Bir kaç gün giyseniz ayakkabılar biraz genişler sonra rahat edersiniZ olmadı ayakkabıcıya götürün onlar genişletirler.Kızlar merhaba,bugün çok sıkıntılıyımGeçen gün bir spor mağazası %50 indirime girmiş ben de ihtiyacım var diye 2 tane ayakkabı aldım.Ancak normalde 37 giyerim 36.5 numarası kalmış onları aldım.Şimdi bir tanesi öyle bir ayağıma vuruyor ki ama önden arkadan değil direk üstten acıtıyor.Bu ayağımın tarak kısmını nasıl acıtıyor bağcıklarını sonuna kadar açtım banamısın demio off hani küçük olsa arkadan önden vurur galiba ayaklarım biraz tombiş geldi :) ben nasıl rahatlatabilirim bu ayakkabıyı bi yöntemi var mıdır çokta sevmiştim ama yürüyemiorum bile üff
resmen ucuzladı diye küçük ayakkabı aldım yahuuuDediklerinizi yapıcam çünkü bugün 3.giyişim ve hiçbir değişiklik yok
Kızlar merhaba,bugün çok sıkıntılıyımGeçen gün bir spor mağazası %50 indirime girmiş ben de ihtiyacım var diye 2 tane ayakkabı aldım.Ancak normalde 37 giyerim 36.5 numarası kalmış onları aldım.Şimdi bir tanesi öyle bir ayağıma vuruyor ki ama önden arkadan değil direk üstten acıtıyor.Bu ayağımın tarak kısmını nasıl acıtıyor bağcıklarını sonuna kadar açtım banamısın demio off hani küçük olsa arkadan önden vurur galiba ayaklarım biraz tombiş geldi :) ben nasıl rahatlatabilirim bu ayakkabıyı bi yöntemi var mıdır çokta sevmiştim ama yürüyemiorum bile üff
resmen ucuzladı diye küçük ayakkabı aldım yahuuuDediklerinizi yapıcam çünkü bugün 3.giyişim ve hiçbir değişiklik yok
Kızlar merhaba,bugün çok sıkıntılıyımGeçen gün bir spor mağazası %50 indirime girmiş ben de ihtiyacım var diye 2 tane ayakkabı aldım.Ancak normalde 37 giyerim 36.5 numarası kalmış onları aldım.Şimdi bir tanesi öyle bir ayağıma vuruyor ki ama önden arkadan değil direk üstten acıtıyor.Bu ayağımın tarak kısmını nasıl acıtıyor bağcıklarını sonuna kadar açtım banamısın demio off hani küçük olsa arkadan önden vurur galiba ayaklarım biraz tombiş geldi :) ben nasıl rahatlatabilirim bu ayakkabıyı bi yöntemi var mıdır çokta sevmiştim ama yürüyemiorum bile üff
ayağıma vuran aynende o beyaz tabanlılardan uff vallahi topal gibi yürüyorum ofisteayakkabının markası hani okey anlamına gelen işaret var yaa hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?