Yara bandını ayağına değil ayakkabının vurduğu yere yapıştırcaksın.(Yani ayakkabıya)
Bende senin gibiyim ve maalesef ayakkabı seçerken açık modeller almamaya çalışıyorum ve ince çorap kullanıyorum. Yazın giyilirmi diyeceksin ama canımın acımasından iyidir.
bendede aynı sorun oluyo terlikler bile dediğin gibi yara ve iz yapıyo.insan biyerde ayakkabısını çıkarmak istemiyo.bu biraz şeyden kaynaklanıyo sanırım ayakkabı, terlik alırken ayak yapımıza uygunluğuna değilde modeline bakıp alıyoruz. mesela ayağımız biraz taraklı ise yada üstü tombulsa e gibi kibarcık ayakkabı alırsak sonuç hüsran oluyo.
ben şimdi çözümünü buldum süper valla.
emzirirken göğüslere sürülen çatlak kremi var.çok yoğun kıvamda bi krem onu güzeeeelce terliğimin iz yada yara yapacak yerlerine ve ayağımda o bölgeye sürüyorum oh mis gibi kesinlikle iz bile olmuyo.diyelim o krem yok ozamanda vazelin sürüyorum. bu yaz hiç bu sorunu yaşamadım kıslar
bendede aynı sorun oluyo terlikler bile dediğin gibi yara ve iz yapıyo.insan biyerde ayakkabısını çıkarmak istemiyo.bu biraz şeyden kaynaklanıyo sanırım ayakkabı, terlik alırken ayak yapımıza uygunluğuna değilde modeline bakıp alıyoruz. mesela ayağımız biraz taraklı ise yada üstü tombulsa e gibi kibarcık ayakkabı alırsak sonuç hüsran oluyo.
ben şimdi çözümünü buldum süper valla.
emzirirken göğüslere sürülen çatlak kremi var.çok yoğun kıvamda bi krem onu güzeeeelce terliğimin iz yada yara yapacak yerlerine ve ayağımda o bölgeye sürüyorum oh mis gibi kesinlikle iz bile olmuyo.diyelim o krem yok ozamanda vazelin sürüyorum. bu yaz hiç bu sorunu yaşamadım kıslar
kızlar ya ne ayakkabı giyersem giyeyim ayaklarımı hep yara yapıyo yeni sandalet aldım büyük bi şevkle giyeyim dedim ama ayağımın arkası topuğun üzeri acayip yara oldu kanadı ayakkbı vurdu denir ya bunu hep yaşıyorum ben kaç senelik ayakkabılar bile vurabiliyo ayağımı yazın terlikler bile ön tarafları yara yapabiliyo..bunun bi çözümü var mı merak ediyorum çektiğim acılar bi yana ayaklarım harita gibi oluyo ben de gönlümce ayakıkabılarımı giymek istiyorum ayakkabı hastasıyım çünkü senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?