• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı Ayağımı Yara Yapıyor

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
kızlar ya ne ayakkabı giyersem giyeyim ayaklarımı hep yara yapıyo yeni sandalet aldım büyük bi şevkle giyeyim dedim ama ayağımın arkası topuğun üzeri acayip yara oldu kanadı ayakkbı vurdu denir ya bunu hep yaşıyorum ben kaç senelik ayakkabılar bile vurabiliyo ayağımı yazın terlikler bile ön tarafları yara yapabiliyo..bunun bi çözümü var mı merak ediyorum çektiğim acılar bi yana ayaklarım harita gibi oluyo ben de gönlümce ayakıkabılarımı giymek istiyorum ayakkabı hastasıyım çünkü senağlama

Canim bende de var o sorun,özellikle yeni ayakkabi aldigimda ayaklarim fena olur. Baska bir cözümü var mi bilmiyorum ama ben topuklarinin üst kismina yara bandi yapistiriyorum,böylece ne acitiyor ne de yara yapiyor.

şimdi yaz ayları ya durmuyo yara bandı ayağımda hemen çıkıyo 2 adımda bir de yara bandı yapıştırmak olmuyo işte..

kuzum büyük değil ayaklarım yaa 37 giyiyom ya benim ayaklarım anormal gerçekten terliklerin bile kayışları ayaklarımın önünü yara yapıyo sinir oluyom millet ne güzel istediği ayakkabıyı giyiyo diye kesecem bu ayakları tatlicadiarzu

Yara bandını ayağına değil ayakkabının vurduğu yere yapıştırcaksın.(Yani ayakkabıya)
Bende senin gibiyim ve maalesef ayakkabı seçerken açık modeller almamaya çalışıyorum ve ince çorap kullanıyorum. Yazın giyilirmi diyeceksin ama canımın acımasından iyidir.

bendede aynı sorun oluyo terlikler bile dediğin gibi yara ve iz yapıyo.insan biyerde ayakkabısını çıkarmak istemiyo.bu biraz şeyden kaynaklanıyo sanırım ayakkabı, terlik alırken ayak yapımıza uygunluğuna değilde modeline bakıp alıyoruz. mesela ayağımız biraz taraklı ise yada üstü tombulsa e gibi kibarcık ayakkabı alırsak sonuç hüsran oluyo.
ben şimdi çözümünü buldum süper valla.
emzirirken göğüslere sürülen çatlak kremi var.çok yoğun kıvamda bi krem onu güzeeeelce terliğimin iz yada yara yapacak yerlerine ve ayağımda o bölgeye sürüyorum oh mis gibi kesinlikle iz bile olmuyo.diyelim o krem yok ozamanda vazelin sürüyorum. bu yaz hiç bu sorunu yaşamadım kıslar

Yara bandını ayağına değil ayakkabının vurduğu yere yapıştırcaksın.(Yani ayakkabıya)
Bende senin gibiyim ve maalesef ayakkabı seçerken açık modeller almamaya çalışıyorum ve ince çorap kullanıyorum. Yazın giyilirmi diyeceksin ama canımın acımasından iyidir.

iyi fikir bu bunu deneyebilirim teşekkür ederim oooo

bendede aynı sorun oluyo terlikler bile dediğin gibi yara ve iz yapıyo.insan biyerde ayakkabısını çıkarmak istemiyo.bu biraz şeyden kaynaklanıyo sanırım ayakkabı, terlik alırken ayak yapımıza uygunluğuna değilde modeline bakıp alıyoruz. mesela ayağımız biraz taraklı ise yada üstü tombulsa e gibi kibarcık ayakkabı alırsak sonuç hüsran oluyo.
emzirirken göğüslere sürülen çatlak kremi var.çok yoğun kıvamda bi krem onu güzeeeelce terliğimin iz yada yara yapacak yerlerine ve ayağımda o bölgeye sürüyorum oh mis gibi kesinlikle iz bile olmuyo.diyelim o krem yok ozamanda vazelin sürüyorum. bu yaz hiç bu sorunu yaşamadım kıslar

o kremden ben de yok alamam da ama vazelin gerçekten işe yarıyo mu ya eğer öyleyse sürekli sürerim valla

merhaba, benim de bazı ayakkabları ayağımın arkasını mahfedişyordu... ben de ayakkabı satan yerlerde satılan ayakkabı açıcı spreylerden kullandım...üstündeki talimata göre ayakkabı üzerinde kullanıyorsun deriyi yumuşatıyor...ayağının acımıyooor.... bir dene istersen

ooo süper. vazalini deneyebilirim. benimde yeni ayakkabı alldıgımda ynı sorun oluyor

