- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Ben derya baykalın programında gördüm sıkan ayakkabılar için saklama poşetinin içine biraz su bırakıyorsun bu suyu ayakkabının içine bırak sonra bir poşete bırakıp buzluğa at bir gün kalsın ertesi gün çırarınca bir köşeye bırak buz erisin içinden çıkar bayağı farkettigini göreceksin denedigim için biliyorum
Ben derya baykalın programında gördüm sıkan ayakkabılar için saklama poşetinin içine biraz su bırakıyorsun bu suyu ayakkabının içine bırak sonra bir poşete bırakıp buzluğa at bir gün kalsın ertesi gün çırarınca bir köşeye bırak buz erisin içinden çıkar bayağı farkettigini göreceksin denedigim için biliyorum
bazı ayakkabı mağazalarında ayakkabı vurmasına ince silikonlar satılıyor ayak şekline göre. topuk için,bilek için,ayak baş parmağı,serçe parmağı vs vs. ben kullandım gayet memnunum görünmüyorda ayakkabıda. ayakkabıya yapıştırıyorsun zaten,ayakkabı çıkaracağınız biryere gittiğinizdede zorluk çekmiyorsunuz.Estetik duruyor.ayrıca bu söyledğim ürünün ayakkabı küçültücü silikonuda var ,kaydırmama özelliğide var . kim bulmuşsa aklına sağlık.
cnm ya hangi mağazalar isim verebilirmısın ay ne zaman yenı ayakkabı alsam hep böle oluyo ya carşabmadan beri giymemiştım bugun bantla giyidım ama yıne canıma okudu of alışana nasırlaişana kadar böel oluyo
cnm ya hangi mağazalar isim verebilirmısın ay ne zaman yenı ayakkabı alsam hep böle oluyo ya carşabmadan beri giymemiştım bugun bantla giyidım ama yıne canıma okudu of alışana nasırlaişana kadar böel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?