• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Tabanı Rengi

sirkeli su yapıp ayaklarını 10 dk kadar beklet sonra ponza ile ovala haftada 3 kez yaparsan değişmeyi farkedersin

Birde Parafin kullanın mum yapımında kullanılan birşey ayaklarda çok işe yarıyor kilosu 1ytl falan.Yumuşacık yapıyor ayakları :)

hepiniz cok saolun yalnız aslına bakarsanız benim ayak derim okadar sert de deil yani ben yaz kış çorapsız dolaşmam ayaklarımın altı turuncu olduu için..topuğum birassscık sert ama öle feci durumda deil ..yani tüm bunlara rağmen ayağımın altıı turuncuusenağlamasenağlamasenağlama
bi açık ayakkabı giyinmek istesem çok kötü görünüoo..pembe olması için önerebilceğiniz bişey var mısenağlamasenağlama

kızlar ben kafayı yemek üzereyim 4gecedir gözüme uyku girmio:oklava:.ayaklarımın altı yanıo.eet garip gelebilir ama gerçkten yanıo.yaaa gündüz bişi yok gece oldummu duramıorum artık.bütün pencerelri açıorum,gece 10 kere ayaklarımı yıkamaya kalkıorum.en son dün işe giderken sıcıak su torbasını buzluğa attım gece yatrken çıkardım ayaklarımn altına koydum öle 1-2 saat uyumşm.ama bu hep bölemi gitcek yaa.bi hastalık belirtisimi bilmiorum.bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiorum şekerlerim senağlama

kızlar ben kafayı yemek üzereyim 4gecedir gözüme uyku girmio:oklava:.ayaklarımın altı yanıo.eet garip gelebilir ama gerçkten yanıo.yaaa gündüz bişi yok gece oldummu duramıorum artık.bütün pencerelri açıorum,gece 10 kere ayaklarımı yıkamaya kalkıorum.en son dün işe giderken sıcıak su torbasını buzluğa attım gece yatrken çıkardım ayaklarımn altına koydum öle 1-2 saat uyumşm.ama bu hep bölemi gitcek yaa.bi hastalık belirtisimi bilmiorum.bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiorum şekerlerim senağlama

Ayak yanmasını şeker hastalığı belirtisi diye biliyorum ben,gidip bi şekerini ölçtür istersen,inşallah bişeyin yoktur canım.

kıslarrr ayaklarının altı sapsarı olan kıslar buldum sonunda suna dumankaya nın bu konuyla ilgili tarifini buldummm ama daa denemedim
"Bir kova ılık suya 50 gr. limon sirkesi ve 20 gr. deniz tuzu karıştırın. Bu karışımda ayaklarınızı 15 dakika bekletip kurulayın. Ardından limonla ovun. Ayrıca kullandığınız ayak kremini limon suyu ile karıştırıp ayaklarınıza bolca uygulayın. Sonra ayaklarınıza poşet geçirip 15 dakikada bekletin. Bu işlemi haftada 1-2 kez uygulayın.

hepiniz cok saolun yalnız aslına bakarsanız benim ayak derim okadar sert de deil yani ben yaz kış çorapsız dolaşmam ayaklarımın altı turuncu olduu için..topuğum birassscık sert ama öle feci durumda deil ..yani tüm bunlara rağmen ayağımın altıı turuncuusenağlamasenağlamasenağlama
bi açık ayakkabı giyinmek istesem çok kötü görünüoo..pembe olması için önerebilceğiniz bişey var mısenağlamasenağlama

benimde ayak tabanım sarı turuncu arası bir renk ve soğuk derimde sert değil suna duman kayanın tarifini deniyebilirim ama çok zahmetli yaaa:uhm:

parafin maskesini ellerime yapmışlardı benim
sıcakken uygulanıyor yani çok değild yinede sıcak
eritiliyor sıvılaşınca uygulayıp streçleniyor sonra eldiven takmıştım ayağada çorap olur herhaldea.s
masaj yapa yapa soyuyorsun nemlendirici sürebilirsin sonra

Aynı renk değişikliği başka yerlerde de örneğin avuç içlerinde varsa, c vitamini içeren besinleri çok tüketiyorsun demektir. Özellikle havuç, cilt rengini değiştirir, turunculaşırsın.
Önemli olan sendeki turuncunun sağlıklı mı sağlıksız mı bir görüntü sunduğu.. Fazla ayakta da duruyor olabilirsin. Ayaklarını yükseğe koy gece yatarken.

boshluk küçükken aynı şey banada olmuştu avuç içlerim ve ayak tabanım turuncu sarı bi renk olmuştu hatta bisimkiler sarılıkmı var die doktora götürdüler beni:) sonuç art-niyetli arkadaşın yazdığı gibi c vitamini fazlalığı :)ve gerçekten ben o dönem inanılmaz turunçgil yerdim.şu anda öyle bi durum yok kendiliginden geçti.doktorda söylemişti zaten akdeniz bölgesinde çok görülür bu durum die.çok uzattım ama bir roportajında gülben ergen topuklarının pembe olması için bepanthen sürdügünü söylemişti bu da ek bilgi olsun ;)

PARAFİN MUM YAPIMINDA KULLANILAN PETROL TÜREVLİ BİR MADDEDİR KİMYASAL YANİ BU YÜZDEN BEN PEK KULLANMAYA CESARET EDEMEDİM.AMA KUAFÖRLER DE YAPILDIĞINI DUYMUŞTUM.NASIL OLUR Kİ?:uhm:

Back