• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Kemiğimde Fırlama Var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar;
benim ayak başparmağımın alt tarafında bulununan kemik dışarı doğru fırlamaya ,başlamış konu ile ilgli bilgisi olan arkadaşlar var mı senağlama
çok çirkin gözüküyor bu bilgisi olan arkadaşlar veya aynı şeyi yaşan arkadaşlar varsa yardım lütfen senağlamasenağlamasenağlama

Bu aksam haberlerde cikmisti.Yanlis ayakkabi seciminden kaynaklaniyormus.Dr.ucu dar ve sivri ayakkabilar giymeyin diyordu.Bu model ayakkabilar yapiyormus o cikintiyi.Eger cok kötü ve agri varsa ameliyat diyordu...

canem ben buyuzden ameliyat bileoldum .. banada ayakkabılarımı sormuştu ama ben dar ve yuksek ğiymiyodm benimki ailecek irsi bişiymiş.. ayak makarası var parmak arana takıyosun .. dr ağit o sna söler zatee..ğeçmiş olsunn arkadaşım ..aklına bişitakılırsa sor ben cok cektım ondan

canem ben buyuzden ameliyat bileoldum .. banada ayakkabılarımı sormuştu ama ben dar ve yuksek ğiymiyodm benimki ailecek irsi bişiymiş.. ayak makarası var parmak arana takıyosun .. dr ağit o sna söler zatee..ğeçmiş olsunn arkadaşım ..aklına bişitakılırsa sor ben cok cektım ondan

bende kesinlikle sivri burun ayakkabı giyemem üstelik ayak sağlığıma ve rahat olmalarınada çok düşkünümdür ama benimde anne tarafımda var bu o zaman benimkide ırsidir senağlama
bana tavsiye edebileceğin birr doktor var mı :sm_confused:

canem ben ssk ya ğitmiştim ...5 sene önceydi..ortopedi dr uyduu

kartal ssk dr.tayfun ayata.. ama bildiğin ortepedici ii dr olsun ğercekten zor bi sorun .. ve ğeniş ayakakbı ğiyy =)

canım o ameliyatı ben 6 defa yaşadım çok zor bir ameliyat önce benim ayağımda törpüleme işlemi yaptılar her iki ayağımdada ama daha üzerinden 1 ay geçmeden tekrar çıkmaya başladı dr.tekrar nüksetti dedi ve bu sefer kemiği oydu ama yine aynı oldu en son platin taktı şunu söyleye bilirim sana tamamen kusursuz mükemmel diyemem ama en azından öncekine göre daha iyi birde bu kemik yapısı ile alakalı benim kemik yapım esnek çıktı yani ameliyatta kesin çözüm değil tekrar nüksedebiliyoryerimseniben

BEnimde var aynı sorunum
İlk zamanlar sanırım kemik çıkma evresinde olduğu için çok sızlardı
Özellikle az bi baskı olsun üzerine çok kötü acırdı
BU sıralar ağrı acı yok
Çok ve uzun süreli bi baskı olmadıkça
İlk zamanlar ortopediye gittiğimde bana gece ve gündüz ateli verdiler
Gündüz olan plastik gibi bişeydi ayakkabı terlik giyerken parmak arasına koyulacaktı
Onu çok fazal kullanamadım rahatsız ediyordu
Gece için olanı kullanmaya çalıştım sabretmeye çalıştım doğrusu
Çünkü kemiğe çok sancı yapıyordu
Gece acıyla uyanıp gözüm kapalı hemen ateli ayağımdan çıkarıyordum
Krılıncaya kadar zaman zaman kullandım
En son geçtiğimzi aylarda tekra gititm doktora
Film istedi Filmde kemiklerde düzensizlik görmedi
Ayakkabıya bağladı -Doğrusu nasıl ayakkabı giyeceğimi şaşırdım kafamçokkarıştı -
Ateli özellikle sordum Faydasını olmayacağını söyleyerek vermeye gerek görmedi
Ameliyatta kesin çözüm olmayablir ÇOk ilerleme olursa yinede gelirsin bakılır dedi
Ben şimdi mümkün oldukça parmağımı içeri iten kemiğe çıkma rahatlığı veren terlik/ayakkabıdan uzak duruyorum

BEnimde var aynı sorunum
İlk zamanlar sanırım kemik çıkma evresinde olduğu için çok sızlardı
Özellikle az bi baskı olsun üzerine çok kötü acırdı
BU sıralar ağrı acı yok
Çok ve uzun süreli bi baskı olmadıkça
İlk zamanlar ortopediye gittiğimde bana gece ve gündüz ateli verdiler
Gündüz olan plastik gibi bişeydi ayakkabı terlik giyerken parmak arasına koyulacaktı
Onu çok fazal kullanamadım rahatsız ediyordu
Gece için olanı kullanmaya çalıştım sabretmeye çalıştım doğrusu
Çünkü kemiğe çok sancı yapıyordu
Gece acıyla uyanıp gözüm kapalı hemen ateli ayağımdan çıkarıyordum
Krılıncaya kadar zaman zaman kullandım
En son geçtiğimzi aylarda tekra gititm doktora
Film istedi Filmde kemiklerde düzensizlik görmedi
Ayakkabıya bağladı -Doğrusu nasıl ayakkabı giyeceğimi şaşırdım kafamçokkarıştı -
Ateli özellikle sordum Faydasını olmayacağını söyleyerek vermeye gerek görmedi
Ameliyatta kesin çözüm olmayablir ÇOk ilerleme olursa yinede gelirsin bakılır dedi
Ben şimdi mümkün oldukça parmağımı içeri iten kemiğe çıkma rahatlığı veren terlik/ayakkabıdan uzak duruyorum

