• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabımı aldım ama kararsızım

martagon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
646
110
123
Merhaba Arkadaşlar,
Bir süredir gelinlik ayakkabısı arıyorum. Bir türlü istediğim gibi bir şey bulamadım maalesef. Az önce Markafoni'de Nine West'in kampanyasını gördüm ve aşağıdaki ayakkabıyı aldım. Aslında çok hoşuma gitti ama bir tarafının açık olması biraz düşündürüyor :26: Onca saat ayakta kalmayı ve koşturmayı düşünecek olursam acaba her iki tarafı da kapalı bir ayakkabı mı almalıydım? Düğününde bu tarz ayakkabı kullanan varsa yorumlarınız gerçekten çok önemli. Tekrar tekrar uğraşmamak için kargoya verilmeden iptal etmek en iyisi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :16:

$0000035613_59303_09.jpg

$1439943-p-DETAILED.jpg

edit: İlgilenen arkadaşlar varsa 87 TL'ye aldım ve kampanya 5 gün daha devam ediyor

Son düzenleme:
hayır hayır hiç bir şey olmaz merak etme. çok güzel ve çok şık bir seçim . güle güle giy canım düğününde.

almışsın :) ama rahatsız bir ayakkabı düğün için. bence kalın topuklu hatta platformlu bir ayakkabı tercih etmeliydin :)

hayırlı olsun. ayakkabın çok tatlı bence. daha önce bu model giymedim bilmiyorum ama iki tarafı kapalı olanlardan daha rahat olabilir diye düşünüyorum. çünkü düğünde çok ayakta kalmaktan ayakların şişebilir ve iki taraftan baskı olursa daha çok rahatsız olabilirsin.

hayır hayır hiç bir şey olmaz merak etme. çok güzel ve çok şık bir seçim . güle güle giy canım düğününde.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için. Olmadı diyorum ki gelsin evde bi deneyeyim, olmadı 7 gün içinde iade ederim.

almışsın :) ama rahatsız bir ayakkabı düğün için. bence kalın topuklu hatta platformlu bir ayakkabı tercih etmeliydin :)

Evet aslında beni korkutan şey tam da bu :1:

bence gayet güzel şık bir ayakkabı seçimi yapmışsın güle güle giy...

Çok teşekkür ederim canım yorumun. Daha güzelleri senin olsun :16:

hayırlı olsun. ayakkabın çok tatlı bence. daha önce bu model giymedim bilmiyorum ama iki tarafı kapalı olanlardan daha rahat olabilir diye düşünüyorum. çünkü düğünde çok ayakta kalmaktan ayakların şişebilir ve iki taraftan baskı olursa daha çok rahatsız olabilirsin.

Ben bunu düşünememiştim, çok teşekkür ederim canım yorumun için. Sanırım eve gelmesini bekleyeceğim. Eğer içime sinmezse o zaman iade ederim.

Hayırlı olsun canım ayakkabın güle güle kullan
Benim pek tarzım değil ama sen beğendiysen sorun yok bence:16:
Tabi rahat edip etmemen çok önemli o yüzden deneyerek almanı tavsiye ederdim :26:

ben beğenmedim. :19:
rahat bir ayakkabı değil sanki.
bence daha farklı modeller bak, bunun topuğu da ince.

iki tarafı kapalı ayakkabıda hiç rahat edemezsin bence.ayakları şişiyor çünkü insanın.
ama bir yandan da hafif platform olsaydı daha da rahat edebilirdin.
güle güle giy,mutluluklar :34:

Bende begenmedim.
Böyle üzerinde cicek olan ayakkabilar hep itici gelir bana.
Ayrica bazi arkadaslarin dedigi gibi rahat gözükmüyor ayakkabi.
Ama sen yinede begendiysen dedigin gibi, denersin eger begenmezsen geri gönderirsin. :34:

Hayırlı olsun canım ayakkabın güle güle kullan
Benim pek tarzım değil ama sen beğendiysen sorun yok bence:16:
Tabi rahat edip etmemen çok önemli o yüzden deneyerek almanı tavsiye ederdim :26:

Çok teşekkürler canım yorumun için. Baktıkça ben de rahat edemeyecekmişim gibi geliyor :26:

ben beğenmedim. :19:
rahat bir ayakkabı değil sanki.
bence daha farklı modeller bak, bunun topuğu da ince.

