• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabımı aldım ama kararsızım

ben de beğenmedim :50:

ayakkabının bana çağrıştırdığı düşünce, 40 küsür yaşlarında sanki ikinci evliliğini yapıyormuşsun da çok sade beyaz bir takımın altına giyecekmişsin gibi..

çok daha şık modern, rahat ve genç işi ayakkabılar var

zevk meselesi tabi ama umarım kırmamışımdır:26:

Tarzım değil ama senin beğenmen önemli tabiki umarım rahattır büyük cesaret netten gelin ayakkabısı siparis etmek :ssz:

Ben daha önce de netten ayakkabı aldım canım bir çok kez. Sıkıntı yaşarsam da nasıl olsa iade ederim rahatlığı ile aldım galiba :37:

Merhabalar...
İçinize sindiyse gelince giyer evin içinde bir dolaşırsınız baktınız içinize sinmiyor durusu falan o zaman gerı yollarsınız...
Ben de buna benzer bır ayakkabı gıydım ve ınanın o kadar rahattı kı cıkardıgımda hıc agrı falan hıssetmedım...
Benım gelınlık ayakkabım buydu, yanları acık oldugu ıcın ıkı taraftan baskı yapmadı dolayısıyla cok rahattı...
Eki Görüntüle 425488

Evet buna çok benziyor, teşekkürler. Rahat olması çok önemli.

düğünümde giymemiştim ama bu tarz bir yanı açık topuklum var gündelik giyiyorum çok rahat oluyo bir tarafın bari ayağa baskı yapmaması ama çok sevimsiz bi ayakkabı bu ya

Ya ben çok beğendim de bakıp duruyorum kimse beğenmemiş ayakkabımı :1: Sağ ol canım yorumun için :16:

ben de beğenmedim :50:

ayakkabının bana çağrıştırdığı düşünce, 40 küsür yaşlarında sanki ikinci evliliğini yapıyormuşsun da çok sade beyaz bir takımın altına giyecekmişsin gibi..

çok daha şık modern, rahat ve genç işi ayakkabılar var

zevk meselesi tabi ama umarım kırmamışımdır:26:

Yok canım ya niye kırılıyım ben düşüncelerinizi merak ediyorum. Evet çok genç işi değil ama benim gözüme çok şık göründü. Aslında giymek istediğim ayakkabılar şu tarz:

$1111.jpg

$20616231_030_a.jpg

Ama maalesef bulamadım bunlardan. Sen de Ankara'da yaşıyorsun değil mi? Eğer varsa bunlar bulabileceğimi düşündüğün yerler söyleyebilirsem çok sevinirim. Bakalım bi gelsin bi de ayağımda göreyim ona göre karar vereceğim :16:

Sen de Ankara'da yaşıyorsun değil mi? Eğer varsa bunlar bulabileceğimi düşündüğün yerler söyleyebilirsem çok sevinirim. Bakalım bi gelsin bi de ayağımda göreyim ona göre karar vereceğim :16:

ankaradaysan hemen kalk ulus anafartalar çarşısına git tatlım, orda o kadar çok çeşit ve model bulabilirsin ki.. ben geçen gün gittim çok beğendim içimdeki ayakkabı aşkı coştu :9:

düğün alışverişleri sebebiyle zaten gitmişsindir diye düşünüyorum, gelinlik nişan kına vs her türlü malzemeyi rahatça bulabilirsin

bu çarşıda ayakkabı tasarımı da yaptırabilirsin

ben mezuniyetim için elbisemi burdan aldım ve ayakkabı olarak çok güzel modeller olmasına rağmen az topuklu istediğimden özel yaptırmayı düşünüyorum.. özel yapımlar 90 liradan başlıyor, istediğin tüm detayları ekletip tam gönlüne göre bi ayakkabı yaptırabilrsin :16:

ankaradaysan hemen kalk ulus anafartalar çarşısına git tatlım, orda o kadar çok çeşit ve model bulabilirsin ki.. ben geçen gün gittim çok beğendim içimdeki ayakkabı aşkı coştu :9:

düğün alışverişleri sebebiyle zaten gitmişsindir diye düşünüyorum, gelinlik nişan kına vs her türlü malzemeyi rahatça bulabilirsin

bu çarşıda ayakkabı tasarımı da yaptırabilirsin

ben mezuniyetim için elbisemi burdan aldım ve ayakkabı olarak çok güzel modeller olmasına rağmen az topuklu istediğimden özel yaptırmayı düşünüyorum.. özel yapımlar 90 liradan başlıyor, istediğin tüm detayları ekletip tam gönlüne göre bi ayakkabı yaptırabilrsin :16:

