herkesin deri yapısı farklıdır öyle deri kalınlaştırması die bişey olsa bende yaparım inan çünkü benimde ayakkalrım hep yara olur topuk topuktan parmaklar önden yani açık ayakkbı spor ayakkabı hepsi aynı ama ben kalıba koyduruyorum ayakkabımı o genişletiyor biraz çünkü ayak numaram buçuklu birde ayakkabımı giymeden ayakkabının vuran yerine vazelin sürüyorum yumuşatıyor biraz oda vurmuyor ama onları yapsazsam vay halime sen denedin mi hiç bilmem
ilk aldığında mı oluyor ayakkabı vurması yoksa devamlı böyle bir sorunun mu var ?
Ayy bende tek dertli kendimi sanıyodum ya en kaliteli deri ortopedik babette bile ayak yara olurmu benimki oluyobu vazelini bende denicem ama zannetmiyorum benim ayaklarda işe yaramaz dün çok gezmişim şu an ayaklarımın üstüne basamıyorum nerdeyse işkence bu resmen
Evet kızlar bende ince derili bir bayanım ve kumaş bir yazlık ayakkabı bile olsa eğer topuklu ve eğimi olan ayakkabılarda, babetlerde anında parmaklarımda topuk kısmında vurmalar oluşuyor
ki ben topuklu ayakkabı hastası biriyimçok canımı sıkıyor bu durum. önce başparmak için olan slikonlardan aldım iyi güzel ama slikon parmak hacmini genişletiyor ve bu seferde ayakkabı sıkıyor yok bu olmadı yani..
parmak çok dert değilde topuk arkası çok feci ya..
orayada slikonlardan deneyeceğim diyorum ama bu işi slikonsuz fln geçirecek bişey yokmudur?
mesela benim ablamın derisi kalındır hiç bi ayakkabı ayağını vurmaz ayak derisini kalınlaştıramazmıyız ?
yokmu benim gibi olupta derdine derman bulan
ayakkabılarımdan vazgeçmek istemiyoruuumm
benim ayakkabılarım arkadan değilde önden parmak yerinden sıkıyor o da sağ ayağımı sadece..ayakkabıcıda büyütme imkanları varmış bi onu denicem inş ise yarar rugan ayakkabı..dondurucuya koysam bnmkindede işe yararmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?