ayakkabı vurması

SARILARIN FILIZ

umudum var :)))))))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
17.747
4.196
423
41
merhaba kızlar. yenı bır ayakkabı aldım babet, kösele tarzı da değil. denerken ayağımda bır sorun yoktu ama gıyer gıymez arkası cok sert gelmeye basladı. ıc kısmı yanı ve ayagımı cok kotu vuruyor. gıyemıyorum ne yapmak lazım ? ayakkabı dar degıl ama yıne de sırke vs ıle genısletme yapsam mı acaba ?

arakadaşım ayakkabı ayağına alışana kadar vurur malesef. eğer ayağın yara olduysa birkaç gün giymeye ara ver, ve daha sonra giymeden önce ayağının vuran yerlerine yarabandı yapıştırararak giy. daha sonra ayağın alışacaktır.

benimde yeni aldığım babetimin sağ ayağım arka kısmı vuruyordu baktım yara oldu
ayakkabının iç kısmına gelecek şekilde görünmeyecek şekilde yara bandı yapıştırdım
şimdi rahatlıkla giyiyorum

Ben derya baykalın programında gördüm sıkan ayakkabılar için saklama poşetinin içine biraz su bırakıyorsun bu suyu ayakkabının içine bırak sonra bir poşete bırakıp buzluğa at bir gün kalsın ertesi gün çırarınca bir köşeye bırak buz erisin içinden çıkar bayağı farkettigini göreceksin denedigim için biliyorum

öyle durumlar oldugunda bir kagit mendili katliyorum kare gibi topugumun büyüklügünde ne kalin ne ince yani ve ayakkabimin icine koyyorum ki vurdugu yer yukarda kaliyor ve hic rahatsiz olmadan hareket edebiliyorsun yani turkce berbat kusura bakmayin ancak bukadar anlattim saygilar

bazı ayakkabı mağazalarında ayakkabı vurmasına ince silikonlar satılıyor ayak şekline göre. topuk için,bilek için,ayak baş parmağı,serçe parmağı vs vs. ben kullandım gayet memnunum görünmüyorda ayakkabıda. ayakkabıya yapıştırıyorsun zaten,ayakkabı çıkaracağınız biryere gittiğinizdede zorluk çekmiyorsunuz.Estetik duruyor.ayrıca bu söyledğim ürünün ayakkabı küçültücü silikonuda var ,kaydırmama özelliğide var . kim bulmuşsa aklına sağlık.

çok sevdiğim bir ayakkabı. renk, model olarak cok ıcıme sınmıstı. annem hedıye ettı hatta. ama hıcbır ayakkabım boyle yapmamıstı. mahvoluyorum yanı yururken. derya baykalın bır sırkelı, buzluklu ıslemını duymustum. onu deneyeyım sızın anlattıgınız gıbı. olmazsa ayakkabıcılara sılıkonu sorarım. kucuk bır yerde yasıyorum bulacagımı pek sanmıyorum.

bu benimde işime yarayabilir saol cnm denicem aynı dertten muzdaribim çünki:)

hiçbirşey anlamadım desem :26:
ayakkabıyı buzluğa mı koyuyoruz? ayakkabı ıslanmıyor mu?

cnm ya hangi mağazalar isim verebilirmısın ay ne zaman yenı ayakkabı alsam hep böle oluyo ya carşabmadan beri giymemiştım bugun bantla giyidım ama yıne canıma okudu of alışana nasırlaişana kadar böel oluyo

ben polaris mağazasından almıştım canım topuklular için silikon ayak kaymayı önleyici

ay çok geç gördüm afedersin. hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama, istanbul dışındaysan avm'lerde & deichmann da bulabilirsin. çok çeşit istiyorsan caddebostan barlar sokağında "37 numara" diye bir ayakkabı mağazası var. orda satılıyor.benim bahsettiğim yer burası. internettende satış yapıyor başka şehirlere. arama motorundan aratırsan ismi bulabilirsin sanırım. ben çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…