• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabi kucultme

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
33
Kizlar yeni ayakkabi aldim ama buyuk geliyo sanirim biraz esniyo oglum sagolsun ayakkabiyi denerken beni daralttigi icin o kadar inceleyemedim sabit ayakkabi numaramdan aldim modelini begenince acaba ayakkabiciya gotursem kucultur mu var midir yolu var mi aranizda yaptiran

Silikon tarzda küçük parçalar var,arka kısmına ön kısmına ondan koyabilirsin.Hiç giymediysen değiştirmezler mi?

Kizlar yeni ayakkabi aldim ama buyuk geliyo sanirim biraz esniyo oglum sagolsun ayakkabiyi denerken beni daralttigi icin o kadar inceleyemedim sabit ayakkabi numaramdan aldim modelini begenince acaba ayakkabiciya gotursem kucultur mu var midir yolu var mi aranizda yaptiran

Yapıyorlar diye biliyorum. Astarının altına bir şey koyuyorlar.

tek derdimin bu olacağı günleri büyük bir özlemle bekliyorum
Bugün dertleri küçümseme gününüz herhalde. :lülülü:Diyelim ki bu hanımefendi ayağına büyük gelen ayakkabıyı giyip sokağa çıktı. Sonra bir köpek havlayarak üstüne doğru koşmaya başladı. Ayağınıza büyük gelen ayakkabıyla hiç koştunuz mu? Koşmanızı tavsiye ederim. :KK53:

Konuya gelirsem, ayakkabıcılar dolgulu tabanla küçültüyorlar ayakkabıyı. Benim bildiğim yöntem bu ama belki başka yöntem de vardır.

Küçülttürebilirsin ayakkabı tamircilerinde, aldığınız yerde falan. 5 dakika sürmeden hallediyorlar.

valla ben 37,5 nurmara giyiyorum 37 giysem sıkıyor 38 giysem büyük geliyor ayagim çok özeldir.. 37 olani ayagima vurdu büyütmek için elimden geleni yaptım nafileee.. kaldi ölee..

Ayakkabicida kaliba koyuyolar denedin mi
olmadi.. çok denedim.. ayagim çok özel olduğu için.
bi kere ayakkabiyi buzluga attim açilsin diye biraz açildi da nafile işde..:(
hiç ayagima göre ayakkabı bulamiyorum 38 nurmara aliyorum Babetler hiç uymuyor olmuyor :(

Back
X