ayakkabı ve çantalarım

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
498
işte bunlarda ayakkabı ve çantalar arkadaşlar,ayakkabıların çoğu 38 ve 39 no,çantaların çoğu az kullanışmış,inanın yılların birikmiştirdikleri ve kıyıp atamadıklarım veremediklerim var.fiyat veya aklınıza takılanları sorarsanız seve seve cevaplarım,inanın artık satış yapmak ve evdeki fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.

not:markalı olan çanta ve cüzdanlar kesinlikle orjinal değil çakmadır.
$jhbj.jpg $143.jpg $Resim%20061.jpg $swqwsa.jpg $qaqw.jpg $Resim%20054.jpg $Resim%20059.jpg $124.jpg $116.jpg $082.jpg $091.jpg $068.jpg $089.jpg $334.jpg $144.jpg $IMG_2085.jpg $IMG_1956.jpg $142.jpg $179.jpg $172.jpg $183.jpg $177.jpg $168.jpg $187.jpg $162.jpg

Son düzenleme:
hastayım senin avatarına:27:
laf atmak gibi oldu kusura bakma:9:

Ilk cizmenin fiyati ne cnm bide kullanim durumu nedir.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk cizmenin fiyati ne cnm bide kullanim durumu nedir.

canım çizmeyi şu hergün satış yapan alışveriş siteleri varya onlardan birinden almıştım ama topuğundan dolayı giyemedim.70 tl ye almıştım hiç giyilmedi dolap bekliyor 45 e veririm.39 numara bu arada.

Son düzenleme:
Himm tmm cnm numarasi büyükmüs hayirli satislar sana.

2 nolu çantayı beğendim büyüklüğü nasıl, ben plaj çantası arıyorum da biraz büyük bakıyorum sizce nasıl olur? ve fiyatı nedir?

2 nolu derken rengarenk olan mı canım o normal çanta büyüklüğünde yani plaj çantası olmaz küçük gelir.eğer plaj çantası istiyorsanız 5 ve 6 nolu turuncuyla pembe resimler uygun,hatta o pembenin aynısının kahverengiside var,5 tl den veririm.yeterki elimden çıksınlar artık.

Perinin sayfasina koca ayaklıyım yazmissın nasıl geldım buraya bi heves gene en koca ayak benim :( su yaşa geldim(29) daha hiç ince topuklum olmadı bayıldım ayakkabılarina hepsini alırdım

Çanların fiyatlarını yazaydın iyiydi

Son düzenleme:

Cnm gumus abiye. Mavi ve mor ayakkabilarnn numarasi ve fiyati nedr? Hepsi harika gercektennn:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 nolu derken rengarenk olan mı canım o normal çanta büyüklüğünde yani plaj çantası olmaz küçük gelir.eğer plaj çantası istiyorsanız 5 ve 6 nolu turuncuyla pembe resimler uygun,hatta o pembenin aynısının kahverengiside var,5 tl den veririm.yeterki elimden çıksınlar artık.

TUruncunun boyutu nasil acaba :) havlu terlik vs vd alacak kadar buyuk mu:)

Perinin sayfasina koca ayaklıyım yazmissın nasıl geldım buraya bi heves gene en koca ayak benim :( su yaşa geldim(29) daha hiç ince topuklum olmadı bayıldım ayakkabılarina hepsini alırdım

Çanların fiyatlarını yazaydın iyiydi

ayağın kaç ki canım,üzülme benim görümcemin 41 mesela:1:çantalar çakma olanlar 20-25 tl arası diğerleri 5-10 tl arası.beğendiğin var mı?

Cnm gumus abiye. Mavi ve mor ayakkabilarnn numarasi ve fiyati nedr? Hepsi harika gercektennn:))Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gümüş abiye 39 no 25 tl kullanılmadı,heveslendim aldım kullanmadım.mavi 39 no oda 20 tl,mor 38 no 20 tl canım,diğer ayakkabılarımı görsen ne maymun iştahlıymış dersin,alıp alıp kullanmayanlardanım,kendime kızıyorum bazen.makyaj topiğimede bak canım,kıyafetlerde var,beğendiğin olursa indirim yaparım.

