• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı vurması ! topuk, parmak , kemik ne ararsan var!

ya lanet olsun ayağıma spor ayakkabıdan başka ayakkabı girmiyor. :14: babet, topuklu, sandalet ne giyersem ayaklarım hep yara içinde oluyor :14: yazılanların hepsini deneyeceğim hatta şuanda ayaklarımda babetlerim oturuyorum kolonya olayınıda denedim inşallah vurmaz bir daha.. bu arada vazelin ve kolonyayı her defasında sürmem gerekiyor yoksa bir kez sürmem yeterli mi?

ben ayakkabının ayağımı vurması muhtemel yerlerine yarabandı takıyorum (5-6 tane oluyo bi ayağımda yarabandı :9:) öyle idare ediyorum..ve dışarda da babet giymiş ayakları yarabandı dolu bir sürü kız görüyorum yalnız değiliz yani :21:

Son düzenleme:
acısı öyle dayanılmaz oluyor ki bazen yarabandını ayaklarıma dolayasım geliyor benimde. bir defa babet giyip dışarı çıktım biraz dolaştım hani öyle aman aman ayaklarıma karasular inecek kadar dolaşmadım yani ama o ayakkabılar ayağıma nasıl vurdu nasıl yara yaptı anlatamam ayakkabı küçük desem değil sıkıyor desem hiç değil.. artık dayanamadım gittim spor ayakkabı aldım. klasik kıyafet giymekten belki de şu ayakkabı muhabbeti yüzünden nefret ediyorum. öyle her babet olmuyor palamut balığı gibi görünüyor ayaklarım, sandalet konusuna da hiç girmiyeyim :14: parmak arası tek şeritli sandaletleri giyemeden gözüm açık gideceğim herhalde :5: topuklulara ise hasssretim hasssrettt :31:

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var, hep ayakkabılara kusur bulurdum ve gidip yenisini alırdım. Daha yumuşak deri, daha ortopedik taban vs.. Evde bir kez giyilmiş dolaba kaldırılmış senelerdir bekleyen onlarca ayakkabım var, bakıp bakıp iç geçiriyorum. :KK51:Ayak derimin ince olabileceği hiç aklıma gelmemişti, bu başlığı bulduğum iyi oldu.

Vazelini denedim süper oldu, yalnız ayakkabı derisinin rengini daha doğrusu tonunu değiştirebiliyor bunu dikkate alın. Bir de takviye olarak vazelin ayakkabının yanısıra yağa da sürülürse çok güzel oluyor. Biraz yağlı görünüyor ama bir kaç saatte geçiyor o da, hem ayağımıza bakım da yapmış oluruz.. :KK54:

Back