Ayakkabı vurması ! topuk, parmak , kemik ne ararsan var!

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Evet kızlar bende ince derili bir bayanım ve kumaş bir yazlık ayakkabı bile olsa eğer topuklu ve eğimi olan ayakkabılarda, babetlerde anında parmaklarımda topuk kısmında vurmalar oluşuyor
ki ben topuklu ayakkabı hastası biriyim çok canımı sıkıyor bu durum. önce başparmak için olan slikonlardan aldım iyi güzel ama slikon parmak hacmini genişletiyor ve bu seferde ayakkabı sıkıyor yok bu olmadı yani..
parmak çok dert değilde topuk arkası çok feci ya..
orayada slikonlardan deneyeceğim diyorum ama bu işi slikonsuz fln geçirecek bişey yokmudur?
mesela benim ablamın derisi kalındır hiç bi ayakkabı ayağını vurmaz ayak derisini kalınlaştıramazmıyız ?
yokmu benim gibi olupta derdine derman bulan

ayakkabılarımdan vazgeçmek istemiyoruuumm

herkesin deri yapısı farklıdır öyle deri kalınlaştırması die bişey olsa bende yaparım inan çünkü benimde ayakkalrım hep yara olur topuk topuktan parmaklar önden yani açık ayakkbı spor ayakkabı hepsi aynı ama ben kalıba koyduruyorum ayakkabımı o genişletiyor biraz çünkü ayak numaram buçuklu birde ayakkabımı giymeden ayakkabının vuran yerine vazelin sürüyorum yumuşatıyor biraz oda vurmuyor ama onları yapsazsam vay halime sen denedin mi hiç bilmem
ilk aldığında mı oluyor ayakkabı vurması yoksa devamlı böyle bir sorunun mu var ?

spor ayakabılardan yana bi derdim yok ama babet ve topuklu ayakkabılarımı yara bantsız giynerseem senin de deiğin gibi vay halime..
bende giymeden önce topuk kısmını dövüyorum ayakkabının ama oda fayda etmedi. senin vazelin işini bi deniyim bakalım o işe yarayacak mı :26:

uyygaar senin dediğin gibi yaptım bütün ayakkabılarımın vuran yerlerine vazelin sürdümmm inşallah çözüm olur :44:

Başka önerisi olan varsa onu da deneyeceğim

Ayy bende tek dertli kendimi sanıyodum ya en kaliteli deri ortopedik babette bile ayak yara olurmu benimki oluyo bu vazelini bende denicem ama zannetmiyorum benim ayaklarda işe yaramaz dün çok gezmişim şu an ayaklarımın üstüne basamıyorum nerdeyse işkence bu resmen

bende aynı dertten muzdaribim.birda ayaklarımda ve ellerimde kendimi bildim bileli aşırı terleme var derimde ince hemen baloncuklar oluşuyo ve dayanılmaz acı.çorap giyip spor ayakkabıyla dolaşıyorum hep.şıkır şıkır topuklularla gezenlere özenerek bakıyorum.ayakkabıcıya götürüp ayağımı vuran yerleri çekiçle dövdürdüm o biraz fayda etti.ince çorapta biraz işe yaradı ama hala istediğim gibi topuklularla gezemiyorum bende

aynen canım, bakalım topuk vurmalarına karşı en azından işe yarasa başka bişi istemiceeeem.
dövün diyolar dövüyorum çekiçle arkasını yumuşatıyorum ama yok banamısın demiyor, o slikonlarda ayak numarasını büyütüyor oda olmuyo yaaaani..
öyle böyle alışacak artık bu ayaklar.
bi gün dışarı çıksam ertesi gün pert oluyorum bende :26:

ayağımı vuran babetimi vazelinledikten sonra kullandım vurmadı, ince çorap ta giyindim gayet başarılı oldu yaniii

ah cnm benım bi görsen ayaklarım ya su an paramparca ya ne zman yenı ayakkabı alsam böle oluyo spor ayakkabı bile vuruyo of varsa cresı bende dnrim ya yenı ayakkabı almıcam yada ağlaya ağlaya gezcm

Çok zor bişey yaa.. ama şükür ben bi yöntem buldum sanırım diğer ayakkabılarımı denemedim henüz ama babette olumlu sonuç aldım :)

Ben bi ayakkabıyı ayakkabıcıya genişletmek için götürdüğümde adam şey dedi,babetin içine kolonya dök evin içinde gez,kolonya ayakkabıyı açıyormuş,deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
bende aynı dertten muzdaribim. yok onden sıkar yok topuktan yok yandan
bu arada slikon dediğiniz ne ki. ben duymadım daha once hiç? işe yarayan bişey mi

Aaa kolonya da denenebilir bişey demek kii

slikon ayakkabıcılarda görmüşsündür ya böyle parmak kayması için topuk vurması için bi sürü çeşidi var..

şu tarz şeyler ayakkabı pedleri..1tane bendede var kaymaması için ama daha denemedim

bi sitede
"ayakkabılarımızı bir poşet içinde buzluğa koyuyor ve 2gün bekletiyoruz,daha sonra hiç bir şekilde vurma olmuyor.bizzat denenmiş ve onaylanmıştır"
"Akşamdan ıslak bir bezle sar sabaha kadar beklet , bu işe yaramazsa ayakkabıcıya git kalıba koydur"
denmiş deneyin belki işe yarar

benim ayakkabılarım arkadan değilde önden parmak yerinden sıkıyor o da sağ ayağımı sadece..ayakkabıcıda büyütme imkanları varmış bi onu denicem inş ise yarar rugan ayakkabı..dondurucuya koysam bnmkindede işe yararmı acaba

canım rugansa ayakkabıcıya ver uğraşma hiç evde zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…