Ayakkabıda kalıp sorunları yaşıyorum

sonyasalolaylar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
44
16
18
Merhaba ben haytım boyunca annem yüzünden hep yarım numara 1 numara büyük ayakkabı aldım geçen gün vansın klasik modellernden birini aldım normalde topuklularda 38 giyiyorum bundada 38 aldım ama ayakkabıyla ayağım arasında mesafe olması gerekmiş gibi hissettiğim için tam denk geldiği halde değiştirip 38.5 aldım boşluk kaldı ama kendimi konforlu hissettim hep bunu yaşıyorum acaba sizde böyle misiniz bunu nasıl aşacağım sürekli ayak numaramdan büyük ayakkabı giymeye çalışıyorum bir boyum 165 bir çok markanın 38.5 yok. Bu kategori için uygun başlığı bulamadım evet derdim bu beğenmeyen büyüklüğüne göre başka dertlerin dermanı olabilir😊

Son düzenleme:
Birincisi konu açtığınız yer bir derdim var bölümü ya hani sizin derdiniz buysa Allah başka dert vermesin gerçekten. İkincisi yarım yada 1 numara büyük ayakkabının nesi garip duracak anlamadım. Boyunuzla ilgisi ne onu hiç anlamadim. Konforlu hissettiyseniz gerisinin ne önemi var?

Merhaba ben haytım boyunca annem yüzünden hep yarım numara 1 numara büyük ayakkabı aldım geçen gün vansın klasik modellernden birini aldım normalde topuklularda 38 giyiyorum bundada 38 aldım ama ayakkabıyla ayağım arasında mesafe olması gerekmiş gibi hissettiğim için tam denk geldiği halde değiştirip 38.5 aldım boşluk kaldı ama kendimi konforlu hissettim hep bunu yaşıyorum acaba sizde böyle misiniz bunu nasıl aşacağım sürekli ayak numaramdan büyük ayakkabı giymeye çalışıyorum bir boyum 165 garip duruyor gibi?
Bu bir dert değil
Mune Mune

Her firmanın kalıbı farklı. Deneyip hangisinde rahat ediyorsan onu almalısın.
Klasik rugan ile spor fark eder. Spor ayakkabı kalıpları bile kendi içinde hem marka olarak hem çeşit olarak milyon tane
Senin ayağının numarasına kimse takmıyordur bence nerden bilsin 38-39 olduğunu

Yarım numara büyükle daha rahat ediyorsanız öyle giyin. Zaten hafif boşluk olması gerekir önde. Hiç kimsenin tıpa tıp ayağını saran bir şey giydiğini düşünmüyorum biraz rahat olmalı ayak içinde. Bunu da annenize bağlamayın yahu 😂

ayak çok önemli hele ki gün içinde sürekli ayakta iseniz.... ben genelde skechers veya adidas kullanıyorum, taraklı ayak başa bela, benimki de buçuklu, ve ancak öyle rahat ediyorum. eğer buçuk yoksa sevdiğim modelden mecburen vazgeçiyorum.
rahat ayak kadar önemli birşey yok, çünkü ayakkabı refleksolojik masaj görevi görüyor!

Benim bı akrabam ayakları büyük olduğu halde kabullenmeyip 36 numara ayakkabi giyiyor. Sizin de böyle bir durumunuz olabilir mi. Rahat ettim diyorsunuz. Rahat ettiyseniz sizin numaranız aslında 39 veya 40 tır. Büyük ayakkabıda da küçük ayakkabida da insan rahat edemez çünkü

Benim bı akrabam ayakları büyük olduğu halde kabullenmeyip 36 numara ayakkabi giyiyor. Sizin de böyle bir durumunuz olabilir mi. Rahat ettim diyorsunuz. Rahat ettiyseniz sizin numaranız aslında 39 veya 40 tır. Büyük ayakkabıda da küçük ayakkabida da insan rahat edemez çünkü
Ölçtüm 24.3 çıktı ayağım benimde bir arkadaşım var ayaklarımız aynı ama sıksada küçük numara alıyor 37.5 gibi öyle rahat ediyormuş bende o yüzden sordum zaten problem bende mi

ayak çok önemli hele ki gün içinde sürekli ayakta iseniz.... ben genelde skechers veya adidas kullanıyorum, taraklı ayak başa bela, benimki de buçuklu, ve ancak öyle rahat ediyorum. eğer buçuk yoksa sevdiğim modelden mecburen vazgeçiyorum.
rahat ayak kadar önemli birşey yok, çünkü ayakkabı refleksolojik masaj görevi görüyor!
Evet benim ayaklarımda geniş ,aldığım ayaklabılarda genelde dar ayakkabılar oluyor converse vs awmye gidince skechers deneyeceğim belki bu yüzden ayakkabılarda rahat edemiyorumdur

Yarım numara büyükle daha rahat ediyorsanız öyle giyin. Zaten hafif boşluk olması gerekir önde. Hiç kimsenin tıpa tıp ayağını saran bir şey giydiğini düşünmüyorum biraz rahat olmalı ayak içinde. Bunu da annenize bağlamayın yahu 😂
Herkes tam numarasında alsın diye üretiliyor ben boşluk istediğm için 38.5 alıyorum ve maalesef bir çok ayakkabıda 38.5 yok bu yüzden kaç ayakkabıda içim kalmıştır anlatamam

Bu bir dert değil
Mune Mune

Her firmanın kalıbı farklı. Deneyip hangisinde rahat ediyorsan onu almalısın.
Klasik rugan ile spor fark eder. Spor ayakkabı kalıpları bile kendi içinde hem marka olarak hem çeşit olarak milyon tane
Senin ayağının numarasına kimse takmıyordur bence nerden bilsin 38-39 olduğunu
Başka uygun başlık bulamadım , bir çok markada 38.5 yok ve herkes kendi numarasını mı alıyor merak ettim burda da atomu parçalamadığınıza göre göremezden gelip başka büyük dertleri o yüce kudretinizle çözünüz☺️

Başka uygun başlık bulamadım , bir çok markada 38.5 yok ve herkes kendi numarasını mı alıyor merak ettim burda da atomu parçalamadığınıza göre göremezden gelip başka büyük dertleri o yüce kudretinizle çözünüz☺️
Forum kurallarını okumalısın.

Herkes tam numarasında alsın diye üretiliyor ben boşluk istediğm için 38.5 alıyorum ve maalesef bir çok ayakkabıda 38.5 yok bu yüzden kaç ayakkabıda içim kalmıştır anlatamam

Az boşluk olan hali sizin tam numaranızdır. Ayak numaranız buçuklu. ben de 37.5 giyiyorum. 38 ayağımdan çıkıyor 37 tıpatıp uyuyor. Ayağıma uyan birkaç marka var onları tercih ediyorum.

X