Ayak Çatlakları İçin Ped Egg Kullanan Var mı?

kk-delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
184
0
96
Kayseri
kızlar annemin ve benim topuklarımız sürekli çatlıyor ve çoraplarını kaçırıyor, yatarken oraya buraya takılıyor diye sürekli rahatsız oluyoruz. ben de ped egg almayı düşünüyorum ama ne derece faydalı bir ürün olduğu konusunda bir fikrim yok :bbo:. kullananlar var ise aramızda bize açıklama yapabilirler mi? merakla bekliyorum

Bahsettiğin ürünü kullanmadım ama topuk çatlaklarına yatmadan önce vazelin sürüp üstüne çorap giyerseniz faydasını görürsünüz....

Şahsi deneyimim:
Ben aldım, performansını görmek için birine pedegg, diğerine topuk törpüsü yaptım. Topuk törpüsü çok daha iyi.

Canım yıllardır topuklarınla savaşmakta olan biri olarak,öncelikle çatlakların sebebini öğrenip ona göre hareket etmenizi öneririm.Şimdi devam ettiğim doktorum topuklarda oluşan sertliklerin törpüleme yada kazıma yöntemlerinin o bölgede hassasiyet oluşturup ,derinin daha fazla kendine koruyucu tabaka oluşturmasına sebeb olduğunu söyledi.Haftada bir hafif hareketlerle yüzeysel ovulması ve ardından dermotolojik krem sürülmesi gerekliymiş.Bende egzamaya dönüştü.ilaç harici gece ılık suda bekletip,kese ile hafif ovuşturuyorum kakao yağı sürüp yatıyorum,eskiye göre çok daha iyiyim.Vazelin bende kaşıntı oluşmasına sebeb oldu.Önemli olan o bölgeyi sürekli yumuşak tutmak,ama kesinlikle nemli kalmaması gerekli yoksa mantara dönüşüyor.

Arkadaşlar uzun süredir girmediğim için yazılanları görmedim. ama ben dayanamayıp siparişi verdim internetten. 2 güne kadar elimde olur sanırım. deneyimlerimizi yazarım. umarım işe yarar.

ped egg almayı bende düşünüyordum(fiyatıda baya bir ucuzlamış)ama tv.'de reklamı yapılan birçok üründen memnun kalmayan çok kişi var netten araştırdım biraz...bu'da öyle değildir inşallah...kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz...kaydirigubbakcemile5

Almayn,arkadaslar! Uzun bir sure once,reklama aldanarak aldim-denedim.Parasi kac oldugunu bilmiyorum TRde,ama hala merak ediyorsaniz-evdeki mutfak rendesini kulanin,daha iyi.
Kullanmaya basladigimda icine biriken olu derilerin tozunu gordukce:"Evet,bu tam aradigim urun."diye dusundum.Topuklari putur putur birakiyor,ince torpuden(su insatlarda ya da ahsap zimparalamak icin kullanan tarzda bir sey)gectiginde bile.Ustune ustluk iki hafta ayaklarima basamadim insan gibi
Tavsiye etmiyorum!!!
Topuklar icin- Avon ayak bakim topuk yumusatici ve daha duzgun torpu ya da ponza tasi.

JFR'ye katılıyorum bende. törpüden sonra pütür pütür kalıyor topuklarım. Ama annemin topukları çok çok kötüydü. jiletle traşlamak zorunda kalıyordu belirli aralıklarla. Eğer o kadar kötüyse kullanabilirsinz en azında jilete göre daha emniyetli. Ama kremle geçirilebilecek kadarsa krem kullanın yeter.

Son düzenleme:
ben de kullanıyorum hemen hemen her banyodan sonra. güzel cıkarıyor ama yaptıça daha da sertleşiyor yeniden istiyor. ben kullanımı daha rahat diye tercih ettim ama normal topuk törpüsü kullandığımda her banyodan sonra yapmak zorunda kalmıyordum. ama galiba kullanmaya devam edeceğim törpüyü kullanması zor geliyor. ped egg le pırt pırt hemen bitiyor.

ben de bugün sipariş ettim kızlar 18 liraya annem için yanında da manikür seti hediye ediyorlar onu ben kullanırım artık sonuçları yazarım

İğrenç bir ürün, bende aldım ve almaz olaydım.. Çöpe attığım parama üzüldüm. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, ponza taşı ondan bin kat daha iyi.

sakın kullanmayın bu tür şeyler.çünkü rendeleme,jilet vs gibi yöntemler deriyi azdırıyor ve dahada sertleşmesine sebep oluyor uzun vadede. bunun için krem, doğal yöntemler ve doktorların verdiği ilaçları kullanın. manikür ve pedikür yaptırmak sağlıklı değil.

ped egg kullanıyorum resmen rendeliyor acıtmadan.. ve her banyodan cıkışta kullanırsan sonrası kremleyip penye corap giyersen topuklarını görünce inanamıyorsun :) düzenli kullanırsan faydasını görürsünüz kızlar...

kızlar ben 1tl ye almıştım ve gayet memnunum fakat banyodan önce yapmak gerekiyor. yumuşadığı zaman daha pütür bırakıyor. üstünede krem çorap ohhh

Ben şu ürünü almıştım. Fiyatı da çok uygundu. Benim durumum sizin anlattıklarınız kadar kötü değildi ama en azından daha da kötüye gitmeden önlem almış oldum. Sıradan törpülere göre kesinlikle çok daha etkili. Hem de çok pratik. Birkaç aydır kullanıyorum ben. Kesinlikle işe yarıyor. 18 parça pedi mate 14.90 TL'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…