C caglaa_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2011 2 0 36 İstanbul 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaa_ #1 erkek arkadaşım ayak fetişhı ve ayaklarımı opup koklamaktan hoslanıyo kıramadıgım ıcın saatlerce opup kokluyo bu onun saglıgı acısından sorun olurmu hem hıjyen hemde saglık acısından ? Son düzenleme: 14 Kasım 2011
erkek arkadaşım ayak fetişhı ve ayaklarımı opup koklamaktan hoslanıyo kıramadıgım ıcın saatlerce opup kokluyo bu onun saglıgı acısından sorun olurmu hem hıjyen hemde saglık acısından ?
KittyConda Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 1.599 5 0 İstanbul 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaa_ #2 sağlık açısından bir sorun yok ancak psikolojik bir sorun gibi bu. yani senin açından zararı var ona bir zararı yok. her bölgenin/nesnenin fetişi oluyor. ve bu insanlar biraz sapık/sapkın oluyor. seni de rahatsız eder bir süre sonra.
sağlık açısından bir sorun yok ancak psikolojik bir sorun gibi bu. yani senin açından zararı var ona bir zararı yok. her bölgenin/nesnenin fetişi oluyor. ve bu insanlar biraz sapık/sapkın oluyor. seni de rahatsız eder bir süre sonra.
C caglaa_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2011 2 0 36 İstanbul 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaa_ #3 ayaklarım bazen kokar ben ıstemem o zorlar bence ıgrenc bısı senı bozar derken ? ben sadece gıdıklanıyorum
ayaklarım bazen kokar ben ıstemem o zorlar bence ıgrenc bısı senı bozar derken ? ben sadece gıdıklanıyorum