Evet kızlar bende ince derili bir bayanım ve kumaş bir yazlık ayakkabı bile olsa eğer topuklu ve eğimi olan ayakkabılarda, babetlerde anında parmaklarımda topuk kısmında vurmalar oluşuyor
ki ben topuklu ayakkabı hastası biriyim çok canımı sıkıyor bu durum. önce başparmak için olan slikonlardan aldım iyi güzel ama slikon parmak hacmini genişletiyor ve bu seferde ayakkabı sıkıyor yok bu olmadı yani..
parmak çok dert değilde topuk arkası çok feci ya..
orayada slikonlardan deneyeceğim diyorum ama bu işi slikonsuz fln geçirecek bişey yokmudur?
mesela benim ablamın derisi kalındır hiç bi ayakkabı ayağını vurmaz ayak derisini kalınlaştıramazmıyız ?
yokmu benim gibi olupta derdine derman bulan
ayakkabılarımdan vazgeçmek istemiyoruuumm
ki ben topuklu ayakkabı hastası biriyim çok canımı sıkıyor bu durum. önce başparmak için olan slikonlardan aldım iyi güzel ama slikon parmak hacmini genişletiyor ve bu seferde ayakkabı sıkıyor yok bu olmadı yani..
parmak çok dert değilde topuk arkası çok feci ya..
orayada slikonlardan deneyeceğim diyorum ama bu işi slikonsuz fln geçirecek bişey yokmudur?
mesela benim ablamın derisi kalındır hiç bi ayakkabı ayağını vurmaz ayak derisini kalınlaştıramazmıyız ?
yokmu benim gibi olupta derdine derman bulan
ayakkabılarımdan vazgeçmek istemiyoruuumm