Ayakkabı sorunu

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Kızlar daha önceki dandik ayakkabımın altı işyerinde parlak zeminde gıcırdayıp duruyo diye başka bi siyah babet arıyordum. Dün akşam inci mağazasından kalitelidir diye ve çok beğenerek bi babet aldım denedim orda gıcırdamıyodu. İşyerine geldim felaket şu an resmen rezil ediyo yani tabanı o kadar çok gıcırdıyo ki yürüyemiyorum işyerinde herkes rahatsız olur.
Daha 24 saat bile olmadı alalı ve 1 saat bile giymedim gitsem mağazaya alırlar mı bunu? Pahalı da ayakkabı yani başka ihtiyacım da yok, iade kabul etmeyip değişim yapalım falan derlerse başka alcağım hiçbişey yok parama yazık olacak Napıyım bilemedim bu gıcırdamanın başka bi çözümü olabilir mi?

Ayakkabının altına birsey yapilamaz mi?

Ayakkabıyı 5 dk bile giydiysen iade almazlar.

sorun ayakkabıda değil zemindedir..

Ayakkabının altına birsey yapilamaz mi?

Zemine bişey yapsınlar, belki fazla cilalı vs , ondan öyle ses çıkarıyordur, değiştirme ,iş yerinde olmasa da dışarda giyersin ayakkabını

İşyerindeki zemini değiştirtemem tabii ki :) Tabanı kauçuk sanırım ondan gıcırdıyor anlayamadım. Sadece işyerinde giymek için almıştım dışarda giymek için ihtiyacım yoktu.
Keşke internetten alsaymışım ya ne güzel 15 gün iade hakkın var, mağazalar neden iade almıyor anlamıyorum daha dün akşam aldığım ayakkabı ya.
Tabanına bişey yapılamaz mı acaba gıcırdamaması için?

Topuklu ayakkabının tık tık yapmamasi icin birsey yapiyorlar biliyorum ama gicirdamaya ne yapilir bilmiyorum. Önce bi magazaya sorun iade hakkı var mı diye yoksa ayakkabiciya sorun altina ne yapilabilir

Çözüm için gıcırdayan ayakkabınıza, bir miktar sıvı yağa, geniş bir kaba ve 24 saate ihtiyacınız olacak. Geniş bir kaba tabanını kaplayacak şekilde sıvı yağ (zeytin yağı da olabilir) dökelim. Ayakkabımızı içine yerleştirelim. Ve içinde bir gün bekletelim. Daha sonra altını silelim ve gönül rahatlığı ile ayakkabımızı giyelim. Artık ayakkabımız gıcırdamayacaktır. Dilerseniz bu yöntemi bot gıcırdamasında da kullanabilirsiniz.

Şöyle bişey buldum, denemedim ama

Birde boşver çalışıyorsun kazanıyorsun, dışarda da giyersin , kendini üzme, olan olmuş artık

Sıvı yağ ile ayakkabı gıcırdaması problemini giderme işlemi çoğu zaman başarı ile sonuçlanır. Ancak bazı durumlarda gıcırdama sesinin tamamen kesilmemesi halinde alternatif tekniklere yönelmek mümkündür. Bunun için ayakkabısında problem olan kişilerin kendilerine en yakın ayakkabı tamircisine giderek ayakkabılarının altına ince bir lastik taban çaktırmaları sorunu kökünden halledebilir. Bu sayede ses çıkaran ayakkabı problemi ayakkabının tabanına çakılan lastik eriyene kadar tamamen yok edilebilir. Sıvı yağ yöntemine göre bir miktar daha masraflı olan bu teknik kesin çözüm sağlaması sayesinde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Lastik çaktırma işlemi esnasında ayakkabı tamircisi ile konuşulup kaliteli malzeme kullandığından emin olmak önemlidir.

sorun ayakkabıda değil ki zeminde :=)
gıcırdasın ne olacak
senle ne ilgisi var ki? yani neden rezil oluyorsun

Topuklu ayakkabının tık tık yapmamasi icin birsey yapiyorlar biliyorum ama gicirdamaya ne yapilir bilmiyorum. Önce bi magazaya sorun iade hakkı var mı diye yoksa ayakkabiciya sorun altina ne yapilabilir

Evet ona benzer bişey yapabilirler belki ayakkabının altına bi sorayım.

