- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
Aaa ksuura bakmayın dün banlıydım görmemişimm, olur kargoyla alırım o zaman ikisi kaç tl tutuyor ?
canım senin losyon dediğin hangisi parfüm mü krem olan mı?ona göre fiyat söylüycem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ksuura bakmayın dün banlıydım görmemişimm, olur kargoyla alırım o zaman ikisi kaç tl tutuyor ?
canım senin losyon dediğin hangisi parfüm mü krem olan mı?ona göre fiyat söylüycem.
Krem olan :) ama uygun olursa parfüm olanı da ekleyebilirim
canım o 200 ml lik şişe 50 ml kadar kullanmışımdır 15 tl,parfüm de 15 tl,çanta 5 tl.?
Ben sadece cantayı alayım o zaman :) ozelden kargo bılgılerımı yazayım
tamam yaz canım ama ben salı gönderebilirim.
Tamamdır yalnız rica etsem kargoyu ödeyip gönderin ben size pttden 9,5 tl yatırayım. Çünkü 5 tllik şey için 2,5 tl de ücret kesecek. Ben burdan sevyus_88 adlı kişiyle o şekilde alışveriş yaptım o kargoyu ödeyip gönderdi ben vezneden onun için 9,5 tl yatırdım. Sizin için uygun mudur ? Ayrıca salı gönderebilirsiniz hic problem değil ben de haftaya cuma alırım zaten :)
benim ptt hesabım yok işte en büyük sorun orada?ama böyle giderse açtırıcam bir tane.zaten diğer arkadaşlarda da para yatırma sıkıntılı oluyor,ben en iyisi salı günü bir hesap açtırayım ptt den size salı günü tekrar yazayım olurmu,nasılsa çantayı o gün göndericem.
mor ayakkabıdan önceki ayakkabı kaç no ve fiyatı nedir?topuk kaç cm acaba.
nickine de resmine de bayıldım. avatar mı deniyormuş burada resimlere bilemedim.
ben çok güldüm Allah da seni güldürsün e mi?
çok hoşsun bayıldım:)
sevgiyle kal.
mrb canım hayırlı satışlar burdaki sondan 4. olan siyah topuklu kaç numara ve ne kadar acaba? birde siyah canta ona benzer olan?
sürekli herşeye üzülüyoruz,birazda gülelim değilmi ama,çok teşekkürederim
Eki Görüntüle 1131515 Eki Görüntüle 1131522
bunlar mı canım?ayakkabı 37 numara ama 38 numaralara uygun,resimde çok belli olmamış ama üstü parlak yanardöner taşlı ve bir kaç taşı düşük fakat taşları kutusunun içinde yapıştırılabilir.150 tl ye aldım ve sadece 2 kere giydim50 tl diyorum,çanta ise 5 tl canım.
evet canım bunlar tesekkur ederım anladım... bıraz daha bıseyler yapabılır mısın ıkısı ıçın?
çanta hediyem olsun canım o zaman,zaten çantaya 5 tl dedim üstte 1 zımbası fazla diye.uzun akısıda var,ister elinde ister uzun askısıyla birlikte kullan.ayakkabıyı valla 150 tl ye aldım 50 tl dedim.ikisi 50 olsun canım o zaman,başka da birşey yapamam inan,indirimin indirimini yaptım.
tamam canım cok tesekkur ederım kendımı ayarlayabılırsem almaya calışcam...