İnanır mısın çıkrıkçılar yokuşuna çok gittim ama anafartalar çarşısına hiç girmedim :1: Bindallı ve bindallı için bir ayakkabı daha alacağım. O alacağım ayakkabıyı kırmızı düşünüyorum. Zaten bindallı için gidecektim Ulus'a, mutlaka oraya da uğrarım. Hep gördüğüm yer ama sen demeden aklıma oraya gitmek gelmedi :1: Çok teşekkürler :16:

Ben kendi tecrübemi paylaşacak olursam platformla baya rahat etmiştim.
Kınamda da aynı şekilde..
Senin tercih ettiğin ayakkabı ayağını öne doğru itebilir ve acıtabilir diye düşünüyorum.
Bir de boy meselesi,eğer çok uzun değilsen platform seçmelisin ki aradaki fark biraz kapansın.
Hem de gelinliği kaldırabilmek adına azıcık yüksek olmalı ayakkabın.
İnşallah gönlüne göre olur her şey,şimdiden mutluluklar...

Ben kendi tecrübemi paylaşacak olursam platformla baya rahat etmiştim.
Kınamda da aynı şekilde..
Senin tercih ettiğin ayakkabı ayağını öne doğru itebilir ve acıtabilir diye düşünüyorum.
Bir de boy meselesi,eğer çok uzun değilsen platform seçmelisin ki aradaki fark biraz kapansın.
Hem de gelinliği kaldırabilmek adına azıcık yüksek olmalı ayakkabın.
İnşallah gönlüne göre olur her şey,şimdiden mutluluklar...

Çok teşekkürler canım yorumun için :16:

İnanır mısın çıkrıkçılar yokuşuna çok gittim ama anafartalar çarşısına hiç girmedim :1: Bindallı ve bindallı için bir ayakkabı daha alacağım. O alacağım ayakkabıyı kırmızı düşünüyorum. Zaten bindallı için gidecektim Ulus'a, mutlaka oraya da uğrarım. Hep gördüğüm yer ama sen demeden aklıma oraya gitmek gelmedi :1: Çok teşekkürler :16:

ben de çıkrıkçılara hiç gitmedim bak :9:

anafartaları ben de hep duyardım ve ayıptır söylemesi çok da umursamazdım, ulustan alışveriş mi yapılır orda bulamam güzel şeyler derdim tunalı civarına bakardım. ama tüm önyargılarımı kırdı anafartalar :17: içinde çok çeşit var o yüzden şaştım kaldım ve tam da istediğim gibi bi şeyi çok da zorlanmadan buluverdim orda :16:

ama bindallı için çıkrıkçılar daha iyi derler hep, umarım keyfine göre bulursun bişiler

kına gecen nerde olacak belli mi? evde mi yapcaksınız?

ay ne güzel telaşlar bunlar Allah içine sindirsin :31:

CAnım çok güzel bir ayakkabı bugun bende baktım alıp almama arasında gittim geldim. Ancak bel fıtığı olduğu için rahatsız eder belki beni dedim. Gelsin dene eğer rahat edersen tereddüt etme çok sık

ben de çıkrıkçılara hiç gitmedim bak :9:

anafartaları ben de hep duyardım ve ayıptır söylemesi çok da umursamazdım, ulustan alışveriş mi yapılır orda bulamam güzel şeyler derdim tunalı civarına bakardım. ama tüm önyargılarımı kırdı anafartalar :17: içinde çok çeşit var o yüzden şaştım kaldım ve tam da istediğim gibi bi şeyi çok da zorlanmadan buluverdim orda :16:

ama bindallı için çıkrıkçılar daha iyi derler hep, umarım keyfine göre bulursun bişiler

kına gecen nerde olacak belli mi? evde mi yapcaksınız?

ay ne güzel telaşlar bunlar Allah içine sindirsin :31:

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah daha daha güzellerini sana da nasip etsin inşallah :16: Gerçekten çok uzun zamandır beklediğim ve içimde kelebeklerin uçtuğu bir süreç bu :17: Ben Bursa'ya gelin gideceğim :5: Düğünüm cumartesi gündüz Bursa'da. Kınayı cuma akşamı Ankara'da evde yapacağım. Ankara Bursa arası en az 5,5 saat sürüyor. O yüzden kınayı biraz erken bitirip Bursa'ya doğru yola çıkmamız lazım :5: Sabaha karşı Bursa'ya varırsak inşallah bir iki saat uyuyup hemen kuaför ve fotoğraf :31: Velhasıl kelam çok uzattım lafı :1: Zaten Ankara'da düğün yok, önce kınaya kadar bindallımı giyeyim, kınadan sonra az da gelinliğimi giyerim, ayrıca abiye almayayım diye düşündüm. Biraz ekonomik davranmaya çalışıyorum. :31:

CAnım çok güzel bir ayakkabı bugun bende baktım alıp almama arasında gittim geldim. Ancak bel fıtığı olduğu için rahatsız eder belki beni dedim. Gelsin dene eğer rahat edersen tereddüt etme çok sık