Aslında görünüş olarak çok beğenerek aldım. Şu an tek düşündüğüm kısmı rahat olacak mı. E tabi güzel durmama riski de var. Haziranın ilk haftası gelecek. O zaman da giyerek de foto koyarım :16:

iki tarafı kapalı ayakkabıda hiç rahat edemezsin bence.ayakları şişiyor çünkü insanın.
ama bir yandan da hafif platform olsaydı daha da rahat edebilirdin.
güle güle giy,mutluluklar :34:

Çok teşekkürler canım :16:

Bende begenmedim.
Böyle üzerinde cicek olan ayakkabilar hep itici gelir bana.
Ayrica bazi arkadaslarin dedigi gibi rahat gözükmüyor ayakkabi.
Ama sen yinede begendiysen dedigin gibi, denersin eger begenmezsen geri gönderirsin. :34:

Evet canım. En iyisi eve gelsin bi deneyeyim, rahat edemezsem geri gönderirim. Üzerinde çiçek olan hiç ayakkabım yok ama bu pek bi güzel gözüktü gözüme :1:

Model olarak güzel.. Ama benim tarzım değil pek.. Ben nedense gelinliğin altına sıfır topuk babet ayakkabı giymeyi tercih ederdim.. Ohh ne rahat olurdu..

Bunlar gibi..

$imagesCA5M7QAD.jpg $imagesCA3O5QT4.jpg $imagesCAQ9SF2L.jpg

ben böyle bişey kullanmazdım heralde:31:ben gelin olana kadar zaten neler değişir şu hayatta o da ayrı mesele:9::9:neyse konuya dönelim..eger nişanlınla aranda boy sorunu yoksa bencede platform tercih etmelisin hiç rahat durmuyo bu ayakkabı

Model olarak güzel.. Ama benim tarzım değil pek.. Ben nedense gelinliğin altına sıfır topuk babet ayakkabı giymeyi tercih ederdim.. Ohh ne rahat olurdu..

Bunlar gibi..

Ben biraz kısayım canım :1: Boyum 1.57. Nişanlımla aramızda boy farkı olduğu için topuklu bir şeyler bakıyorum. Ama gerçekten çok rahat duruyor bunlar :31:

ben böyle bişey kullanmazdım heralde:31:ben gelin olana kadar zaten neler değişir şu hayatta o da ayrı mesele:9::9:neyse konuya dönelim..eger nişanlınla aranda boy sorunu yoksa bencede platform tercih etmelisin hiç rahat durmuyo bu ayakkabı

Yok biblocum ya boy sorunu yok, ben zaten tıfıl bi kızım 20 cm bile sorun olmaz yani :1: Ama biliyor musun ben o platformlarda hiç mi hiç rahat edemiyorum.
Denedim kaç tane, hiç rahat gelmedi. Ya sen şimdiden seç nasıl bir şey istediğini bence, çok da fazla bir şey değişmez. Bakarsın erken olur düşündüğünden :123:

Son düzenleme:
ben de buna benzer "tango ayakkabısı" tarzı bişey giymiştim canım ve benimki çook rahattı..ben çok topuk sevmiyorum minicik bi topuğu vardı o yüzden de rahattım sanırım....tek tarafının açık olması sorun yaratmıyor emin ol....

dene ve öyle karar ver ayrıca şimdi herkes platform yüksek topuk babet converse falan giyiyor onların arasında seninki farklı olmuş sanki...:))

unutmadan belirteyim düğün boyunca 1 dk oturmamıştım...

Son düzenleme:
ben de buna benzer "tango ayakkabısı" tarzı bişey giymiştim canım ve benimki çook rahattı..ben çok topuk sevmiyorum minicik bi topuğu vardı o yüzden de rahattım sanırım....tek tarafının açık olması sorun yaratmıyor emin ol....

dene ve öyle karar ver ayrıca şimdi herkes platform yüksek topuk babet converse falan giyiyor onların arasında seninki farklı olmuş sanki...:))

unutmadan belirteyim düğün boyunca 1 dk oturmamıştım...

Mesajın süper rahatlatıcı oldu canım çok teşekkürler :1: Sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :16:

Tarzım değil ama senin beğenmen önemli tabiki umarım rahattır büyük cesaret netten gelin ayakkabısı siparis etmek :ssz:

Merhabalar...
İçinize sindiyse gelince giyer evin içinde bir dolaşırsınız baktınız içinize sinmiyor durusu falan o zaman gerı yollarsınız...
Ben de buna benzer bır ayakkabı gıydım ve ınanın o kadar rahattı kı cıkardıgımda hıc agrı falan hıssetmedım...
Benım gelınlık ayakkabım buydu, yanları acık oldugu ıcın ıkı taraftan baskı yapmadı dolayısıyla cok rahattı...
$IMG_3105.jpg

düğünümde giymemiştim ama bu tarz bir yanı açık topuklum var gündelik giyiyorum çok rahat oluyo bir tarafın bari ayağa baskı yapmaması ama çok sevimsiz bi ayakkabı bu ya

Back