• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabılarımm Bittii :)

sevimli_sb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
104
15
0
İstanbul
Merhaba kızlar ben ayakkabılarımı internette gördüğüm bi modelden yola çıkarak özel olarak yaptırdım :) tabi istediğim ufak ayrıntıları bulamadığımız için ayakkabıya ekleyemedik ayakkabımın bitmiş halinin resmi ulaştı bugün elime :) gelinliğin altında çok iyi duracağını ümit ediyorum birde nişanda kullandığım pembe buketimi kullanacağım :) onunda resmini ekliyorum size sorum şu simli kumaş bulamadık ayakkabı topuk ve platformunu kendim simlemeli miyim kötü mü olur yoksa böyle iyimi ?

Eki Görüntüle 997142 Eki Görüntüle 997143 Eki Görüntüle 997154

Bu hali çok şık, simlemenize gerek yok.
Ağız tadıyla, keyifle kullanın hayırlı olsun inşallah.

Bence sime gerek yok böyle çoooooook güzel olmuş :16: güle güle giyin =)

Çok hoşlar:)
Ben de böyle bi ayakkabıyı 400tl ye görmüştüm internette içim gitmişti. Acaba nerde ve kaça yaptırdığınızı öğrenmem mümkün mü?
Pembe ayakkabı bulamazsam ben de yaptırmayı düşünebilrim.

Çok hoşlar:)
Ben de böyle bi ayakkabıyı 400tl ye görmüştüm internette içim gitmişti. Acaba nerde ve kaça yaptırdığınızı öğrenmem mümkün mü?
Pembe ayakkabı bulamazsam ben de yaptırmayı düşünebilrim.

sanırım aynı ayakkabıdan bahsediyoruz :) özel tasarım ayakkabı fiyatı şuan 400 lira Eki Görüntüle 1017758 Bi ayakkabıyada o kadar vermek ne biliyim istemiyor insan :) heleki evlilik öncesi boş bir masraf gibi geliyor. Tabi yine de tercih meselesi alanlar oluyor :)

Ben bu ayakkabıyı Antalya'da yaptırdım ablam orada oturuyor ve 80 liraya yaptırdım kalıp olarak çok rahatlar ayağım ağrımasın diye silikon kalıp konulmuş içine :)) Çağrıayakkabı numarası da mevcut dilerseniz özelden yazabilirim :)

Evet bence de aynı ayakkabı:) sizinkini çok benzetmiştim zaten ona:)
Çok iyiymiş fiyatı,
ben istanbulda oturuyorum, burda bikaç ayakkabı yapan yer varmış, onlara sorucam. Belki sizinkinden biraz daha pahalı olur ama yine de normal bi fiyat ayakkabı için enazından.
Teşekkür ederim..

Güle güle giyin, Allah mesut etsin:)

bu şekliyle mükemmel olmuş hiçbi eklemeye ihtiyacı yok bence.güle güle giy

Evet bence de aynı ayakkabı:) sizinkini çok benzetmiştim zaten ona:)
Çok iyiymiş fiyatı,
ben istanbulda oturuyorum, burda bikaç ayakkabı yapan yer varmış, onlara sorucam. Belki sizinkinden biraz daha pahalı olur ama yine de normal bi fiyat ayakkabı için enazından.
Teşekkür ederim..

Güle güle giyin, Allah mesut etsin:)

Çok teşekkür ederim canım İnşallah gönlüne göre olur herşey Eki Görüntüle 1026601

bu şekliyle mükemmel olmuş hiçbi eklemeye ihtiyacı yok bence.güle güle giy

Eklersem bozarım korkusu da var bende şimdi burada sizlerden böyle yorumlar aldıkca daha çok sevdim ayakkabılarımı çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 1026603 Eki Görüntüle 1026601

Çok teşekkür ederim canım İnşallah gönlüne göre olur herşey Eki Görüntüle 1026601

Eklersem bozarım korkusu da var bende şimdi burada sizlerden böyle yorumlar aldıkca daha çok sevdim ayakkabılarımı çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 1026603 Eki Görüntüle 1026601
bencede canım o zaman daha da üzülürsün bi de.ben olsam kesinlikle dokunmazdım zaten benm kınada giyeceğimin rengi de bu bayılıyorum bu tona. buketine de bayıldım resmen :71::69:

Son düzenleme:
Bence bu haliyle ayakkabı da buket de mükemmel :107: renk tonuna bayıldım bence gelinliğe uyacak en tatlı renk :)

Aynı ayakkabılara aşık olanlardan biride benim sanırım :) 400 tl olduğunu öğrenince şok olmuştum,sizinkilerde gayet şık olmuş
ve çok güzel bi fiyata yaptırmışsınız,ben de özel tasarım yapan birine sordum 250 dediler o bile fazla :14:

Bence bu haliyle ayakkabı da buket de mükemmel :107: renk tonuna bayıldım bence gelinliğe uyacak en tatlı renk :)

Çok teşekkür ederim :) Her gelinin favorisi Eki Görüntüle 1028369

Aynı ayakkabılara aşık olanlardan biride benim sanırım :) 400 tl olduğunu öğrenince şok olmuştum,sizinkilerde gayet şık olmuş
ve çok güzel bi fiyata yaptırmışsınız,ben de özel tasarım yapan birine sordum 250 dediler o bile fazla :14:

ahh o ayakkabılar ilk gördüğümde 350tl idi düşer diye bekledim düşmek yerine yükselmiş mübarek :( eee bizde ev diziyoruz az para değil insaf :( inşallah sende parası güzel kendi güzel gelin cicilerini bulursun canım Eki Görüntüle 1028369

ayakkabında güzel ama çiçeğine bayıldımm :17::17:

Eki Görüntüle 1028369 Eki Görüntüle 1028371 teşekkür ederim

Back