• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak şişliği,Ayak ağrısına öneriler?

sevgiperisi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
51
0
36
Ankara
Merhaba hanımlar..Benim sizlere bir sorum olacaktı..Abim bu hafta yeni bir işe başladı 2 aylığına.Ama işi çok ağır sürekli ayakta durması gerekiyor 7 7,5 saat boyunca...Dolayısıyla ayakları şişiyor,ağrıyor su topluyor...Eğer çaresini biliyorsanız lütfen benimle paylaşın :59: Çok üzülüyorum onun bu haline :43:
Şimdiden çok teşekkürler :58:

ılık suda ayaklarını dinlendirsin çok rahatlatıyor. bir de uzanıp ayak seviyesini biraz yukarıda tutsun. ağrısı daha az olıur

Teşekkür ederim ablacığım...Onları denedik ama pek faydasını görmedi gibi :59:
Tuzlu suya bile koyduk...Bu gidişle ayaklarını kesicem yeter artık ya :27: İşin şakası tabii...Maske felan bulsam keşke ama yok.

hımm. anladım. zorlu bir işi var sanırm. bilemedim şimdi. ayakkabı mı vuruyor daha rahat ayakkabı giyinse mesela olmaz mı

ablacığım kargoya girdi orada yük taşıyorlar ucu demir bot giymesi zorunlu...Birde gıda mühendisi kendisi alışkın değil yani ama yaz sıkıntısından girdi öyle

gıda mühendisi ama yük taşıyor öylemi. gerçekten artık okumakta boş. güzelim bir eczeneye gidip ilaç sorsan. hani böyle bir sıkıntı var diye. hem yara olan yerleri de sargı beziyle sarasanız. daha da derinleşmez. çok üzüldüm gerçekten

henüz okuyor ablacığım sadece 2 aylığına yazı geçirmek için girdi işe...Bir araştırayım olmazsa eczaneye giderim,çok sağol ilgin için :71:

Back