Üniversite hastanesine götürmüştüm orda soguk sprey gibi birsey sıkıyorlar randevu verıyor bırdaha gıttık bıttı gıttı . Cok kolay orayı soguk havayla yakıyor galıbaSenelerdir kurtulamıyorummm, Herşey denedim yok geçmiyor, İncir sütü,Ceviz yağı, okutturdummm. Doktora gittim ilaç verdi asla iyi gelmedi. Kendimi Kurtaramadim. Şimdi kızım için uğraşıyorum 3 yaşında kızım doktora götürdüm ilaç verdi onunda geçmedi. Lütfen siğil için deneyip geçen birşeyler önerebilir misiniz
Benim de ayak tabaninda cikmisti yillar once, cok da acitan bir seydi. Bir kremle gecmisti, bu kadar incir sutu-ceviz yagi, okutmayla falan ugrasmaya gerek yok yaniSenelerdir kurtulamıyorummm, Herşey denedim yok geçmiyor, İncir sütü,Ceviz yağı, okutturdummm. Doktora gittim ilaç verdi asla iyi gelmedi. Kendimi Kurtaramadim. Şimdi kızım için uğraşıyorum 3 yaşında kızım doktora götürdüm ilaç verdi onunda geçmedi. Lütfen siğil için deneyip geçen birşeyler önerebilir misiniz
Peki kullandınız mı birşeybenim kızımın da elinde var. Aynı dertten muzdaibiz
Nasıl yapılıyor yazar mısın canımBenim zuhruf suresi 79. ayetle geçmişti.
Besmele çekip siğili kalemle yuvarlak içine alınNasıl yapılıyor yazar mısın canım
Her siğile 7 defa okumam gerekiyor değil mi, Peki günü yok normal bi günde yapsam olur demi,Besmele çekip siğili kalemle yuvarlak içine alın
Söylediğim ayeti 7 defa okuyup her okuyuşta siğilin üzerine üfleyin
Bunu yaparken hiç dünya kelamı etmeyin sadece tertibi uygulayın
Bu kadar:)
Bir defa yapmanız yeterli
Bir gün de geçiyor diyorlar benim bir hafta da geçmişti
Benim elimde üç dört tane peşpeşeydiler hepsini tek bir yuvarlak içine alıp bir defa 7 okuyuş yapmıştımHer siğile 7 defa okumam gerekiyor değil mi, Peki günü yok normal bi günde yapsam olur demi,
ilaç, solüsyon , krem kullandım ama cildine zarar verdi kanattı kestim mecburen. Hala duruyorlar.Peki kullandınız mı birşey
Bende hiç birşey kullanmıyorum canı acidigi için arkadaşın yazdığını yapicam sende dene bakalım inşallah tez vakitte kurtuluruzilaç, solüsyon , krem kullandım ama cildine zarar verdi kanattı kestim mecburen. Hala duruyorlar.