• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak yıkadıktan sonra ayak kokusu

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Ayaklarınızı yıkadıktan sonra ayaklarınız kokuyor mu arkadaşlar? Bana mı öyle geliyor anlamadım ama ne zaman duş alsam ya da ayaklarımı yıkasam sonrasında ayaklarımın koktuğunu düşünüyorum.

Çorabını çıkardığın içindir :) demeyin çünkü evin içinde her zaman çorapsız gezerim.

Ayaklarınızı yıkadıktan sonra ayaklarınız kokuyor mu arkadaşlar? Bana mı öyle geliyor anlamadım ama ne zaman duş alsam ya da ayaklarımı yıkasam sonrasında ayaklarımın koktuğunu düşünüyorum.

Çorabını çıkardığın içindir :) demeyin çünkü evin içinde her zaman çorapsız gezerim.
Mantar mi var canım parmak aralarında oda suyu görünce akma falan yaparmis öyle birşey mi acaba?

Ayakkarınızda mantar olabilir. .
Yada terliği bi kontrol edin kokuyor olabilir. .

her zaman kokuyorsa eğer ; ne giyersen ne kadar yıkarsan geçmez. ona göre bir çözüm bulmak gerekir.
Bir arkadaşım kına yaktım bir sefer, senelerdir kokmuyor diyordu.

ama bence önce ayakkabınızı değiştirin. mesela bir ayakkabıyı 2 gün üstüste giymeyin. bot, spor gibi ayakkabiların içi dışından daha çok kir ve koku tutuyor. sporları makinede yıkayıp, diger ayakkabıları da temizleyip havalandırabilirsin.

bir de yurttayken ayakkabılara, ayakkabılıktaki kokuların sinmesi yüzünden, ayakkabılar kokardı. sonrada ayaklarım.. at balkona dursun ayakkabiları.

Hayır terlikle dolaşmıyorum, evet mantar olabilir. Bir cildiyeciye gideyim. Görünürde birşey yok, ama az önce duş aldım burnuma yine koku geldi.

genelde nemliyse parmak araları koku yapabiliyor, rahatsızlık verecek ölçüdeyse cildiyeciye görünmende fayda var. yoksa her ayak kokar :)

Back