Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde Parafin kullanın mum yapımında kullanılan birşey ayaklarda çok işe yarıyor kilosu 1ytl falan.Yumuşacık yapıyor ayakları :)
Birde Parafin kullanın mum yapımında kullanılan birşey ayaklarda çok işe yarıyor kilosu 1ytl falan.Yumuşacık yapıyor ayakları :)
kızlar ben kafayı yemek üzereyim 4gecedir gözüme uyku girmioklava:.ayaklarımın altı yanıo.eet garip gelebilir ama gerçkten yanıo.yaaa gündüz bişi yok gece oldummu duramıorum artık.bütün pencerelri açıorum,gece 10 kere ayaklarımı yıkamaya kalkıorum.en son dün işe giderken sıcıak su torbasını buzluğa attım gece yatrken çıkardım ayaklarımn altına koydum öle 1-2 saat uyumşm.ama bu hep bölemi gitcek yaa.bi hastalık belirtisimi bilmiorum.bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiorum şekerlerim senağlama
hepiniz cok saolun yalnız aslına bakarsanız benim ayak derim okadar sert de deil yani ben yaz kış çorapsız dolaşmam ayaklarımın altı turuncu olduu için..topuğum birassscık sert ama öle feci durumda deil ..yani tüm bunlara rağmen ayağımın altıı turuncuusenağlamasenağlamasenağlama
bi açık ayakkabı giyinmek istesem çok kötü görünüoo..pembe olması için önerebilceğiniz bişey var mısenağlamasenağlama
parafini nerden alıcaz nasıl kullanıcaz lutfen açıklayına.s.