Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayak yıkadıktan sonra ayak kokusu
- Konu Sahibi Clique
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Nisan 2016
- 364
- 218
- 53
Mantar mi var canım parmak aralarında oda suyu görünce akma falan yaparmis öyle birşey mi acaba?Ayaklarınızı yıkadıktan sonra ayaklarınız kokuyor mu arkadaşlar? Bana mı öyle geliyor anlamadım ama ne zaman duş alsam ya da ayaklarımı yıkasam sonrasında ayaklarımın koktuğunu düşünüyorum.
Çorabını çıkardığın içindir :) demeyin çünkü evin içinde her zaman çorapsız gezerim.
Mantar mi var canım parmak aralarında oda suyu görünce akma falan yaparmis öyle birşey mi acaba?
Bilmiyorum ki, en iyisi bir cildiyeciye gideyim. Çünkü rahatsız oluyorum. Nasıl birşey anlamadım.
- 14 Nisan 2016
- 364
- 218
- 53
Karbonatli su ile durula bi kez en sonBilmiyorum ki, en iyisi bir cildiyeciye gideyim. Çünkü rahatsız oluyorum. Nasıl birşey anlamadım.
- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.547
- 198
- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 33
her zaman kokuyorsa eğer ; ne giyersen ne kadar yıkarsan geçmez. ona göre bir çözüm bulmak gerekir.
Bir arkadaşım kına yaktım bir sefer, senelerdir kokmuyor diyordu.
ama bence önce ayakkabınızı değiştirin. mesela bir ayakkabıyı 2 gün üstüste giymeyin. bot, spor gibi ayakkabiların içi dışından daha çok kir ve koku tutuyor. sporları makinede yıkayıp, diger ayakkabıları da temizleyip havalandırabilirsin.
bir de yurttayken ayakkabılara, ayakkabılıktaki kokuların sinmesi yüzünden, ayakkabılar kokardı. sonrada ayaklarım.. at balkona dursun ayakkabiları.
Bir arkadaşım kına yaktım bir sefer, senelerdir kokmuyor diyordu.
ama bence önce ayakkabınızı değiştirin. mesela bir ayakkabıyı 2 gün üstüste giymeyin. bot, spor gibi ayakkabiların içi dışından daha çok kir ve koku tutuyor. sporları makinede yıkayıp, diger ayakkabıları da temizleyip havalandırabilirsin.
bir de yurttayken ayakkabılara, ayakkabılıktaki kokuların sinmesi yüzünden, ayakkabılar kokardı. sonrada ayaklarım.. at balkona dursun ayakkabiları.
- 14 Mayıs 2016
- 16
- 7
- 6
- 35