• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı ayakkabılarım ....!

tweety1314

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
93
0
36
Antalya
$DSC01432.jpg
$DSC01434.jpg
$DSC01435.jpg

yazlık aykkabı tarzında açık ayakkabı ararken bunu buldum :) yorumlarınızı bekliyorum...

zaten gelinliğn o kaparık eteğinin altında ayakkabının simine taşına kim bakacak işin açığı çokta gözükmüo ve en önemlisi ayağının rahat etmesi gelinlikle yürümek onu taşımak zaten zor ayakkabı mutlaka rahat olmadı seninkilerin rahatsız edici bi durumu gözükmüo belki önü kapalı olabilirdi.
Ama genel olarak ii :nazar:

açık söylemek gerekirse çok kötüler, çok rüküş:(
bence daha modern modellere bakmalısınız..sade beyaz veya dantelli babetler bile bunlardan daha asil durur.:77:

ben beğenmedim ........üzmek istemem ama çok eski model bunlar ......zarif durmuyor ..şıkta değil bence değiştir :37:

kesinlikle başka model bakmanızı öneririm....
....gelinliğin altına acıkcası ben yakıstıramadım gelinlik modeli ne olursa olsun...

bu benim fikrim ama eger siz begendiyseniz saygı duyarım :81:

o kadar da abartmayın bu sitede ne ayakkabılar gördük, 20 yıl öncesinin modası sivri burunlu ayakkabı giyenler bile var

topugu hıc de bana gore degıl .sen gıyeceksın tabı banane:9: ama cnm cok bılındık sıradan bır model adım bası heryerde olan bıraz demode gıbı kızma bana ne olur :18:

canım bende bgenmedım kusura bakma degıstırme fırsatın varsa degıstır bence yenı modeller var daha guzel ama sen begenmıssen sorun yok senın ıcıne sınmesı onemlı .)

Vala sizi kırmak istemem nacizane fikrim ama kusura bakmayın gerçekten demode ve hoş değil daha iyi daha şık ve daha rahat ayakkabılar var ama içinize sindi ise zaten problem yok fakat gelinliğinizi de görmek isterim resmini yollar iseniz ve size bi kaç öneride bulunmak isterim..!

Back