- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Teşekkür ederim aklıma gelmemiştiBoyasaniz mi?
Hediye geldi ve siyahın numarası yokmuşbence olmaz, olursa da çok kötü olur. neden değiştirmek istiyorsunuz ki?
Tüh yaOlmaz, hiç uğraşmayın boşuna.
Hediye geldi ve siyahın numarası yokmuş
bence, eğer kalite birşeyse, hiç bozmayın.bu riski almayın, onunla kombine olacak şekilde giyinebilirsiniz. ama boyadıktan sonra kötü olursa botu atmak durumunda da kalabilirsiniz.
Teşekkür ederim, hemen bi bakayım :)Renk değiştici boyalar var. Sanıyorum 15 tl civarı.
Bununla ilgili videolar var nette.
Benim de taba renkli deri botum vardı.Merhaba hanımlar. Deri taba rengi botum var ve ben onu siyaha çevirmek istiyorum. Daha önce böyle bir şeyi deneyenler nasıl bir sonuç aldılar ve nasıl rengini döndürdüler( aşamaları var mı?)?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Benim de taba rengi botun vardı. Üzerinde bir leke oldu. Ayakkabıcıya götürdüm. Siyaha boyadı. Boyası sağlam olsun diye bi de fırınladı. Bir süre sonra o boya aşındı. Çok çirkin bi şey oldu. Her seferinde boyatmak gerekiyor. Bence hiç boyama bot rezil olur. Bir de yeniymiş zaten. Yazık olur
Benim de taba renkli deri botum vardı.
Bir yıl giydim ,
Sonra gittim bi ayakkabıcı da siyah yaptırdım.
Gayet de giyiyorum , deri olduğu için hiç bi bozulma da olmadı.
Hala da ayakkabılıkta , mis gibi :)
bordo botumu siyaha çevirmiştim. cok da iyi olmuşu ama bunu ayakkabıcı yapmişti. ben degil..ayakkabi tamircisine goturun, yaparlar..hicbir bozulma vs de olmadı yıllarca giymiştim..Merhaba hanımlar. Deri taba rengi botum var ve ben onu siyaha çevirmek istiyorum. Daha önce böyle bir şeyi deneyenler nasıl bir sonuç aldılar ve nasıl rengini döndürdüler( aşamaları var mı?)?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?