Aynı sorun bendede var alıyorum büyük bir hevesle giyeli 2 saat olmadan yara oluyo hemen su topluyor kanıyor napıcam bilmem parmaklarımda falan nasır varya...off:1closedeyes:

kızlar ben yeni birşey buldum ayakkabıların basınç uyguladığı kısma gelen yerlere yapıştıracaksınız (ayağınıza)yani ayakkabıların vurduğu yere bu bantlar vurulan bölgedeki basıncı azaltıyor.bu sorun bendede var çok beğendiğim bir ayakkabıyı bile alamıyorum vurucak diye ben deniyorum memnun kalırsam yazarım.benim ayağımda taraklı ve ayağımı vurmayan ayakkabı yok gibi.iş yerinde bile bazen terlik giyme zorunda kalıyorum.

allegria benim bi tavsiyem olcak ayakkabı tamircileri varya oraya götür adama deki ben bunların dikiş yerlerini ezmenizi istiyorum şaşıracak ama işe yarıyo ben öle yapıyorum başka çaresi yok zati:)

kızlar ya ne ayakkabı giyersem giyeyim ayaklarımı hep yara yapıyo yeni sandalet aldım büyük bi şevkle giyeyim dedim ama ayağımın arkası topuğun üzeri acayip yara oldu kanadı ayakkbı vurdu denir ya bunu hep yaşıyorum ben kaç senelik ayakkabılar bile vurabiliyo ayağımı yazın terlikler bile ön tarafları yara yapabiliyo..bunun bi çözümü var mı merak ediyorum çektiğim acılar bi yana ayaklarım harita gibi oluyo ben de gönlümce ayakıkabılarımı giymek istiyorum ayakkabı hastasıyım çünkü senağlama

canım önceleri bende de olurdu ama şimdi olmuyor çok şükür..o sıkıntıyı çok çektim anan,neler yapmadımki..sirkeli bez koydum ayakkabının içine buzlukta bile beklettim :)) ama yok onun bir çözümü yok maalesef...eğer bilen biri varsa da bana da söylesin bende öğrenmiş olurum..

benim hiç öyle bi sorunum yoktu ta ki bu kış yeni bot alana kadar
ii parada verdim.hemde bursumdan:çok üzgünüm:
arkasına selpek koyup yumuşak siyah bantlarla yapıştırdım.çok ii olmadı ama eski halinden iyiydi.
yenisini alacam bi çözüm bulmazsam:a015: bide vazelini deniyim

kızlar bende evde aynı konuyu açıyım diyerek işe geldim isabet varmış ve faydalıda oldu.deneyeceğim bakalım yazdıklarınızı bayram için ayakkabı aldım çok şeker bi babet açılsın diye giydim ama öldüm ya en sonunda ankaranın göbeğinde çıkardım ve terlik giydim.(ohh bee )ama bende çıplak ayakla kadın olduğumu hissettirecek şık ayakkabılar giymek istiyorum.boyumda uzun topuklu komik durur diye giymiyorummm..

Uzun boya topuklu nie komik dursun??Bence daha çok yakışıyo tabi abartmamak şartıyla:)Benim de bi iz var ayağımın arkasında topuk taşı denedim ama nafile.Ayakkabıya bant yapıştırmayı denicem bu sefer de...

slm arkadaşlar bendede bu sorun varya inananın yeni ayakkabı giymek hiç istemem bugüne kadar hiç vurmayan bi ayakkabım olmadı hepside vurmuştur malum yazın çorapta giymiyoruz ayaklar hepten ortada her yara bere ortada yumuşak sandaletler giysem bile oluyor artık ben alıştım.Yara bantlarını bende deniyorum ayakkabıların içine bazen çözüm olabiliyor.Busene bi sandalet aldım hiç başıma gelmemişti oda oldu ayağımın üstünde demir halkaları geliyor ve bu demir halkalar küf bırakıyo artık yaraları bırakın bide buseneyi küflü olarak tamamlıyoruz.

Back