Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benımde oyle oldu anıdan sabah uyandım uc dort dakka surduBende şişme Yok Ama Geçen Gün Ayağima Bi Kramp Girdi Anlatama çok Ağirdi Geçti Dedim Ayağimin üstüne Bastim Hala Sürüyormuş Ağrisi Yani üstüne Bile Basamadim Daha Sonra Yürüdükçe Açikldi
arkadaşlar ısırgan çayı için iyi geliyo
Bende de olurdu (14 yil önce) hatta misafirlige gittigimde kesin baska yakkabilarla eve gelírdim, yani ev sahibi bana terlik verirdi ayaklarim ayakkabilara sigmadigi icin. Sonradan ayakkabi, terlik dagitirdik:roflol: Doktorum ayaklarimi yüksek bir yere koyup, sirt üstü yatmami söyledi ama 24 saatte o sekilde yatamazdim tabiki.gecen gun ayagıma krap gırdı ve sıstı sukur gectı
tuza da dıkkat edıyorum ama ayakta kalınca oluyor
sızde oldu mu
cok sukur 5 gundur olmuyor ya....bende bol bol uzanıyorum zatenBende de olurdu (14 yil önce) hatta misafirlige gittigimde kesin baska yakkabilarla eve gelírdim, yani ev sahibi bana terlik verirdi ayaklarim ayakkabilara sigmadigi icin. Sonradan ayakkabi, terlik dagitirdik:roflol: Doktorum ayaklarimi yüksek bir yere koyup, sirt üstü yatmami söyledi ama 24 saatte o sekilde yatamazdim tabiki.
Krampf da girerdi ayak ve bacaklara öyle ki gece uyanip, krampflardan neler cektigimi bir Allah bir de ben bilirim.
Gecmis olsun, Allah kurtarsin canim seni ve hamile herkesiyerimseniben
Ayaklarimda ve ellerimde daha yeni yeni sismeler basladi ama cok az cok incelersem anliyorum.Birde basinc oluyo ordan anliyorum sistigini.Cok ayakta durdugum zaman yada bagdas kurup oturdummu oluyo.Artik baslariz bundan sonra iyice sismeye
NISAN ANNESI tuz kullanıyon mu canımm
ağrı oluyor mu canım..........................................benimde ayaklarım akşamları işten dönüp yemekten sonra oturunca şişmeye başlıyor.