Ayakkabı,bot,nevresim,saat,parfüm,takı,neler yok ki :)

avon genital bölge yıkama jeli ,kendisinden stok yaptığım için bu kalmış :8 lira
Saatin diğer açılardan resmi ..

yüzük 18 ya da 19 numara .15 lira ..Çok şık bir yüzüktür..Kararma falan yapmaz ,yine sayılı kullanılmıştır ..

Eklentiler

• IMG_20150223_101428.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20150131_022141.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 137
arkadaşlar saatim altın renkli değildir ..Rose saat olarak geçer ,belmond markasıdır ..İsteyene whatsapp tan ayrıntılı resim gönderebilirim ..250 tl Son fiyattır düşemem

hayırlı satışlar yalnız canım o çok amaçlı kutu dediğinin 4 tanesi mi 7 tl çünkü ben pazardan tanesini 3,5 tl aldım ondan sordum

canım herhangi bi ihtiyacın varsa bikini kıyafet ayakkabı falan o şeklde takas edeblrz.o saat çok pahalysa bordo çantanı da beğendm o da olur

canım saatin ne kadar oldğunu görmemştm ben.anlamştm zaten rose altın oldğnu ondn beğendm.ama bayağı pahalymşonu takas edemeyz

arkadaşlar saatim altın renkli değildir ..Rose saat olarak geçer ,belmond markasıdır ..İsteyene whatsapp tan ayrıntılı resim gönderebilirim ..250 tl Son fiyattır düşemem
canım şu kinetix ayakkabını takas etsek fiyatını biraz düşürmeni rica etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…