Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ayak tırnaklarım morarıyordu resmen canım. o kadar üşüyordu ki, hiç ısıtamadım. nevki haklı, testte çıkabilir belki. dene istersen.
ayakj üşümesi oldugunu hatırlamıyorum yalnızzzz
bende günüme 5 gün varken test pozitif çıkmıştı ama rüyamda görmüştüm pozitif çıktıgını ve gerçek olmuştu..
arkadaslar bilin ki
insan o ay kalmışsa da rüyasında bebek görüyor.. :))
allah isteyenlere versin inşsallah
benimki 2 yasında canım...
allah sana da versin inşallah...
bari sabah yapayım sabah idrarı daha iyi ya hadi hayırlısı bn 4 ay öne bir dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı bu ayda rahm filimi cektirdikten sonra korunmayı bıraktık 1 senedir istiyoruz bi kötü deneyimimm oldu gecen sefer 8 ayda oldu simdi ilk aydan olursa cok ssırırım tek tüple
öyle yapayım bari ama 4 gün erken biraz be sonra cıkmazsa üzülürüm gecen seferknde adetm gecikti ole yaptım silki cıkmıstı
amin amin amin amin allah bebişinizi de size bağışlasın hayatım ..
tam nokta vuruş valla rahim filminden sonra ki ay hamilelik şansı artıyor. bunu sen de biliyosun. hem tek tüp diye yumurtlamayacak mısın hadi bakem dua etcem kız senin için :Saruboceq:
tamam tamam sabaha da razı oldum ben delikafadulden delikafadulden
allah razı olsun rahim fliminden oncede cokkorkuyodum dıs gebelik die kesin tüplerm kapalı dedim herkez dua etti allah o dua edenlerinde gönüllerini versin insallah bu ay olur da cektigim aclar son bulur iç kanama gecirdm cok kotü günler yasadım allahım bnm gibi bebek hasreti ceken herkeze nasıp etsin su mubarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetinerahim filminden sonra sans atıyomus ama kücük tıkanıklıklar varda oflimle acılırsa o zaman oluoymus bnmki acıkms zaten
ögretmnmisin sende hatayda bnde siirtte ögretmnm imkanlarbiraz ksıtlı ne olur ne olmaz die bir test almıstım onu yarın kullanırsam nasıl alırım die düsünüyom :)