Sıvı yağ önerisini deniycem bide lastik tabanda ggıcırdamaz mı bilmiyorum bi sorayım ayakkabıcıya çok teşekkür ederim.

Kendini üzme değil de ne zaman beğenerek bi ayakkabı alsam işyerinde gacır gucur sinir ediyo bilemiyorum ayakkabı almayı heralde :d

sorun ayakkabıda değil ki zeminde :=)
gıcırdasın ne olacak
senle ne ilgisi var ki? yani neden rezil oluyorsun

Gıcırdaasın nolcak olmuyo işte :) Herkes sessiz sessiz çalışırken çay kahve almaya giderken yürürken ayakkabı gacır gucurt ses çıkarıyo başkasında 0lsa bende sinir olurdum kendim bile dayanamıyorum sese.

Bazi zeminler öyle canim ya ayakkabiyla ilgisi yok. Calistigim dönem cogu zaman bankaya giderdim ve bir banka vardi ki ; ne zaman gitsem, birak gicirdamayi dogru düzgün yürüyemiyordum bile. Sanki kosu bandindaydim, oldugum yerde sayiyordum. O yüzden bosver yani. Hem sadece sende mi oluyor?

Bence altını bi güzel silip aldığınız mağazaya gidip durumu anlatın. iade şansı varsa iade; yoksa da bi çare. onların ayakkabıcısı daha iyidir diye düşünüyorum.

iş yerinde giymek içinde oranın adresini vereceğiniz bi internet alıverişi yapın, orda dener ses yapıyosa hoop iade edersiniz hem. ben uzun zamandır direkt bişi almıyorum valla, evde / işte rahatça deneyip begenmiyosam hoop gönderiyorum. benim işime bu daha iyi geldi.

Diğerleri Nasıl ayakkabı giyiyor

Acaba farklı bir basışınız mı var

Yani koca ofiste bir tek siz mi gıcırdıyordunuz

Evet bitek bende oluyo yani arada sırada duyuyorum sadece başkalarından.

Tabani plastik degil koselemi denir oyle ayakkabi almalisin.

Evet ya en iyisi internetten alışveriş gerçekten 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var en azından.

Diğerleri Nasıl ayakkabı giyiyor

Acaba farklı bir basışınız mı var

Yani koca ofiste bir tek siz mi gıcırdıyordunuz

Yok basışımla alakası yok direk ayakkabının tabanı cilalı parkeye değdiği an gıcırdııyor, başkasında pek fazla duymadım.

Zemin plastik gbi sanırım , parlak
Benim eski ofisim de bu sekılde idi
Ordan biliyorum
Baskasında olsa ben gıcık olmaZdım
Sen de olma
Sana da kimse olmasın
Yürüyen kişinin sucu ne ki?

ayakkabının altını bıçakla çiz biraz ses azalır.

Bunu ilk defa duyuyorum denicem iade almazlarsa, teşekkürler

Zemin plastik gbi sanırım , parlak
Benim eski ofisim de bu sekılde idi
Ordan biliyorum
Baskasında olsa ben gıcık olmaZdım
Sen de olma
Sana da kimse olmasın
Yürüyen kişinin sucu ne ki?

Ya ses öyle böyle katlanılcak gibi değil ama yürürken, kimse gıcık olmasa bile ben gıcık oluyorum yani sese :) İşyerinde asla giyilmez birdaha çok ses yapıyor.

Ben aldigim her ayakkabinin tababini falcatayla ince ince cizerim. Kaymasiji engeller. Ozellikle stilettolarda cok isime yarar. Sesidr engelleyecektir. Guzelce cizin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…