hayır hayır hiç bir şey olmaz merak etme. çok güzel ve çok şık bir seçim . güle güle giy canım düğününde.
almışsın :) ama rahatsız bir ayakkabı düğün için. bence kalın topuklu hatta platformlu bir ayakkabı tercih etmeliydin :)
bence gayet güzel şık bir ayakkabı seçimi yapmışsın güle güle giy...
hayırlı olsun. ayakkabın çok tatlı bence. daha önce bu model giymedim bilmiyorum ama iki tarafı kapalı olanlardan daha rahat olabilir diye düşünüyorum. çünkü düğünde çok ayakta kalmaktan ayakların şişebilir ve iki taraftan baskı olursa daha çok rahatsız olabilirsin.
Hayırlı olsun canım ayakkabın güle güle kullan
Benim pek tarzım değil ama sen beğendiysen sorun yok bence
Tabi rahat edip etmemen çok önemli o yüzden deneyerek almanı tavsiye ederdim :26:
ben beğenmedim.
rahat bir ayakkabı değil sanki.
bence daha farklı modeller bak, bunun topuğu da ince.
iki tarafı kapalı ayakkabıda hiç rahat edemezsin bence.ayakları şişiyor çünkü insanın.
ama bir yandan da hafif platform olsaydı daha da rahat edebilirdin.
güle güle giy,mutluluklar
Bende begenmedim.
Böyle üzerinde cicek olan ayakkabilar hep itici gelir bana.
Ayrica bazi arkadaslarin dedigi gibi rahat gözükmüyor ayakkabi.
Ama sen yinede begendiysen dedigin gibi, denersin eger begenmezsen geri gönderirsin.
Model olarak güzel.. Ama benim tarzım değil pek.. Ben nedense gelinliğin altına sıfır topuk babet ayakkabı giymeyi tercih ederdim.. Ohh ne rahat olurdu..
Bunlar gibi..
ben böyle bişey kullanmazdım heraldeben gelin olana kadar zaten neler değişir şu hayatta o da ayrı mesele neyse konuya dönelim..eger nişanlınla aranda boy sorunu yoksa bencede platform tercih etmelisin hiç rahat durmuyo bu ayakkabı
ben de buna benzer "tango ayakkabısı" tarzı bişey giymiştim canım ve benimki çook rahattı..ben çok topuk sevmiyorum minicik bi topuğu vardı o yüzden de rahattım sanırım....tek tarafının açık olması sorun yaratmıyor emin ol....
dene ve öyle karar ver ayrıca şimdi herkes platform yüksek topuk babet converse falan giyiyor onların arasında seninki farklı olmuş sanki...:))
unutmadan belirteyim düğün boyunca 1 dk oturmamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?