Gelinlik Ayakkabısı ayakkabılar ...

ßazı modeller gerçekten çok şık bizimle paylaştığın için sağol canım.

ilk babet ve üçüncü babet hoşuma gitti diğerlerini giyemem çünkü ayaklarımı burktuğum için düşen gelin olarak anılmak istemem

rica ederim kızlar

zalimi cnm az babet ekledim daha ekliycem topukluları sevdiğim için sanırım onlar daha fazla olmuş :)))

hepsi çok güzel ama ben topuklu giyemiyorum babetde giymek istemiyorum ne olcak bilmiyorum hep topuklu az topuğu olsa razıyım ama yok hep topukları yüksek ne yapıcam ben yaaa

hepsi çok güzel ama ben topuklu giyemiyorum babetde giymek istemiyorum ne olcak bilmiyorum hep topuklu az topuğu olsa razıyım ama yok hep topukları yüksek ne yapıcam ben yaaa

cnm bende düğün ayakkabısı bakıyorum baktığım yerlerde genelde az topuklu var

bende de birkaç model var cnm eklerim fikir olur sana

Arkadaşlar platformsuz topuklu bir ayakkabıyı kesinlikle tercih etmeyin derim,
Normal yaşamda bende iş harici topuklu ayakkabı giymem sevmem de.. ama platformlular çok rahat oluyor..
Teşekkürler şebnemcim paylaşımlar için, Bursa' da nerelere baktın ayakkabı için ben bi yer bulamadım,
Gelin ayakkabıısı heryerde de olmuyor..

kızlar merhaba hepinize mutluluklar diliyorum temmuz sonu benim de düğünüm oluyor
size tavsiyem platformdan nefret etmeme ragmen platform papuc alın gelinliginizin altına
cunku normal yüksek topukluyla inanın olmuyor biraz uzun durmamız lazım
papuclarınızı onceden evde mutlaka giyin, vuran yerlere cok minicik vazelin sürün
ve ayakkabıyı poset icinde buzlukta bekletin demis bir arkadas
ayagımızı vurmasım dıye
ben hepsini yapıcam denilenlerin, inşallah rahat rahat yürürüz düğünümüzde ayağımız acımadan

Arkadaşlar platformsuz topuklu bir ayakkabıyı kesinlikle tercih etmeyin derim,
Normal yaşamda bende iş harici topuklu ayakkabı giymem sevmem de.. ama platformlular çok rahat oluyor..
Teşekkürler şebnemcim paylaşımlar için, Bursa' da nerelere baktın ayakkabı için ben bi yer bulamadım,
Gelin ayakkabıısı heryerde de olmuyor..

cnm ben aldım gelinlik ayakkabımı inci de vardı gelinlik ayakkabıları birde kemal tancada var cnm oralara bakabilirsin . rica ederim cnm beğendiyseniz ayakkabıları sevindim
opuyorumnanaktan

kızlar merhaba hepinize mutluluklar diliyorum temmuz sonu benim de düğünüm oluyor
size tavsiyem platformdan nefret etmeme ragmen platform papuc alın gelinliginizin altına
cunku normal yüksek topukluyla inanın olmuyor biraz uzun durmamız lazım
papuclarınızı onceden evde mutlaka giyin, vuran yerlere cok minicik vazelin sürün
ve ayakkabıyı poset icinde buzlukta bekletin demis bir arkadas
ayagımızı vurmasım dıye
ben hepsini yapıcam denilenlerin, inşallah rahat rahat yürürüz düğünümüzde ayağımız acımadan

cnm bende platform aldım hem boy acısından insan kendini iyi hissediyor sempatiksalakcinni:) hemde rahatlar
sanada mutluluklar cnm hayırlısı olsun düğünün opuyorumnanaktan

bende topuklu tercih ediyorum..85 boyla 72 boy arasındaki mesafeyi aza indirgemem lazım:)
modeller de cok güzel ..özellikle ön burnu açık modeller

kızlar ben 13 cm lik aldım ayakkabımı bizdeki boy farkıda 60 - 81 :))))) kapanabildiği kadar kapanıcak işte fark kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler canım bahsettiğin yerlere bakayım bende, inş bulabilirim
En az 13 cm düşünüyorum ben de nişanda da öyle giymiştim, tam ideal oluyor

Güle güle giy sende canım :)

Teşekkürler canım bahsettiğin yerlere bakayım bende, inş bulabilirim
En az 13 cm düşünüyorum ben de nişanda da öyle giymiştim, tam ideal oluyor

Güle güle giy sende canım :)

sağol cnm inşallah sende bulursun opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim hihoyyyt

ya ben sanırım seçemicem gelin olurken ayakkabımı falan çünkü öyle bişi arıorum ki çokkkk şıkkkk ve sade olsun tam gelin ayakkabısı demeliyim yani bakınca ama nerdeeeeÇok üzgünüm çoook

Back