• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı Ayağımı Yara Yapıyor

cnm aynen yara bere ayagımın heryeri..babet giyerken tül çorap giymeyi sevmiyorum ama canım öyle agrıdıki mecbur giydim gerçekten rahatlıkmışşş..ten rengi tül çorapla giymeni tavsiye ederim:)

benimde yeni aldıgım bi ayakkabının arka topuk kısmı ayagımı vuruyordu. bende daha yeni öğrendim çekiçle ayakkabının iç tarafından vuran yer ezilip giyilince acı olmuyomuş artık. bende daha buugün yaptım ama denemedim daha

açık ayakkbı hayatta giyemiyorumm, illa spor oda çorapla topuklu giyemiyorummm
alıyorum alıyorum 2 saatsonra aykalar yara bere içinde su toplamış vaziyettee, şu çtlak kremini yada vazelini bende denicem, bende istiyom şöle şıkır şıkır giymeyi yaaaaaaaa

ArkadaŞlar benımde bır Önerım var. Bır ara bı akrabamız yaparken gÖrmÜŞtÜm. Sırkeyle ıslatılmıŞ bezı akŞamdan ayakkabının vuran yerıne koyun sabaha kadar yumuŞatıyormuŞ ve vurmuyormuŞ yada sabaha kadar bekletecek kadar zamanınız yoksa sırkelı bezle o bÖlgeyı hafıf ovun. Yanı bana Öyle sÖylemıŞtı. Denemek yada denememek sıze kalmıŞ....

Bende sandaletler iz bırakıo ama giyinirken kremliom kayiyo ayak bişey olmuo

benim ayaklarım hiç taraklı değil hatta çok ince ama yine de giyemiyorum babet topuklu ayakkabı falan ayaklarım terliyo ve kayıyo dolayısıyla da yara oluyor istediğim hiç bir ayakkabıyı giyemiyorum ya özellikle babetler vazelin sürsem iyice kayar herhalde

bende de aynı sorun var, ayakkabı alırken ayakkabının sert değil de yumuşak olanını tercih edin, birde acıtan ayakkabılarınızı iyi bir ayakkabıcıya götürün acıtan yeri söyleyin onlar kalıba falan sokuyor, biraz işe yarıyor

bende anlamadım bırak ayakkabı vurmasını terlik bile giysem ayağımı acıtır yara yapar
üstelik ayaklarım büyük tombul taraklı vs değil.
ne giyersem giyeyim spor ayakkabı terlik vs. ya sıkar ya yara yapar bıktım valla kötükedihüso

aynı sorun bende de var hatta bugünokadar özenerek önü acık ayakkabı giydim gecen yıl almıstım acıttı diye giyememiştim bugün elbiseyle güzel durur diye giydim işe gelene kadar öldüm resmen
suan terlikle duruyorum büroda iki ayagımın arkasıda yara oldu cok kötü :(

kızlar bendede aynı sorun var ve koyu bir leke alıyor ayakkabı vurduktan sonra ayağımın arka kısmı ben bunun için keresal forte diye bir krem kullanıyorum doktor yazdı :)

Son düzenleme:
kızlar ayakkabı ayağınızı vurunca yara bandı yapıştırın. öyle giyin eğer tekrar giymek istiosanız aynı ayakkabıyı. bn öyle yapıorum acımıo.

Benim annem ayakkabıyı bir gece buzluğa koyuyor (canım annem :asigim:)
Söylediğine göre bir daha vurmuyormuş
Ama ben denemedim hiç

ayakkabı topuktan vuruyorsa ya 1-2 cmlik yükseltici tabanlık kullanmak lazım (bu sefer da ayağın ön tarafı sıkıştığı için babetlerde ön taraf vuruyor ama botlar için çok kullanışlı) ya da arkayı dikiş yerlerinden ezmek lazım çekiçle. Açık ayakkabılarda ayak kaymasını önlemek için ön tarafa koyulan silikon tabanlıklar var. bunlar özellikle açık topuklu ayakkabılar için kullanılıyor. önü açık ayakkabılarda(özellikle topukluysa) ve babetlerde keten ayakkabı tavsiye etmem, iki tane böyle ayakkabım var ve bütün çabalarıma rağmen derimi kesermiş gibi acıttığı için uzun süre yürümem gerekiyorsa giyemiyorum. Suni deriye de pek çare yok, yumuşak deri en sağlıklısı bence.

Back