Ayakkabı kutusundan cocuklara dolap yapımı

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
ben ve kız kardesım cocuk gelısımcıyız
kardesım okulda bır proje calısması olacaktı
fıkır verdım oda gelıstırdı ve bunu ortaya cıkardı
ayakkabı kutularından bakın neler oldu

kutuları ılk once kapladılar guzelce ne kadar cok o kadar hos oluyor

sonra bız buzdolabı kutusu lazım
buz dolabı kutusun ıcıne raf gıbı bırsey yapmamız lazım cunku koydugumuz kutular asagıya dusmesın dıye

daha sonra arka tarafından ayakkabı kutusun olcusu kadar gırcek kısımları kesıyoruz

kestıkden sonra buz dolabı kutusunu kaplıyoruz guzelce

daha sonra kutularımız rengıne es olan kısımları aynı renk ıle kaplıyoruz

ve sonunda bıldıgım dolap kupları varya ondan delıp takıyor gercek gıbı opuyorumnanaktan

bırde catı yapıldı kaydirigubbakcemile3bırazda suslendı stıklarla

çok güzel çok şeker olmuş ellerinize aklınıza sağlık ne kadar dayanıklıdır bilemem ama görüntü mükemmel

harika görünüyor, emek isteyen bir çalışma. emeğinize sağlıka.s.

çok tatlı olmuş canım hayyy ben bu kkdaki bayanların hünerlerine bayılıyorum süpersiniz kızlarrzemuszemus

çok beğendim harika olmuş güle güle kullansın yumurcaklar :)

arkası bos kalmasın dıye arkasınada guzel bırseyler yaptılar her bır kosesı cocuga bır sey ogretmek mesela bu gosterdıgım sey kutuları cıkartıp tekrar aynı renklere koymak AMAC RENKLERI OGRETMEK BURDA

ARKASINDA SU VAR;
bayanssulusmile
ARKA KISMINADA PENCERELI BIR EV YAPILDI ALTINDA AYAKLARI OLDUGU ICIN DONEN COCUK ISTEDIGI SEKLE DONURUYOR

kaydirigubbakcemile3

BUDA KIZ KARDESIM OKULDA KIYAFET YAPIMI DERSI AVRDI HERKES BIR KOSTUM DIKECEKTI COCUKLAR ICIN ODA ESKI BIR GELINLIGI CADI KOSTUMU YAPTI

SAPKASINI O YAPTI GELINLIGI SIYAHA BOYADIK SUPURGEYI AYNI SEKILDE

Son düzenleme:
emek gerektiren bişey fakat çok güzel.. emeğine sağlık.. çocuklar için arkası daha ilgi çekici bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…