ayakkabım :(

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Kızlar merhaba,bugün çok sıkıntılıyım :( Geçen gün bir spor mağazası %50 indirime girmiş ben de ihtiyacım var diye 2 tane ayakkabı aldım.Ancak normalde 37 giyerim 36.5 numarası kalmış onları aldım.Şimdi bir tanesi öyle bir ayağıma vuruyor ki ama önden arkadan değil direk üstten acıtıyor.Bu ayağımın tarak kısmını nasıl acıtıyor bağcıklarını sonuna kadar açtım banamısın demio off :( hani küçük olsa arkadan önden vurur galiba ayaklarım biraz tombiş geldi :) ben nasıl rahatlatabilirim bu ayakkabıyı bi yöntemi var mıdır çokta sevmiştim ama yürüyemiorum bile üff :(:43::43::43:

Kızlar merhaba,bugün çok sıkıntılıyım :( Geçen gün bir spor mağazası %50 indirime girmiş ben de ihtiyacım var diye 2 tane ayakkabı aldım.Ancak normalde 37 giyerim 36.5 numarası kalmış onları aldım.Şimdi bir tanesi öyle bir ayağıma vuruyor ki ama önden arkadan değil direk üstten acıtıyor.Bu ayağımın tarak kısmını nasıl acıtıyor bağcıklarını sonuna kadar açtım banamısın demio off :( hani küçük olsa arkadan önden vurur galiba ayaklarım biraz tombiş geldi :) ben nasıl rahatlatabilirim bu ayakkabıyı bi yöntemi var mıdır çokta sevmiştim ama yürüyemiorum bile üff :(:43::43::43:
Bir kaç gün giyseniz ayakkabılar biraz genişler sonra rahat edersiniZ olmadı ayakkabıcıya götürün onlar genişletirler.

Umarım düzelir ama başta nasılsa sonrada tat vermiyor bu tür sıkmalar..
kalıba ver yada sor ayakkabı tamircisine kalıpta açılırmı de, yoksa boşa verme
yada ayakabının içindeki adı ne bilmiyorum ayağının altındaki işte onu çıkar :37:
hımm başka başka:26: derin dondurucuya koy.. bide onu duydum ben :1:
bende bucuklu giydiğim için böyle sıkıntılar yaşadım :44:

O markayi tahmin ediyorum :)
Bende aldim 2 tane .
Giydikce acilmaz bence .
Kalipa koydursaniz olur mu ki ?

Kalıba koydurun ayakkabıcıya götürüp. Yarım numara kadar genişletebilirler diye düşünüyorum.

resmen ucuzladı diye küçük ayakkabı aldım yahuuu :27::27: Dediklerinizi yapıcam çünkü bugün 3.giyişim ve hiçbir değişiklik yok :D

resmen ucuzladı diye küçük ayakkabı aldım yahuuu :27::27: Dediklerinizi yapıcam çünkü bugün 3.giyişim ve hiçbir değişiklik yok :D

merhaba, bende büyük numara ayakabı giyen biri olarak bazen sorun yaşıyorum. içine buzlodabına poşeti koyup su doldurup buzluğa falan atılıyor. konuyu tam bilmiyorum ama mutlaka internette bulursun. bu şekilde açılma olduğunu okumuştum

Biraz giyince açılır o.. Açılana kadar evde kalın çorapla giy biraz biraz ki ayağını yara yapmasın..

Ayakkabılar zamanla genişler, açılır. Belki birkaç hafta sonra bu sıkıntılarınız kalmayacaktır.

Ayakkabıcılarda da ayakkabıların içini genişleten bir kalıp var, ben yaptırmadım tam bilmiyorum ama yaptıran arkdaşlarım vardı. İstersen bi ayakkabıcılara sor danış.

Bezi ıslatıp iyice sıkışana kadar ayakkabının içine tepiştirin, bir gece bekletin açılıyor diyorlar ama ben hiç denemedim. :50:

spor ayakkabıların genişlemesi sıkıntıdır bir dahaki sefere aklınızda olsun genelde kalıpları küçük yapıldıgı için 1 numara büyük almanız gerekir yani 37 ise 38 alın deri değilsede çok fazla ayakkabıyla uğraşmadan tamirciye götürün kalıba konup konmayacağını söyler en azından birde üst üste giymeyin ayakkabıyı 1 gün giyin 2 gün giymeyin ertesi gün giyinki ayaklarınız şişip dahada sorun yaratmasın :))

Normal ayakkabı olsa ayakkabıcıya götürüp kalıba sokturun derim ama spor ayakkabısı çok zor esner.
Hele şimdi alt tabanı beyaz olanlar falan var ya kalın tabanlı falan onlar hiç esnemiyor neredeyse.
Ama siz yine de bir götürün ayakkabıcıya

ayağıma vuran aynende o beyaz tabanlılardan uff vallahi topal gibi yürüyorum ofiste :D ayakkabının markası hani okey anlamına gelen işaret var yaa hahahaha :D :27::27::27::37:

Ben de böyle bir durumda 0,5 numara düşük almıştım. İnan ki hiç açılmadı moralini bozmayayım da. Yıkadıktan sonra hatta daha da daraldı açana kadar baya giymek zorunda kalıyorum. Adidassa eğer zor açılır.

kalıba verin ayakkabıcılar biraz rahatlatıyorlar ancak tabanından malzeme de çıkararak yapıyorlar öyle olmasını istemiyosanız uyarın ayakkabı tamircisini benim açımdan sakınca olmazdı ayağımı sıkmasındansa taban malzemesi eksik olsun derdim ;)

Back
X