hep normal ortapedik botlardan giydiriyordum içi dışı deri olanlardan.
bu sene sabahın köründe servise bindiği için kar botu aldım (hem kendisi de kolayca giyip çıkarabiliyor)
sıcacık tutuyor ayaklarını, spor markalarının hemen hepsinde var.

Ayakkabilari eger sıkıyorsa yada iki çorap giydiriyorsan ayakları hareketsiz kalır ve üşüyebilir. Bide kan değerleri düşük olabilir. Ben kendime daha önceden zara h&m vs ayakkabı aldım ama çocuğuma almaya cesaret edemedim. Çocukların ayakları yumuşak ya hani bu ayakkabıları da ayakkabıcılar yapmıyor sonuçta bana çok ortopedik gelmiyor çocuğun ayağı deforme olur diye almıyorum daha öncedende okumuştum bu konu hakkında. Ayakkabıcılardan alıyorum ayakkabılarını. Hani benim aldıklarım da çok pahalı değil normal fiyat

zara ayakkabıcı değil ki asıl işleri tekstil, yan ürün olarak ayakkabı satıyor.
keşke zara almasaydınız.
timberland ve ugg botları tavsiye ederim.
yalnız ayakkabıya burdan bakınca o kadar buz gibi tutacakmış gibi de durmuyor.
acaba çocuğunuzun başka bi sıkıntısı mı var.

X