TUruncunun boyutu nasil acaba :) havlu terlik vs vd alacak kadar buyuk mu:)

turuncu tam kola takıp plaja gitme çantası canım,içine havlu,terlik,krem vs...hepsini alır canım aklına takılmasın,bende plaj çantası olarak almıştım çünkü,5 tl,herhangi bir sorunu yok,düşünürsen diğer topiklerimede bak.:34:

ayağın kaç ki canım,üzülme benim görümcemin 41 mesela:1:çantalar çakma olanlar 20-25 tl arası diğerleri 5-10 tl arası.beğendiğin var mı?

gümüş abiye 39 no 25 tl kullanılmadı,heveslendim aldım kullanmadım.mavi 39 no oda 20 tl,mor 38 no 20 tl canım,diğer ayakkabılarımı görsen ne maymun iştahlıymış dersin,alıp alıp kullanmayanlardanım,kendime kızıyorum bazen.makyaj topiğimede bak canım,kıyafetlerde var,beğendiğin olursa indirim yaparım.

turuncu tam kola takıp plaja gitme çantası canım,içine havlu,terlik,krem vs...hepsini alır canım aklına takılmasın,bende plaj çantası olarak almıştım çünkü,5 tl,herhangi bir sorunu yok,düşünürsen diğer topiklerimede bak.:34:

Tamam o zaman onu bana ayirir misiniz. Su an disaridayim telefondan bakmak zor oluyor aksam eve gidince bakacagim ;)

mor ayakkabıdan önceki ayakkabı kaç no ve fiyatı nedir?topuk kaç cm acaba.

Tamam o zaman onu bana ayirir misiniz. Su an disaridayim telefondan bakmak zor oluyor aksam eve gidince bakacagim ;)

tamam senin için bu çantayı ayırdım canım,bende yeni geldim eve:32:
mor ayakkabıdan önceki ayakkabı kaç no ve fiyatı nedir?topuk kaç cm acaba.

39 numara fiyatı 25 tl sadece kuzenimin düğününde bir gece giydim,topuğunu ölçtüm tam alttan tam üst gri kısımın tamamı 14 cm ama çukura kadar olan yer 10 cm.

tamam senin için bu çantayı ayırdım canım,bende yeni geldim eve:32:

39 numara fiyatı 25 tl sadece kuzenimin düğününde bir gece giydim,topuğunu ölçtüm tam alttan tam üst gri kısımın tamamı 14 cm ama çukura kadar olan yer 10 cm.

Body shop vucut losyonu ne oldu satıldı mı haber verecektınız :) Bir de acaba nerede oturuyorsunuz çantayı alıcam da elden teslım de olabılır mı acaba dıye soruyorum :)

Body shop vucut losyonu ne oldu satıldı mı haber verecektınız :) Bir de acaba nerede oturuyorsunuz çantayı alıcam da elden teslım de olabılır mı acaba dıye soruyorum :)

canım benim makyaj topiğimde alıntılayıp yazdım ben sana:34: ama sen yoktun,bu nedenle görmedin sanırım,body shop losyon elimde canım,çantayıda ayırdım ama ben antalyada yaşıyorum size ancak kargo ile gönderebirilirim.ne yapalım?

canım benim makyaj topiğimde alıntılayıp yazdım ben sana:34: ama sen yoktun,bu nedenle görmedin sanırım,body shop losyon elimde canım,çantayıda ayırdım ama ben antalyada yaşıyorum size ancak kargo ile gönderebirilirim.ne yapalım?

Aaa ksuura bakmayın dün banlıydım görmemişimm, olur kargoyla alırım o zaman ikisi kaç tl tutuyor ?

Back