Ayakkabı ve çantalar... Kaliteli, yeniden farksız !

Canim ayakkabilarim geldi ikiside birbirinden guzel..ama siyah enzo ayagima buyuk geldi :( cok uzuldum..ozellikle onu cok istemistim..ihtiyacim vardi siyah ayakkabiya..ama benim ayaklar dogum sonrasi 38 olunca her 38 uymuyor..sanirim 38,5 civari olanlara daha uygun..rica etsem buradan satista kalabilirmi..isteyen olursa bana yonlendirirsin..ben gonderirim...
Hersey icin tesekkurler...

Canim ayakkabilarim geldi ikiside birbirinden guzel..ama siyah enzo ayagima buyuk geldi :( cok uzuldum..ozellikle onu cok istemistim..ihtiyacim vardi siyah ayakkabiya..ama benim ayaklar dogum sonrasi 38 olunca her 38 uymuyor..sanirim 38,5 civari olanlara daha uygun..rica etsem buradan satista kalabilirmi..isteyen olursa bana yonlendirirsin..ben gonderirim...
Hersey icin tesekkurler...

Rica ederim ne demek. Gule gule kullanin. Arkadaslar siyah rugan enzo lari isteyen olursa 10 tlden nicole gonderecek. Nefis bir ayakkabi bu fiyata kacirmayin !!!

Merhaba cilekli ozelden mesaj atamadigim icin buradan yaziyorum eski bir yazini okudum kurtaj sonrasi ilk adetin normal gelmis 2 ciden sonra azalma olmus yapisikliktan korkmussun? Bende 2 ay yogun gordum sonrakilerde azalma oldu durumun nedir rahim filmi cekildinmi yapisiklikla ilgili sikinti yasadinmi yoksa duzeldi mi canim gebelik oldumu lutfen bilgi verirmisin bende endiseliyim doktora gittim ama suan icin rahim filmi istemedi hormon tahlillerim bakildi sorun cikmadi cevabini bekliycem

Back