• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı kutusundan cocuklara dolap yapımı

alkisalkisalkisçok çok başarılı gerçekten mükemmel bir fikir.Hem öğretici hem eğlendirici,hem kullanışlı hem de çocuğu toplu olmaya özendirici bir oyuncak eşya çıkmış ortaya.Tebrik ederim gerçekten.alkisalkisalkis

Çok şirin olmuş.Özellikle ev olan çocuklar için iyi bir oyuncak olur..

elinize saglık huzur ve mutluluk olunca insan herşeyi gönül huzuruyla yapar ve yaratıcı olur yapmaktanda zevk alır ellerinize saglık hanımlar harika

Cok guzel bir fikir,bayildim valla...Tasindigimizda hala atmadigim kutular var bende denicem insallah,,,kendim icin hobi dolabi yapabiliri kumas,yun vb,,, koymak icin.
Elinize saglik hatta akliniza !
:71:

Harika olmuş canım benm görümcemde çocuk gelişimi öğretmeni oda çok degişik şeyler yapar.:28:

woww çok güzel olmus.. cocugu olan bayanlar cocugunu yardımıyla böyle güzel isler yapartsa cocugunda kenidine güveni gelir basarılı olmak adına bence ugrasmaya deger güzel bir calısma olmus..

Bayıldım yaa,çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. :29: Başka paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. :16:

Back
X