Arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var ya ayagım 40,5 ama malum klasik giyiorum iş dolyısıyla mecburen 40 almak zorunda biraz giyildiktten sonra genişlio rahatlıorum ama amaç onu acmakta bölelikle yakkabı vuruyor ve vurdugu yerler tam bi felaket yara oldular ve siyah siyah izler oldu ne yapabilirim bu konudaaa yardımınıza ihiyacım var yorumlarınız için şimdiden tşkler
arkadaşlar aynı dert bendede var yaaa en rahat ayakkabı bile vuruyor yumuşacık deri ayakkabı nasıl vurdu ayağımı hep su topladı sonra onlarda sönünce iz kalıyor kötü duruyor ne yapacağımı bilmiyorum çok hassas ayaklarım var...
beşiktaşta kırtasiyelerde satılan ince suni mantardan alabilirsiniz. fon kartonu gibi düşünün kocaman yayvan bişi, ama yumuşak ve kalın, pestil gibi.. bende maket yaptığım için hep bulunur, annem bi gün akıl etti nasırının olduğu yere ortasına delik açıp yumuşak yastık yaptı onla. ondan beri ondan ince ince kesip ayakkabının vuran kısmına yapıştırıyorum. en incesi 2 mm galiba, bende 3mm lik vardı. minicik kestim ayakkabının arkasına çift taraflı bantla yapıştırdım. aman bi rahat :)) yalnız baya büyük parçalar halinde satıyolr. sanırım 60x70 gibi boyutları baya büyük. ince yumuşacık bişi, bjkya yakın olanlar bakabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?