Ayak bileklerinde imeler

iremipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
1
0
uzun zamandır ayak bileklerim şişiyor ve ben bunun için tüm testleri yaptırdım hiç bir şey çıkmadı. sadece kardiyoloji kaldı. olabilirmi acaba. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırmısınız. yaşadığım yer çok küçük sağlık şartları kısıtllı. eğer ciddi bir ilgisi varsa ilgili bir yere gitmek istiyorum....

Olabilir canım kalple ilgili bir sorun ben nette okumuştum kalple ilgili sorunlarda ayak bileklerinde şişlik olabiliiyormuş sen birde kalp için görün.

slm arkadaşlar birkaç gün önce farkettim bende gece çoraplarımı çıkarırken farkettim özellikle sag ayak bilegim çok şişmişti.sol çok az şişmişti.şaşırdım aslında .saglıkçı bir arkadaşım kansızlıktan olabilecegini söyledi.bilmem doktora gitmeye gerek varmı

Benimde bacaklarımda özellikle ayak bileklerimde şişme vardı.Önce ıç hastalıkları dr.una gittim tahlilller yapıldı.Şekerden, böbrek yetmezliğinden.troid hormonundan şişermiş.Tahliller temiz çıkınca,kardiyolojiye gönderdi.Ekoda temiz çıktı.En son kalp damar cerrahına git dedi.Maalesef venöz yetmezlik çıktı.yani varis.ıç varis olduğu için daha önce anlamadım.Dış varis belli ediyor kendini.Şimdi varis çorabı kullanıyorum.

ayni sorun bende de var bileklerimde dahil olmak uzere butun ayagim da inanilmaz bi sisme var doktora gittim dun aldim tahlil sonuclarimi bobrek ciger troid kan sayimi hepsi temiz cikti. Doktor bisey bulamadi bir de kalp damar cerrahisi gorsun dedi bakalim simdi sirada o var.

benimde dayımda aynı şey oldu ayakları filan acaip şişti.. doktora gitti kut ( gut diyede yazılabilir) denilen bi hastalık çıktı et yemesi yasaklandı zaten o hastalıkta et yenmesi yasaklanırmış.. et olan hiç bir yemegi yemedi şuan yavaş yavaş geçiyor şişlikleri 1ay önce tedaviye başlandı.. bizde tansiyon kalp filan dedik ama böyle bir hastalıgı cıktı.. doktora bununda testini yaptırın bence..

benim sabah kalktığımda çok normal oluyo ama ilerleyen saatlerde balon gibi şişiyoooo :KK43:(

X