Gelinlik Ayakkabısı ayakkabılar ...

yaaa oldu mu sedefli krıık beyazın altına.. bana sanki koyu kalır gibi geliyordu canım güle güle giy..
Hotiçe baktım heryere baktım doğrusu birtek incide buldum burnu kapalı o da rugandı çok sırıtıo o da pasparlak sanki
biraz daha araştırıcam artık..

cnm benim gelinliğimle çok uyumlu oldu ki bence o kadar takma kafana renk konusunu nerde görünecekki ayakkabılar

cnm as merkezde bir ayakkabıcıda denemiştim bir ayakkabı fiyatıda uygundu ama ayağıma ölçüsü uymadı bir bak derim cnm orayada

tatlım benim de kırık beyaz daha doğrusu ekru renkli gelinliğim, ben uygun renkte bulamazsam dore renkli almayı düşünüyorum ve malesef ben de platform alcam, ama rahatsız etmiyo bu ayakkabılar, çünkkü nişanımda da giydim çok şükür hiç acımadı ayaklarım a.s.

arkadaslar yeni evelenen bi arkadaşımdan ve gelinlikçimden tavsye platform topuklar... ben düğünümde babette götürcem bi süre sonra foto işleri bitince çıkarcam giycem babetii oynıcam bi sürü... :))))

Kızlaaaaaaar sonunda aradığım modeli elle de buldum, sedefli istememiştim başta ama en uygunu o oluyor baktımda, çok güzel sade ve müthiş rahat platformundan dolayı, resmini koyarım alınca :)

bunun daha topuklusunu aldim ben..:hulya: ucu da daha kalkik..

cnm çok güzel bir seçim güle güle giy

Kızlaaaaaaar sonunda aradığım modeli elle de buldum, sedefli istememiştim başta ama en uygunu o oluyor baktımda, çok güzel sade ve müthiş rahat platformundan dolayı, resmini koyarım alınca :)

cnm hadi gözün aydın fotografını bekliyorum en kısa zamanda . sedefliler çok hoş duruyor cnm güle güle giy kaydirigubbakcemile5

cok hos modeller var..
ama simdiye kadar kac tane gelinin ayakkabisini gördün derseniz
sifir diyebilirim, o kadar önemi yok bence ayakkabinin $Ik olmasinin kaydirigubbakcemile2

platonik aşk cnm haklısın en önemli olan rahat olması

beğenmenize sevindim yeni modeller gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…