bendeki sancı falan yapmıyor sadece üstündeki deri kıpkırmızı ve ince ayak yapımda bozuluyor gittikçe senağlamasenağlama
işin kötü tarafı benim kocam ayak fetişistidir bunuda o farketti zaten :çok üzgünüm:

bendeki sancı falan yapmıyor sadece üstündeki deri kıpkırmızı ve ince ayak yapımda bozuluyor gittikçe senağlamasenağlama
işin kötü tarafı benim kocam ayak fetişistidir bunuda o farketti zaten :çok üzgünüm:

Madem yeni yeni olmaya başlayan bir durum
Bence doktora git
Belki ilk müdahele ile kesin çözüm bulacağın bir durum olabilir

merhaba hanımlar;
bugün polen alerjim kötüleştiği için doktoro gittim hazır hastanaye gelmişken bunuda aradan çıkarayım dedim yerimseniben
doktor henüz çok başında olduğunu ve önlenebileceğini hatta geçebileceğini söyledi :sm_cool:
bana sadece bir sprey verdi derideki hassaslık için başka birşeye gerek görmedi ayakkabılarıma ve çoraplarıma çok dikkat etmem gerektiğini söyledi
birde ayakkabıların ayaklarının yan taraflarından sıkabilir ama asla parmaklarını sıkan ayakkabılar giyinme dedi adım atarken ayak büyüklüdünde parmakların uca değimesi zamanla bunu tarz kemik bozukluklarına neden oluyormuş
çoraplanızı giyerkende kesinlikle parmakları sıkıştırmamalıymışız hatta parmak ucunda hafif bir boşluk olmalıymış gergin ve parmakları geriye doğru iten çoraplarda yapıyormuş bu bozukluğu
hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim yerimsenibenyerimseniben

merhaba hanımlar;
bugün polen alerjim kötüleştiği için doktoro gittim hazır hastanaye gelmişken bunuda aradan çıkarayım dedim yerimseniben
doktor henüz çok başında olduğunu ve önlenebileceğini hatta geçebileceğini söyledi :sm_cool:
bana sadece bir sprey verdi derideki hassaslık için başka birşeye gerek görmedi ayakkabılarıma ve çoraplarıma çok dikkat etmem gerektiğini söyledi
birde ayakkabıların ayaklarının yan taraflarından sıkabilir ama asla parmaklarını sıkan ayakkabılar giyinme dedi adım atarken ayak büyüklüdünde parmakların uca değimesi zamanla bunu tarz kemik bozukluklarına neden oluyormuş
çoraplanızı giyerkende kesinlikle parmakları sıkıştırmamalıymışız hatta parmak ucunda hafif bir boşluk olmalıymış gergin ve parmakları geriye doğru iten çoraplarda yapıyormuş bu bozukluğu
hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim yerimsenibenyerimseniben

Bende kendimde hep doğru tesbitler yapmışım demekki
Kendi doktorun olmak gerek ya öyle olmuşum süprizzzzz
Mesela çoksevdiğim bi ev terliğim var çokta rahat
Ama atkısı tam başparmağıma denk geliyor Parmağı içe itiyor Kemik boşta kalıyor
BU nedenle onu giymekten vazgeçtim
Ayakkabı/terlik seçiminde hep buna özen gösteriyorum
Çorap konusundada yine çok sevdiğim patiğim var
Kışın bazen giyiyorum patik
Ama onu giydiğimde örgüsünden dolayı tam parmakları büzüyor iice birbirine bitiştiriyor
Oda kemik çıkmasına apaçık davet oluyor
Onuda pek giymek istemiyorum bu yüzden
Sanada geçmiş olsun
İnşlh ilerlemeden dikkat ederek engellersin

arkadasımın dediği gibi ayakkabidan kaynaklanıyomuş ve korkutmiyayım ama ameliyatla geçiyomuş

kızlar bu konuyu araya araya nihayet buldum..1 hafta önce aldığım ayakkabıdanmıdır nedir bendede 1 haftadır bu garip kemik olmaya başladı..bugün gidip yeniden ayakkabı bile aldım..ah kızlar yaa.incecik ayaklarım vardı..şimdi ise kemikli..şu atellerden mi alsam ama doktora gitmeden de olmaz...ne gıcık bi durum ya..ayaklarıma baktıkça ağlayasım geliyo..ne yapmalıyız kızlarrr...

çiğdem o spreyin adı nedir bende alayım

2 haftadır silikon parmak arası makarası kullanıyorum,acaba işe yarayacak mı??var mı kullanıp ta sonuç alan?

Back