Merhabalar arkadaşlar,
Ben 10 gün önce falan locoste marka spor ayakkabı aldım fakat ilk giyişte arka bitimi bileğimi vurdu hala düzelmedi. Üründe hata olduğunu sanmıyorum benden kaynaklanıyordur sorun ama ne yapmak lazım vurmaması için. halbuki numarası küçük falan degil tam oluyor. Geri vermeyi düşündüm hata var mı yok mu araştırıyolarmış fakat 1 aydan önce sonuçlanmaz ee sonrada ben giymem yaz sıcağında:S akıl verin lütfennnn
çok güldüm yazdıklarınıza çünkü benim ayağımda öyle:)herşey vuruyor.bakın ayakkabı demiyorum yalnızca.ayağa giyilen her kap.düğüne giderim 15 dakikada topuklu vuruyor.su topluyor.bir ay yara izi kalıyor.bot alıyorum arkadan vuruyor.babet alıyorum topuğumun altı kızarıyor.denizde parmak arası giyerim.ya parmağın arası su toplar mı topluyor arkadaş.vurmayan iki şey var.bir ev terliği ne de olsa bol.ikincisi nineler için hava tabanlı yürüyünce pıs pıs diye ses çıkaran 2 cm topuklu ortopedik ayakkabılar.kader resmen bunları giy diyor bana.neler yapmıyorum ki.terlediği için mi vuruyor dedim.ayak tozlarından aldım.bir nebze iyi geliyor ama kalıcı çözüm değil.ayağımı makine kapmış gibi her yanını bantlarım o da yürüdükçe toparlanıyor.ya da ayakkıdan görülüyor.ayakkabının arkasını ayakkabıcıya hafifçe ezdiriyorum yine vuruyor yine vuruyor.iyi marka alıyorum inanır mısınız o adi ayakabılarımdan daha çok vuruyor.:))))))))))
Merhabalar arkadaşlar,
Ben 10 gün önce falan locoste marka spor ayakkabı aldım fakat ilk giyişte arka bitimi bileğimi vurdu hala düzelmedi. Üründe hata olduğunu sanmıyorum benden kaynaklanıyordur sorun ama ne yapmak lazım vurmaması için. halbuki numarası küçük falan degil tam oluyor. Geri vermeyi düşündüm hata var mı yok mu araştırıyolarmış fakat 1 aydan önce sonuçlanmaz ee sonrada ben giymem yaz sıcağında:S akıl verin lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?