• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı kutusundan dekoratıf kutular yaptim

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar burda adanada praktıkerde bu folyolardan satılıyordu ıcım gısıyordu ama 2 mt 7-8 tl ydı bende almıyodum ucuz olanlarda pek cesıt yok adanada ıstanbulda varmıs oyle duydum ıstanbulda yasıyanlar arastırsın
Benım banyom dar ve dolap yok babam evlendıgımde bır sebzelık yaptırmıstı bana yada emyvelık dıyelım ferforje onu banyoya koymustun kare plastıklere dolduruyodum esyalarımı ama ıcıme sınmıyodu praktıkerde ucuzluga gırmıs folyolar 3 tane aldım ve esımle gozumuze kestırdıgımız ayakkabı kutularını folyoladık super oldular banyodakı ferforjeme dızdım ılk kırmızı kutuda makyaj malzemelerım leopalılardada sabun jılet sabunbezı bayodakı ıvır zıvır ne olursa onlar var hem sık duruyor hem kullanıslı deneyın derım sızler cocuk odalarına yatak odanıza uyumlu tonlarda yapabılırsını hıc gozunuz korkmasın bır deneyınce gerısı gelıyor kolay yanıhttp://[URL=http://img29.imageshack.us/my.php?image=grnt116.jpg][/URL]

iste bunlar kızlar atladıgım bırsey daha var goz kalemı kapatıcı allık fırcası gıbı uzun makyaj malzemelerım ıcın yapotıgım leopar desendı bardak seklındekı obje su kutuda cıpsler var ya adını unuttum onun kutusu alttakı kırmızı uzun olanı ıse rulokat kutusu onada pamuk koydum posettense daha kolay oldu boyle

çok güzel olmuş eline sağlık
onları düzgün yapıştırmak da emek istiyor biliyorum
güle güle kullan canım

Bana ilham verdin canım sağol! benim de bir sürü kullanışlı boşalmı kavanozlarım var ama üzeinde marka yazıyor diyekullanmak istemiyorum!! ama artık kullanabilirim sağol! :1hug:

Hemen uygulamaya geçtim.. sonuçlar aşağıdaki gibi oldu. daha sonra daha güzel kağıtlar alıp kurdele falan daha şık hale getirmeyi düşünüyorum.

img0029b.jpg

img0032g.jpg

a.s.

süsüleme derken canım ben de çok abartmak niyetinde değilim sadece kapakla kullanmak istediğim zaman, kapağın etrafını düzgün kaplayamıyorum, o düzgün olmayan yerleri kapatmak için kurdele kullanabilirim. bunlar choko love kutuları metalden oluyor ya, üzeri yazılı kullanacağıma sayende böyle kapladım. elimde saedece bu kap vardı raflara sermek için almıştım. bunlar acemilik işi oldu kaydirigubbakcemile3

ay cok güzel bir fikir bu ya ellerine saglik cok güzel olmuslar, bende genelde ayakkabi aldigimda kartonunu istemem bundan sonra alayimda bende birseyler yapayim, ihtiyacim var tsk paylasim icin

sizi kutluyorum harika olmuş bendede koca bir ayakkabı kutusu var en kısa zamanda kaplamayı düşünüyorum
çok güzel fikir aldım teşekkürler

tesekkur ederım kızlar sızlerle paylasmak ıstememım sebebı faydalanmanız fıkır olmasıydı bu tur kutular ıyı kagıtla kaplanırsa cok sık olur magazalarda goırduysenız bu tur saklama kutularının en uydurugu 10 tl ayakkabı aldıgınız zaman sert kutu ısteyın ayakkabıcınızdan aklınıza gelen hersey koyulabılır yatak odasındada cok sık durur takılar ıcın mesela elbıse dolabındada ıvır zıvırlar ıcın cok ısk durur

Back
X