Çok teşekkür ederim canım yorumun için :16:

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah daha daha güzellerini sana da nasip etsin inşallah :16: Gerçekten çok uzun zamandır beklediğim ve içimde kelebeklerin uçtuğu bir süreç bu :17: Ben Bursa'ya gelin gideceğim :5: Düğünüm cumartesi gündüz Bursa'da. Kınayı cuma akşamı Ankara'da evde yapacağım. Ankara Bursa arası en az 5,5 saat sürüyor. O yüzden kınayı biraz erken bitirip Bursa'ya doğru yola çıkmamız lazım :5: Sabaha karşı Bursa'ya varırsak inşallah bir iki saat uyuyup hemen kuaför ve fotoğraf :31: Velhasıl kelam çok uzattım lafı :1: Zaten Ankara'da düğün yok, önce kınaya kadar bindallımı giyeyim, kınadan sonra az da gelinliğimi giyerim, ayrıca abiye almayayım diye düşündüm. Biraz ekonomik davranmaya çalışıyorum. :31:

kına gcesinde gelinlik mi giyceksin? doğru anladıysam ilginç geldi bana :26:

en son fatmgülün giydiği bindallı sanırım içli dışlı bi takımdı, gecenin sonunda çıkarmıştı bindallıyı sadece içiyle kalmıştı hoş duruyodu ama dizi sonuçta :9:

bursa güzeldir yaa hele ki sevdiğinle birlikte olduktan sonra her yer cennet :31:

kına gcesinde gelinlik mi giyceksin? doğru anladıysam ilginç geldi bana :26:

en son fatmgülün giydiği bindallı sanırım içli dışlı bi takımdı, gecenin sonunda çıkarmıştı bindallıyı sadece içiyle kalmıştı hoş duruyodu ama dizi sonuçta :9:

bursa güzeldir yaa hele ki sevdiğinle birlikte olduktan sonra her yer cennet :31:

Burada düğün olmayacağı için gelinliğimi görmek isteyenler olacaktır. O yüzden kınadan sonra gelinliğimi giyeceğim. Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin ve tavsiyelerin için :16: Buldum bindallıyı. Gerçekten çok güzelmiş. Ufkumu genişlettin hiras, ben de kınadan sonra böyle dışını çıkartabileceğim bir şey giyebilirim :21:

$fatmagül-kına-gecesi.jpg
$fatmagülün-bindallısı-3.jpg
$fatmagülün-bindallısı-5.jpg
$fatmagülün-kınası.jpg

evet bu tarz bi bindallı çok güzel ve pratik olur, gayet şık :46: abiye masrafından da kurtarır seni:8:

ayakkabı konusunda da eline ulaştığındaki görüşlerini yaz merak ettim şimdiden, anafartalarda nasıl modeller bulduğunu da yaz, konunu takipte olcam bi ayakkabı manyağı olarak :9:

evet bu tarz bi bindallı çok güzel ve pratik olur, gayet şık :46: abiye masrafından da kurtarır seni:8:

ayakkabı konusunda da eline ulaştığındaki görüşlerini yaz merak ettim şimdiden, anafartalarda nasıl modeller bulduğunu da yaz, konunu takipte olcam bi ayakkabı manyağı olarak :9:

Tabi ki ayakkabı gelir gelmez foto ekliycem hirascım. Ya büyük bir hayal kırıklığı olacak ya da çok beğeneceğim :1:
Teslim tarihi 4-6 haziran arası gözüküyor. Epey bekleyeceğim daha :31:
Haftaya finallerim var. Bir sonraki hafta inşallah ulus yollarını arşınlamaya başlayacağım annişimle :1:
Hem kına ayakkabımı, hem de bindallımı paylaşacağım fiyatlarıyla birlikte kısmetse :32:
Önerilerin olursa mutlaka yaz olur mu :16:

tabi tabi aklıma bişeyler gelirse yazarım.. iki tane ablamı evlendirdik bu konularda epey tecrübeliyim yani :9:

finallerinde de başarılar

bakalım bekleyelim gelişmeleri :1:

Canım yanılmıyorsam forumda Minenes nickli arkadas bu ayakkabının Fuşyasini giymişti ona msj atarsan tam bilgi almış olursun ;) bence çok güzeller bu arada

Canım yanılmıyorsam forumda Minenes nickli arkadas bu ayakkabının Fuşyasini giymişti ona msj atarsan tam bilgi almış olursun ;) bence çok güzeller bu arada

Çok teşekkür ederim canım. Ama maalesef bu ayakkabıları giyemeyeceğim :5:
Dün geldi ve çok hoşuma gitti. Ama numarada sorun var maalesef.
Normalde hep 36 giyerim sorun çıkmaz ama bu yanlardan çok sıktı.
Artık yeni aldığım ayakkabının fotosunu koyarım inşallah.

Son düzenleme:
Back